Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
apalina nu ti a dat nr de tel?poti sa suni sa te asiguri..ce scrie pe hartia care ti a dat o? nu ti a pomenit de analize hormonale si de spermograma sotului?
brunadria spune:
acuma am vazut ca ti a dat sa faci si analizele..
pai de acuma trebuie sa treci prin mai multe etape..odata ce ai inceput totul o sa ti se para mai pe inteles , mai ales in z2 o sa ti expplice cum decurge toata procedura..
uratica spune:
apalina..cred ca asa o sa fiu si eu in perioada aia de focuri!!asa ca stai linistita!te intelegem!
eu una ma bucur ca sunte fetele pe aici si ne mai lumineaza si pe noi in ale fiv-ului!nu te mai stresa si fii linistita!vei afla absolut tot ce vrei si trebuie sa stii de la fete-bruni,madutz,lilicica-daca vrea sa mai intre pe aici!o sa intre maine si mara..si o sa ne explice-ptr ca informatiile aste imi sunt si mie de ajutor!asa ca fete dragi
si multumim mult mult de tot
!
Moniland spune:
apalina, analizele hormonale e bine daca poti sa le faci in ziua 3. Cei din Austria mi-au cerut si TSH-ul tot atunci facut. Cica trebuie sa fie cat mai aproape de 1 ca sa ai ovocite de calitate.
Pe vremea cand umblam la Cj erau obligatorii si consultul genetic, si cu programare facuta de dr. am prins loc de abia dupa 2 sapt. Poate s-a scos ca aici pe prima pagina nu apare.
Oricum nu poti incepe pana nu ai tot dosarul complet si aprobat de Stamatian.
Sugestia mea e sa-ti faci hormonalele in perioada mentionata, dar acum cand iti vine menstruatia. Restul analizelor poti in orice zi a lunii. A, si tot pe vremea mea era obligatorie laparoscopia. Oare s-a scos si asta?
14+

uratica spune:
bruni..treci la
!maine ai de invatat!!![]()

si chiar asa mult dureaza analizele si stimularile,inhibarile si alte cele?scuze..dar si eu sunt paralela!!adica,eu daca incep fiv in aprilie...transferul se va face practic in mai?
sunt planta rau de tot!!ceata totala!!mama...........cat mai e pana atunci!dar rezist!sunt pe baricade!

!
Moniland spune:
uratica, cei de la Cj merg pe protocolul lung, adica se incepe tratamentul in ziua 21 a CM. Timp de 14 zile se face inhibare cu diphereline 0,1, apoi se face o eco si analiza de estradiol si hcg sa fie siguri ca nu esti
si primesti ok-ul de stimulare. Stimularea o faci cu gonal f sau puregon timp de 9-13 zile, depinde cum cresc foliculii. Apoi inca o injectie cu pregnyl pentru declansarea ovulatiei si punctie la 36 ore de la pregnyl. Dupa 2,3 sau 5 zile ET. In concluzie cam o luna de zile.
14+

apalina spune:
multu fetele ! parca incep sa ma luminez un picut ! deci in ziua 2 merg la ei si-mi dau ce trebe sa fac ,ptr ca acuma mi-a zis ceva de hormonale si spermograma da' a zis ca sunt mai multe .Restul de analize as putea sa ma apuc sa le fac ? adica cele care nu depind de ciclu ?sunt toate cele de pe prima pagina ?
uratica spune:
uff...ce perioada grea ma asteapta!!sau poate nu!poate reusesc sa raman natural!cine stie?poate ma ajuta Doamne Doamne si pe mine!
o sa vb in fiecare seara cu El si sigur ma va ajuta!
pe burticica fericita mamica!
brunadria spune:
uratica om si noi dragute, dar tot nu suntem din cluj , dar vb ta suntem ca raia,nu mai scapa fetele de noi![]()
apalina si eu anul trecut trebuia sa incep fiv ul in martie dar pe considerentul ca dupa calcule trebuia sa fac embriotransferul de paste ,dr ma amanat cu o luna si am inceput doar in april..
mara , imediat incepi injectarea..am ajuns sa zic :si eu vreau !!!
abia astept sa incep si eu ...
moniland vad ca tu esti bine..ma bucur..am facut o vizita la odisee..sa ma familiarizez cu discutiile despre
..
criadema , enni , jovana