Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 20
petrutaf spune:
buna fetelor nu v-am parasit , va citesc in ficare zi dar nu prea apuc sa va scriu deoarece la serviciu nu pot sa intru pe forum decat asa pe furis , iar acasa nu prea am loc la internet de sotul meu ( care intotdeauna are ceva de cautat, de descarcat, etc)
si in plus asteptam contolul de marti cu speranta ca ca o sa am vesti bune
din pacate cei de la synevo nu mi-au terminat analizele in timp util ca sa pot sa le am la mine la control ( desi mi-au garantat ca in 3 febr sunt gata, dar nu-i nimic ca i-am stresat cu telefoanele deci
m-am revansat)
la control ce sa zic, a fost asa si asa ,endometrioza asta tot creste nu are de gand sa ma lase in pace dar am si o veste buna
s-a spart un folicul deci sunt ceva sanse mici , mici , mici (dar exista )sa ramn insarcinata natural luna aceasta , deci mai sper
va
si continuati sa scrieti ca imi face bine la moral sa va citesc
dedus75 spune:
uritico, astia au luat-o razna de tot
mai bine lucrezi la stat ca la privati.....ufffff......mai am ceva colege care sunt
si saracele acu stau sa socoteasca la cate luni dupa nastere sa se intoarca la munca ....![]()
![]()
apalina spune:
buna Criadema ! esti plina de energie ca de obicei ! eu poate am sa-ti fac o vizita sapt viitoare ca vreau sa merg la cj si mi-e in drum asa ca ...nu se stie ! Uritica draga eu chiar am o problema cu alimentatia de cind sunt singura
nu prea maninc de treaba si am cam luat-o in jos cu kg ,cu chiloteii n-ar fi o problema ,eu fiind somera nu prea am unde raci dar am o problema cu adevarat mare
:
asa mai trag cite 2-3... dar sper sa pot renunta ! sa nu ma
sau
ca promit sa ma las sau in cel mai rau caz sa le reduc drastic !Mara mai ai un picut si scapi si apoi iti vei plimba burticuta pe aici prin fata noastra asa ca cu DD inainte si sigur vei reusi ,vor fi multi embrionasi asa vei putea pune si la pastrare citiva ! Mai fetele da' ma speriati cu medicamentele astea dupa ce sunt fff scumpe nici nu le gasesti ? ma puneti pe ginduri !
petrutaf spune:
dedus tare as vrea sa-mi spui pe scurt( daca vrei sa iti mai aduci aminte) cum a decurs procedura de inseminare
la cati mai multi bebici!
uratica spune:
bei fetele bei...ce-mi place sa va vad pe toate pe-acilisa!
dedus..tu ai de grija si fii cumintica!!lasa-i incolo de patroni,tu gandeste-te la bebelicul din burtica!!fii cumintica!
petruta..fata draga,bafta la bebici natureli!exact cum ti-am zis-sa te insoteasca norocul incepatorului!
apalina..noi doua putem sa ne luam de manuta..nici eu nu mai lucrez-de fapt lucrez,dar acasa!referitor la tigari-iti iei bataie!pai se poate?bebele nu trebuie afumat sa stea 9 luni in burtica!!!!ci trebuie doar sa-i conferi toate conditiile de sanatate!asa ca..sa te tii de promisiune!altfel vin cu
la tine!
madutz,bruni-voi pe unde sunteti?ne e dor de voi!
criadema..ce bine ca avem pile la dna stela!
iti dai seama ca nu mai scapi de noi de-acum inainte!mai ales de mine!doar am de fabricat vreo 8 plozi!!

asa ca..ma tin ca scaiul de tine!mara
-grabeste-te cu gravideala ca uite trecem la cap 8 si plus de asta mai am un pic si termin de invatat lectia cu fiv-ul-apoi imi trebuie cursuri de graviduta!dupa aia de mamica!
moni..mai vin-o cu bebicii tai frumosi pe-aici,sa ne ambitionezi!
mara72 spune:
petruta chiar ma gindeam la tine ca nu ai mai aparut de citeva zile . Si eu zic sa nu iti pierzi speranta, daca exista o sansa cit de mica de a ramine insarcinata natural nu se stie niciodata. Asa ca eu iti tin pumnii 
apalina ca sa te incurajez si sa te mobilizezi sa te lasi de fumat trebuie sa iti spun ca si eu am fumat, si nu 2-3 tigari pe zi ci mai bine de un pachet. M-am lasat insa inainte de fiv 1. Trebuie sa te mobilizezi si sa renunti pentru ca in curind vei fi graviduta si nu se cade sa afumi bebeii cu fum de tigara ![]()
uratica spune:
mara..sunt cu sufletul alaturi de tine!sa dea Domnul sa fie bine de data asta!sa clocesti multe oute,sa ai o sumedenie de embrionasi si in final 2 gemelasi frumosi!!apoi sa te fatai si tu pe-aici cu burticuta ta frumoasa!!
enni-jovana,fetelor-ne ingrijorati!!!!da-ti si voi macar un semn de viata!
fetelor
!
apalina spune:
da fetelor sigur ca stiam ca ma veti lua la
si la
dar promit ca incerc sa ma las si sper sa reusesc ca e tare greu
Cum e cu medicamentele astea pina la urma ? ne trebuie pile pe la farmacie sau nervi de otel
in asteptare ?
uratica spune:
apalina..nu stiu cum e cu medicamentele,insa daca vrei ceva cu adevarat-reusesti!o avem exemplu pe criadema!asa ca..de va fi nevoie de medicamente mergem si in kongo dupa ele si vom face rost!asa ca tu ai grija sa iasa analizele bine si nu-ti fa griji ptr medicamente de pe-acum!stai cumintica ca facem noi cumva rost de ele!
fetele..eu ma duc sa-mi smotocesc iar nepotelul!ce repede creste-are deja 6 luni!dar e scump rau de tot!!seamana cu matusa-sa
!hihihi ce modesta sunt,nu?
va pup fete frumoase...si scuzati ca imi iau talpasita,dar promit ca nu pentru mult timp!