Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

dedusa,eu vin si te bat!pai saracu copilut din burtica ta,il stresezi de numa-numa!mai fatuca lasa-l si pe el sa fie linistit!
si bai fratilor ce-au patit astia cu sedintele lor?ce bine ca nu mai lucrez la patron!e mai bine sa lucrezi acasa!
offf fetele!

Mergi la inceput

si fete dragi,multumesc ptr cafea!!!nu stiam de ce sunt asa ametita!bine nu dati cu rosii in mine!stiu ca sunt ametita de fel,insa era si de la lipsa de cofeina!!!
deja o cafea de la mara,una de la dedus..parca imi revin si eu!!asa mai da!
hai fetele,dati-o incolo de munca si veniti aici la o barfa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

uratica si eu fac o cafea supeeeer #351;i mai ales cat timp se proceseaza pun in ea toate energiile mele pozitive, har domnului de cele negative am scapat, daca nu este suficient ii chem si pe cei din jur sa sufle de 3 ori, iar la urma aroma o pun copilasii.... chiar miroase a copii, apropo stiti ca copii au un miros aparte si deosebit de placut.....acum e gata.....scuze inca nu v-am numarat, nu stiu exact cate portii sa pun, dar nu-i nimic o sa fac si ceva rezerve poate se mai inscriu fete......va ajunge la toate.....sper sa fie de bun augur si luati fetelor reteta.
V-am promis ca astazi o sa revin si mai mult am uitat sa raspund la o sesizare sa stiti fetelor ca eu am facut si test genetic, mai nou nu se recomanda decat daca exista ceva neregula in arborele genealogic sau daca nu a existat nici o sarcina si totul pare ok la prima vedere. Nu insist asupra testului decat daca sunt intrebari.
Fetelor ce ati sarit toate pe mine ca am incercat sa va tai de pe lista placerile, mai....mai.....dar dependente sunteti, va ascundeti repede sub preteste, stii tensiune, stii fier, calciu etc doar n-o sa ma apuc acum sa va monitorizez si astea, nu era vorba de acum ci de mai tarziu cand deja ia contur bb acum puteti uite pentru uratica chiar ii sugerez sa bea 2, 3 l de vin si cel putin 10 cafele sa-i ajunga si pentru cele 9 luni de dupa, nu de alta dar ea era cea mai ofticata #351;i înca ceva serios eu am facut tot ce se putea face in materie de controale pe perioada sarcinii, am facut si dublu test, am facut si triplu test, am facut si amniocenteza etc, de aceea nu vreau sa plec de aici pentru ca stiu tot sau macar pretind ca stiu tot sau oricum mai mult decat voi.....scuze , nu va suparati ca mai nou supara si adevarul.
In ce priveste monilland mi se pare ca atat de repede au trecut 14 saptamani, ca parca acum am intrat pe forum si era venita din Austria, nu se poate stabili sexul legat de starile pe care le simti in sarcina, eu nu am avut nimic, nu mi-a fost rau decat de 2 ori, nu am facut retentie de apa, nu mi-a crescut tensiunea, nu am facut vergeturi, doar ma masa sotul meu in fiecare seara chiar inainte de a incepe sa-mi creasca burta, nu am avut arsuri la stomac, nu ma trezeam noaptea s#259; merg la baie, nu am avut in concluzie nici unul din efectele negative ale sarcinii, si am nascut o fetita si un baiat, poate si tu ai la fel daca nu ai nici un simptom, ar fi ideal, dar oricum cel mai important lucru este sa fie sanatosi si sa-i duci cat mai aproape de termen.
Fetelor care vreti sa va relaxati, sa iesiti din matca va astept la mine la cafea, stau intr-o zona cu multe lacuri si va duc la pescuit la copca, o terapie prin pescuit e super, o sa va invete sa aveti rabdare pana trage. Hai ca vam innebunit, dar trebuia sa scriu mult pentru ca maine nu pot sunt intr-o comisie de licitatie cu valoare mare, cu fonduri europene, apropo lucrati care la vreo firma care participa maine la licitatie, poate va pun o pila.
Pe poimaine!
Apropo nu scrieti mult ca pierd prea mult timp la serviciu cu forumul si problema este ca treaba mea nu o face nimeni si trebuie sa stau peste program

Mergi la inceput

scuze n-am vrut sa scriu atata dar n-am mai vizualizat, si uite ce a iesit.....pe viitor fac altceva sciu 10 mesaje normale, recunosc sunt o turuitoare greu de stapanit.
Inca o data scuze, maine nu scriu si mai am cateva absente, compensati

