Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

uff...ce perioada grea ma asteapta!!sau poate nu!poate reusesc sa raman natural!cine stie?poate ma ajuta Doamne Doamne si pe mine!
o sa vb in fiecare seara cu El si sigur ma va ajuta!
pe burticica fericita mamica!
ai luptat si ai castigat!acum e randul nostru sa iti urmam exemplul si sa-ti calcam pe urme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

moniland sa stii ca si mie in franta mi a zis sa fac analizele in ziua3, si la cj z2..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

deci ce ziceti fetele ? as putea sa incep sa mai fac din analize sa nu pierd timpul ? sper sa nu va stresez ca nici io nu-s din cj si poate ma dati afara !!! dar si poate ma iertati !

Mergi la inceput

bruni..treci la somn!!!!hai toate fetele la somnic!pai se poate?
stati ca gaitele la gard si tot cotcodaciti!!!mai e si maine o zi!!
odihniti-va,visati frumos si maine o luam de la capat!!!
si usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetele , noapte buna..
ma duc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

vai de mine, fete dragi! ce-ati patit? aveti logoree in seara asta! nu ca ar fi rau! dar vad ca aveti un spor la povesti...
consultul genetic nu mai e obligatoriu. sau mie nu mi-a mai pomenit nimeni. si nici nu am auzit pe nimeni vorbind de el!
laparoscopia e obligatorie in continuare. sau cel putin asa stiu.
uratica nu-s deloc suparata. numai ca, azi am fost toata ziua in sedinte, dupa ce am mers toata noaptea cu trenul. mai fugeam in pauze in camera de hotel sa mai arunc un ochi pe la voi, ca sa pot tine pasul cu. deci...mai importante erati voi decat sedinta!

Mergi la inceput

madutz,ma bucur ca esti ok!
si..eu i-am zis marei sa se grabeasca cu gravideala!ca trece imediat cap 7!!!!
usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

somn usor fetele mai vb si maine

Mergi la inceput

brunadria, tu te dai bine pe langa mine! auzi la ea "m-ai tratat de mi-au trecut toate durerile, m-ai vitaminizat...". pai cand venii si io la tine cu o cutie cu aulin, cum ii sta bine unui oaspete, mi-ai declarat ca te lasasera durerile. apai te-am vitaminizat! poate te-am E-minizat. ca, ti-am adus o cutie cu suc "natural" care, in mod sigur, avea scapate cateva E-uri, de samanta, prin el. hmmmmm....am impresia ca si tu vrei sa obtii un loc in fata pe listuta lui criadema si vrei sa ma convingi sa te las in fata!

Mergi la inceput

apalina in mod sigur ar fi bine sa te apuci de pe acum de analize. mai ales ca la unele dureaza pana la 2 saptamani pana ti se da rezultatul.
ca si idee, pentru HIV, hepatita B si C ca sa le faci gratuit, poti dona sange. ti se vor face in mod gratuit aceste analize si in plus faci si o fapta buna, care, poate va fi contabilizata la Doamne Doamne iar dorinta ta de a tine un ingeras in brate cat mai curand va fi indeplinita

Mergi la inceput