Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
Magdone spune:
Multumim tuturor pentru urari 
si
din partea noastra lui Eric, Sabina si Codrin sa cresteti mari si norocosi!
eu ieri nu m-am simtit bine deloc, am stat numai in pat ma durea tot corpul, muschii, oasele, habar n-am, nici azi nu mi-e prea bine dar macar m-am ridicat din pat. Cred ca m-a ajuns oboseala si noptile nedormite.
Va pup si sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Micaela06 spune:
Intru si eu sa va salut si sa va mai spun despre noi. Jur ca am citit tot, dar nu am retinut mare lucru, neuronu meu e in we ![]()
Daria, se agata de orice sa se ridice in picioare, uita sa se tina si cade, apoi urlaa... nu suporta sa stea fara mine, ma urmareste cand ma duc la baie si ma asteapta la usa. Am fost plecata putin in oras in timp ce dormea, am lasat-o cu tati ei, s-a trezit a inceput sa ma caute si apoi din senin s-a pus pe plans, dupa ce am venit nu m-a mai scapat din ochi. Trebuie neaparat sa pun si eu in aplicare ce zicea Miss, ea nu sta in alta camera singurica nici un minut.
Laura ma bucur ca ati scapat de problema cu burtica, bubuitele or fi o reactie la boala respectiva? Adica Dau meu, a mamcat borcanel de legume cu vitel si nu a patit nimic.
Eu m-am hotarat sa nu ii mai fac eu mancarica, ea prefera borcanelele, asa ca nu are rost sa ma mai agit. Stiu ca probabil nu sunt o mama buna dar momentan prefer sa manance ceva, nu numai lapte, asa ca eu renunt la bucatareala, doar fructe o sa-i fac eu. Am cumparat desert de la humana si a fost tare incantata. Legat de biscuiti, i-am facut dupa reteta de aici si mi-au iesit niste turtite, numai fac nici de astia. Am vrut sa cumpar biscuiti de la Nestle si am vazut ca au in continut zahar, am renuntat si la astia.
Legat de pampers, am vazut ca discutati cu norisori cu frunzulite, noi cumparasem numa cu frunzulite, credeam ca asa e pt nr 3 pe care noi il folosim, dar am cumparat unu cu norisori si s-a vazut clar diferenta, sa ma fi vazut aseara in Reala incercand sa vad ce e in pachet si stefan tipand la mine de la celalat capat al raionului:'la ceeee te uiti?" celelate mamici care ne-au auzit s-au crucit, sigur nu erau de pe forum.
Multa sanatate lu Iasmi si mamicii ei siMufizei de Iulia.
Andrada79 cum se mai simte Tiberiu?
Se catara cineva pe mine, asa ca va pup pe toate.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
socrate spune:
Am uitat sa mentionez ca dupa experienta relatata ne-au si spart apartamentul acolo in Militari. Ghici mici cine a venit prima acasa??? Eu.
Recunosc ca primul lucru la care m-am uitat era motanul. In toate filmele primii omorati fiind animalele de casa...Dar nu au facut decat sa fure nimicuri. Bani nu aveam asa ca...
In fine nu ma luati in seama v-am zis ca sunt fricoasa.
Iulia stai linistita. Ai facut foarte bine. Mai intai se de Nurofen sirop. DAca in 2-3 ore nu e nici o ameliorare poti sa ii pui supozitor. Eu am Novocalmin pentru febra care nu cedeaza.
Alysh spune:
Buna seara fetelor.
Gata distractia! Nu pun poze ca mi s-a facut observatie ieri ca am fusta prea scurta pt o "mamica", deci mi-e jena. Intr-adevar era poate exagerat de scurta. SO WHAT? Daca asa aveam eu chef, care e pb lor? Bineinteles ca o femeie/ fata mi-a facut obs!
In fine, per total a fost f frumos, mai ales azi la botez, am dansat de mi-am rutp piciorusele, am mancat bine...in ultimul timp o gramada de aniversari sa vedeti ce pune Alinutza la loc kg. Sper sa ma potolesc de azi incolo.
Cleo, sfatul meu: du-te cu produsul si antifurtul inapoi la magazin, in 1 rand ca e ffff greu de scos si 2 risti sa rupi materialul. Eu am patit-o de doua ori si n-am furat niciodata, prima data am incecat cu o surubelnitza si am rupt bluza iar a doua oara m-am intors la magazin. Alege si tu a doua varianta.
Vlady
mihaser spune:
Salut!
Cristina si noi am luat Ventolin cand am avut pb...se poate sa dureze si 7 zile daca haraie rau, dar trece...Eu i-am dat si augumentin cum mi-au zis dr. Va doresc multa sanatate! 