Mergi la inceput

uauuuuuuuuuu.....ma simt de parca as fi facut un dus cu apa rece!
criadema!degaji atata energie,incat m-am pierdut undeva pe drum citind mes tau!a fost ff greu sa urmaresc multitudinea de cuvinte spuse parca in cateva secunde!parca te si vedeam,nici nu cred ca mai respirai,asa repede fugeau cuvintele din gandul tau!cred ca ai dreptate!mai trebuie sa beau o cafea,2,3..sau un pahar de vin-sa recuperez!!!haha..parca as fi eu cu ceva timp in urma,cand eram la munca si mutam muntii din loc!le faceam pe toate de-odata!acum insa stau cumintica foc-sa nu iasa bebe agitat cum era ma-sa!
hmm...fetele voi imi faceti pofta de munca si de bebei-insa eu mai am de asteptat!fie-va mila!!de-abia ma obisnuii si eu cu ideea si vroiam sa stau cumintica,iar voi veniti si ma ispititi!pai e frumos?incetati cu ispiteniile voastre!
ei..mai am si eu un pic si intru in focuri si-apoi sa vedeti cati plozi oi face!!fara numar,fara numar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema viu eu la pescuit la copca ca tot imi place sa ma plimb si imi place si pestele.Si unde mai pui ca e si bun pentru calitatea ovocitelor. Da acuma nu cred ca e foarte indicat ca nu trebuie sa racesc, si asa simt ca ma paste iar raceala asa ca am pus ceainicul la foc si dai cu ceai cu miere si lamiie. Si uite, ca tot veni vorba de placeri, eu am decis sa pun cu voi de o petrecere, deocamdata virtuala si sa va imbat bine . Ca de simbata...adio placeri. Adica adio bautura ca la alte placeri inca ma mai dedau, asta daca mi-o arde dupa atita inhibare si stimulare. Asa ca va dau voua de baut .Bine, exceptie fac moni si dedus ca ele n-au voie alcool din cauza de bebici asa ca lor le dau laptic . Pentru voi celelalte, o bere sau un vin, dupa cum va pofteste inimioara
Am fost la farmacie sa imi iau medicamentele, criza economica a lovit si acolo, pe linga faptul ca s-au scumpit se si gasesc greu. Nu am gasit diphelerin noroc ca mai am vreo 4 fiole si mi-a promis farmacista ferm ca imi aduce pina luni-marti. Am luat menopur,pretul a crescut de la 80 si ceva cit era pe la 100 lei\fiola. Am dat pe 40 de fiole vreo 3.680 lei cu tot cu reducere si cu nu stiu ce bonus .Diphelerinul a crescut si asta pe la 160 cutia cu 7 fiole iar gonalul pe la 80 si ceva . Pretul exact nu vi-l pot spune, e mai ieftin daca ai card la ei si iti mai fac nu stiu ce reducere ( eu le-am luat de la dona dar probabil ca asta e situatia peste tot).Acuma abia astept sa incep injectarea, sper sa fie fructuoasa

Mergi la inceput

mai dar repede reactionati, un lucru e clar am trezit-o pe uratica, nu din somn ci din visare....hi,hi,hi
mara multumesc esti dulcica, imi place mult vinul sa fie rosu si putin dulce, dar la cate am eu acum pe cap, la cata responsabilitate iart#259;-m#259; ca te refuz dar nu-mi pot permite, mai mult vam luat sub ocrotire si pe voi.
oricum te duc la peste, si de-i fi cu burta poate trage mai bine, astept sa se incalzeasca sa nu existe riscuri pentru tine
Fetelor daca veniti toate fac si un gratar maaaare, maaare, maaaaare........
Ei salivati!
Gravidele sa nu citeasca, iar daca citesc si li se face pofta le astept, sotul meu e medic veterinar #351;i in privinta carnii nici o problema, doar ar fi culmea cu atata criza economica noi sa murim primii....noi ultimii, #351;i daca va puteti bine va luam la masa noastra, noi o sa supravietuim crizei, macar celei alimentare

Mergi la inceput

madutza, te rog ajuta-ma, nu poti sa activezi si scrierea in limba Romana, ma enerveaza ca numai testele mele ies codificate, scriu in limba romana datorita faptului ca asa trebuie la serviciu si mi-a intrat in obisnuinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema eu am o dilema legata de congelarea embrionilor, stiu la cluj se congeleaza in ziua urmatoare punctiei deci cam la 24 de ore dupa fertilizare. Din ce am citit pe aici pe forum in alte parti ii congeleaza si mai incolo, in stadiul de blastocisti. Nu stiu de ce la cluj nu se congeleaza blastocistii si ma gaindeam ca poate o intrebi tu pe stela . Si vezi ca daca mai vorbesti de gratare indata ma sui in masina si vin la Taga

Mergi la inceput

hihihi..fete dragi,eu nu resimt criza deloc!din contra!sunt privilegiata!stau acasica si ma rasfat!insa vreau si eu sa fiu intepata!mara..ia-ma si pe mine!!!vreau si eu!stii cum e,unde-s doi puterea creste!si la vin ma bag!!!dar sa fie rosu neaparat!
uff..las ca ma pus si eu pe ouat de luna viitoare!ca luna asta mai am de luat anticonceptionale!cah..niciodata nu am luat in viata mea si ma trezesc acum la 30 de ani!dar asta e!
si maruta..de ce nu vb cu madutz..referitor la pastile,poate ea stie mai bine unde se gasesc!ca e fff priceputa si multifunctionala fata asta frumoasa!
criadema,ai grija ce-ti doresti!poate te trezesti cu toate buluc peste tine la pescuit si la gratar!eu nu ma prea pricep la pescuit-doar sotul-e pasionat de asa ceva!insa eu stau cu piticutii,sa-mi cunosc mai bine ginerica si ginerele!ptr ca am un asa lipici la bebei-mai ales ca ma cobor la mintea lor sau mai degraba ei la a mea!o sa fiu pe post de bona si de soacra!!
mama fetele ce mi-ar placea sa ne intalnim cu toatele sa facem o paranghelie sa stea mata-n coada!!!
deci pe bune ca nu o sa ma opresc din facut copchii,pana nu fac cate un uratel brunet cu ochi verzi sau albastri, ptr fiecare dintre copilasii vostri!dupa calcule iesisera 5..acum ca avem si candidate noi mai bag inca 3-4!sper doar sa ma tina salele ca is doar un pui de om...1.65m si iarasi 48 de kg.
uffff..de-abia astept sa intru si eu in focuri!!!!!!!!!
mara-tinem pumnii!hai fata frumoasa baga tare!!!o productie sa ne dai pe spate!

Mergi la inceput