Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaaaaaaaa...uitasem...mara,daca te mai prind ca umbli pe alte meleaguri-adica la alte subiecte,te bat!!!stai aici cu noi si indoapa-te cu doze de optimism!!!!ai inteles??acum e sansa ta!nu depinzi de experientele altora!!stai cumintica pe funduletul tau dragut si gandeste-te la propriul tau test cu 2 liniute si un bhsg cat chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica da sa traiti !!!! Asa voi face !Beeeeiii, m-ai prins ca bintuiam prin vecini sa vad rezultatele fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

tocmai din cauza asta!!!daca te mai prind ca faci asa ceva,sa vezi ce iti iei!acum trebuie sa stai linistita si sa crezi in sansa ta!doar a ta!!!ok??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

beeiii eu nu mai tin pasul cu voi!!!ce harnicute sunteti!!!
optimiste sunteti!!!ce mai , e de bine...vad ca toata lumea e in grafic..astepam de acum sa curga testele pozitive ca pe banda!!!
va pup fete , eu sunt un pic ocupata dar mai vin eu la voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sa apara si maddutz sa ne deschida noul capitol, daca mara nu se baga!!!oricum mara o sa fie cu noroc , ai sa vezi!!
uratico,esti in forma , asa sa ramai ca asa te iubesc eu pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

saboupetruta ce pot sa-ti pove despre insemnare....pai sa o iau cu inceputul...
deci,..noi am fost impreuna la dr pt ca nu aveam cum sa ajung cu gigeii lu barbat-miu in juma de ora din lugoj pana in hunedoara...a recoltat pe loc, apoi a trebuit sa asteptam aprox.30-40 min pana s-a lichefiat( nu's ce inseamna asta)....apoi a pregatit gigeii, i-am vazut la microscop ce zglobii erau si apoi a urmat inseminarea .
inseminarea se face asa: o siringa cu un cateter foarte subtire si flexibil atasat este pregatita cu gigeii preparati( trebuie sa-ti spun ca dupa preparare sperma nu mai este opaca ci arata exact ca si apa), cred ca iti trage putin uterul in jos ca si in cazul unui avort dar nu este dureros, iti face o injectie( cred ca xilina) si apoi introduce cateterul prin cervix direct in uter unde injecteaza gigeii. Toata procedura dureaza in jur de 15 minute dupa care normal trebuie pusa o perna sub fund ca sa fie uterul mai sus decat corpul si repaus pe masa 15-20 minute.
In urmatoarele ore se poate sa sangerezi pentru ca se elimina serul pe care il injecteaza pt a steriliza loculeu una m-am speriat crezand ca sangerez si elimin gigeii...
cam atat presupune IUI propriu-zisa...apoi incepe asteptarea...in cazul meu eu am facut tratament inainte de IUI si dupa, adica acum trebuie sa iau intravaginal utrogestan....tu? vrei sa faci si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
amu m-am pus la punct cu noutatile. haideti ca deschid un nou capitol imediat. ca vaz ca ati fost tare harnicute!
Am deschis aici Cap 7

Mergi la inceput