Noi azi am fost la Zoo...A fost super! Apoi am dormit si am papat bine...ce bine ca am chemat firma de curatenie vineri ca am avut un weekend linistit!
Acum ii chem o data pe luna! Asa mai am si io timp de mine...acum citesc si io cartea de la Stefany 
Am printat-o...o subliniez!
Fetele cu pasapoarte, vaccinuri sunt destul de bulversata si eu...Eu le fac vaccinurile, insa nici unul in plus...Ma rog la D-zeu sa nu se intample vreo nenorocire...ca nu am taria sa nu le fac...Abia pe astea facultative nu le fac...desi sper sa nu ia vreun rotavirus ca si mor!
E f greu de decis...mai ales ca nu decizi ptr tine...ci ptr copilul tau!
Va pup!
PS Cleo si-a revenit tastatura...apasase Eli o combinatie de taste Fn+F11....credeam ca ma fac cu laptop nou...![]()
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
aelita spune:
SIMONIX-mor mor mor dupa el !!! cu pletele lui !!!! 
ESME-of ce rau imi pare de bunicul tau,mi se rupe sufletul cand ma gandesc cum s-o fi simtit el de speriat si neajutorat...cred ca ii e frica sa mai iasa din casa...saracii batranei,ajung la o varsta cand sunt exact precum copiii mici,nu poti sa ii lasi singuri sa nu li se intample ceva...dar cine sa fie mereu langa ei ?? daca ziua in amiaza mare se intampla asa ceva si nimeni nu intervine,rusine sa le fie !!! rusine celor care au intors capul !!!
ALINA ANtO-haha Sara forumista !! aceeasi boala o are si Andrés,sar tastele-n sus !!
MISS -ma bucur ca ai reusit cu Davidut sa se joace si singurel,asa isi dezvolta ei imaginatia cel mai bine,lasati sa exploreze singuri ,si tu sa le fii aproape.astfel va sti sa isi faca jocuri mai tarziu fara ajutor,sa isi faca temele si mai tarziu si diverse activitati si iti va cere ajutorul cand va avea reala nevoie.
Nici ai mei nu stau singuri,dar nu plang dupa mine,isi servesc singuri portia de mama,adica se tin dupa mine . el plange dupa mine cand ii e somn,foame,kk,si vrea sa il iau in brate,si se plimba dupa picioarele mele,si daca ma duc spre el se bucura,si daca trec pe langa el se tot intoarce el dupa mine pana se enerveaza si tipa gen " picioarelor,opriti-va !".Atunci il iau si ne dragalasim.Eu nu il izolez in tarc ,patut,niciunul nu a suportat sa fie ingradit cand eu circul in voie,asa ca sta pe jos,de-a buselea.in pat la mine sau in patut doar la biberon si la somn.in rest,ziua si-o petrec pe jos.
se ridica,mai cade,in fiecare zi are tactici noi de cadere si invata cum sa coboare inainte sa cada,cum sa se tina mai bine,cum sa evite...Bineinteles ca sunt aproape,il iau in brate cand plange,ii pup cucuiele
.Sofia ii zice " Anisi,cazi !!!"
ALYSH-cine ti-a facut observatie din cauza fustei ??? nu de pe forum,banuiesc...
nu stiam ca o mamica trebuie sa se imbrace altfel decat o alta femeie de aceeasi varsta cu ea care nu are un copil..te rog,baga poze !
REALLAURA,scapati de una dati de alta? borcanelul in sine nu are ce sa aiba,doar daca are reactie la vreun aliment nou pe care il contine.
SOCRAtE-cu pistolul pe noptiera??
![]()
cum adica te-ai lovit de un obstacolo cand sa inchizi geamul? era un om??? si cum a disparut ?? unde era situat "obstacolul"? adica cineva intra in momentul ala pe geam si i-ai dat cu geamul in cap sau cineva deja era pe covorul tau ??
e normal sa iti fie frica acum,cand cineva intra peste tine cand tu dormi iti creeaza o stare de nesiguranta cand te ia somnul si de obicei iti creeaza insomnii,pt ca mintea vrea sa vegheze ..Ar trebui o terapie ,sau cumva sa incerci sa simti frica asta panba la capat,sa te gandesti ce anume te-a speriat atunci,intunericul,faptul ca dormeai,geamul,plasa ? de obicei iti e frica nu de ceea ce ai gandit(ai gandit probabil ca te ataca) ci de ceea ce nu ai constientizat ca se putea intampla.si frica aia ascunsa ramane in subconstient si acum nu te lasa sa dormi linistit.
Si da,se intra nu doar pe acoperis,se escaladeaza pe bloc cu diverse metode.aici se practica mult intratul pe geam noaptea.
asa ca si eu dorm cu geamurile inchise si vara.
IULIA-fiecare cu ritmul lui,e perfect cate face,numai ca nu trebuie ridicata de cate ori nu mai e in fundulet,ca se invata sa planga atunci cand nu poate .bine,nu inseamna ca o lasi acolo aruncata sa urle...vezi tu cumva,mergi cu o jucarie la ea...eventual o ridici apoi dar fara sa se prinda de figura:)adica o ridici in timp ce ea e deja atrasa de jucaria adusa...sa nu se prinda de figura ca a tipat si tu ai si ridicat-o.adica metoda "aburelii"![]()
MIHASER-super cu firma de curatenie ! cum functioneaza si ce fac ?
va mai pun niste poze !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
stefany_p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Fetelorrrrrrrr scuze dar am fost in petreceri de ieri o tin intr-una a fost ZIUA SOTULUI A IMPLINIT 28 DE ANI!!!!!!!!! CE prospatura mamaaaaaaaaaaa!!!Am petrecut fain cu nasii &co adica mai toti prietenii la retstaurant, apoi acasa si iar petrecereeeeeeeeeeee, de primit cadouri a primit asta al meu numai ce si-a dorit : accesorii pt vanatoare: costume&co astea luate de mine si de la ai lui a primit cadou un teren sa-si faca o cabana pe el, aaaaaaaaa si de la mine si asta micu a mai primit ceva O STEA IN CONSTELATIA VARSATORULUI , asta recunosc a fost ideea mea.Mai avem o stea primita de ziua casatoriei pe 1 Septembrie 2007, deci am cumparat 2 stele. Acum dupa o baie relaxanta ma bag in pat ca sunt lesinata , probabil si maine o vom lua de la capat ca asa se petrece la noi , sapt viitoare cred ca imi iau 2 zile la incep sapt liber sa ma mai odihnesc si probabil miercuri incep munca. Cred ca petrecerea asta m-a pus pe picioare , am renuntat si la tratament si la tot. Asta micu doarme cred ca si el e terminat ca s-a tot jucat toata lumea cu el. Va pup si va doresc noapte buna!!!! |
de unde-ti cumperi tu stele?
sa-ti traiasca barbatu'
CamiM spune:
Salut M&M si mamicile lor!

In dimineata asta dau eu cafeluta
si incep prin a va multumi din tot sufletul pentru urarile frumoase adresate Sabinei.

Uite asa reusesc si eu sa ies de la naftalina si sa mai scriu doua trei randuri: nu ma intelegeti gresit de citit citesc( uneori mai in diagonala- recunosc) dar citesc si ma bucur pentru fiecare reusita si zambet frumos de bebel si ma intristez pentru fiecare necaz si bebel bolnavior.

numai nu apuc sa scriu sau daca am vreme ma simt aiurea .. nu prea stiu cu ce sa incep..![]()
Noi crestem mari (cat de mari aflam mai pe sfarsitul lunii febr. ca abia atunci avem programare la vizita de 9 luni a Sabinei)- dar e cert ca ne facem mari: avem 4 dintoci si nu mai stam decat in picioare si ne plimbam tinandu-ne de obiecte, persoane etc, ok daca vrem viteza atunci mersul in 4 labute e rege dar altminteri sa nu cumva sa ne spuneti ca trebuie sa stam jos ca e jale.. asta e valabil si noaptea de multe ori..numai daca am putea sa dormim asa ca niste caluti in picioare .. tare bine ar fi. Tipaim si in general scoatem tot felul de sunete menite sa imite pe cei mari si mai ales pe surioara Sofia( pe care o adoram) si incercam tot in noii dinti-asta se roade bine, asta nu, asta are gust bun, asta e yuck dar poate data viitoare are un gust mai bun..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
simonacip spune:
Cami, ne era dor de tine
. Ne bucuram de vestile bune si pupam fetele
Mihaser si Inais, muult sanatate puilor!!!!!!
Inais, pai fluimucilul nu cred ca ajuta cine stie ce la hiriiala din piept. Acesta este pentru mucisori sa se fluidizeze.Eu cred ca in loc sa-ti fi dat ventolinul sirop mai bine iti dadea aerosoli cu adrenalina(ventolinul e mai puternic pentru copilasii sub un an, iar fiind sirop cu atit mai mult, dozajul si a dministrarea e mai corecta atunci cind se fac aerosolii decit cind se da sirop) Acuma imi dau si eu cu parerea, ca am capatat experienta la astea..din pacate. CUm e Iasmi?? Daca vezi ca nu e mai bine, iti recomand dr mea de la medlife Raluca Bidiga o cheama. Sper sa fiti mai bine. pupici d ela noi
Aelita, cit sunt de scumpi puii tai..iar printzesuca cu rochitele ei m-a terminat
Alysh, ba vrem poze!!!! si bravo pt fusta scurta!!!!!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."