Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

brunadria..am facut ferilizare intrauterina la hunedoara la un medic specializat in infertilitati. Numele lui este Romeo Stanescu, poti sa citesti despre el pe net... procedura a avut lov vineri noaptea la 12 deci.....3 zile....uffff si asteptarea asta ma omoara....dar cel mai mult ma omoara faptul ca desi sunt la prima incercare parca nu sunt optimista deloc....parca stiu in adancul sufletului ca nu sa v-a intampla nimic....

dedus,fa ceva sa nu te mai gandesti tot intr un loc, citeste o carte f interesanta si stai de ea pana o termini , te concentrezi asupra continutului..fa ceva ce ti place, ocupa ti timpul cu lucruri placute si o sa treaca mai usor,nu are rost sa te strsezi , nu rezolvi nimic , in plus gandeste te ca in momentul asta ai nevoie de liniste si calm ca bebele sa se cuibareasca bine ..pt reusita ta gandeste te ca e foarte importanta linistea si optimismul..
si teste degeaba faci mai devreme ca o sa fi dezamagita din contra asteapta si o sa vezi ca la timpul potrivit o sa ai testul cu 2 liniute...asta dupa ziua 12..
te pup si fi tare ,o sa reusesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hello fetelor ! asteptati ceva vesti bune sa va binedispuna ? ei uite asa : totul e ok la prima vedere ,deci e verde !!!.aderente sunt destule dar nu pun probleme deocamdata ,sunt suspect de adenomioza dar nu e cebva grav care sa puna probleme ,ov sting e cam naspa dar mai am unul sanatos tun asa ca e destul de bine !problema e ,ca doar nu poate fi totul roz ,ca am ratat ciclul asta si trebe sa astept ciclul urmator cam prin 20 si in a 2-a zi sa merg la gine 1 sa ma intilnesc cu bioloaga sa-mi inceapa dosarul ptr fiv .si eu ce fac pina atunci fetelor ? stau cu mainile in sin ? si la voi a fost la fel ,e o metoda standard ?

Mergi la inceput

mai fetelor da' chiar ca va miscati repede ! acum erati la pag 10 si pina am scris era sa nu va mai gasesc ,erati deja la 11!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

dedus-nu ai voie sa fii pesimista!deja esti garviduta!ne-am inteles?
si ia nu te mai plimba tu pe forum in perioada asta,ca sa vezi cate cupluri cu probleme sunt!!!ok? pune mana sa dormi,sa mananci bine,si iesi la plimbarica,la cumparaturi,la un suc cu prietenele sau daca intri pe forum-intra la subiectele unde primesti incurajari,sustinere si doze de optimism!nu mai citi despre nereusite..si alte cele!ptr ca iti faci singura rau!!!
hai capul sus!gandeste-te ca o sa fie bine,ca deja esti graviduta!ai o mare responsabilitate-sa deschizi listuta de gravidute de anul asta!

Mergi la inceput

offf maddutz draga , tu ma faci sa ma simt mai datoare decat mi am imaginat ca sunt, dar nu i nimic ca ma revansez eu fata de tine, asa ca abia astept sa vi la baia mare...
e normal sa ceri taxa ca m ai suportat cat am batut din gura, ai venit si sa ma vezi , ma i tratat de mi au trecut toate durerile, m ai vitaminizat,..acuma vreau rezidenta la cluj...
multisi, esti tare draguta...si dupa cum vad cu intruseleca mine si uratica , ca ne am bagat si noi in seama pe la cj si nu mai scapati de noi...
toate sunteti dragute

Mergi la inceput

ptr dedus 75 :draga mea eu nu am trecut inca prin asta dar am trecut prin multe si daca nu gindesti pozitiv in momentul asta ,ce vrei sa-ti aduca energia negativa pe care o emani ? capul sus si curaj doar nu suntem de paie ! acum vb si eu dar azi la amiaza nu vb asa dar curaj !fi optimista ! ai incredere ca totul va fi bine !

Mergi la inceput

deci..ce-ti zisei apalina?ai vazut ca totul e ok? macar l-ai bombardat pe dr cu intrebari?ai tabarat pe el?
e grea asteptarea..asa e!insa o sa ai sustinere din plin aici!
madutz..eu una promit solemn ca o sa fiu mai optimista ca oricand si ca o sa reusesc din prima!!si o sa va molipsesc si pe voi cu optimismul si veselia mea!si garantat ne vom muta toate la odisee anul asta!!!
fete dragi si frumoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui apalina

hello fetelor ! asteptati ceva vesti bune sa va binedispuna ? ei uite asa : totul e ok la prima vedere ,deci e verde !!!.aderente sunt destule dar nu pun probleme deocamdata ,sunt suspect de adenomioza dar nu e cebva grav care sa puna probleme ,ov sting e cam naspa dar mai am unul sanatos tun asa ca e destul de bine !problema e ,ca doar nu poate fi totul roz ,ca am ratat ciclul asta si trebe sa astept ciclul urmator cam prin 20 si in a 2-a zi sa merg la gine 1 sa ma intilnesc cu bioloaga sa-mi inceapa dosarul ptr fiv .si eu ce fac pina atunci fetelor ? stau cu mainile in sin ? si la voi a fost la fel ,e o metoda standard ?

apalina , asa e la toata lumea care se implica in aceasta procedura fiv..pai nu ti a explicat dr?mai intai trebuie sa faci un set de analize care se fac in z2 de cm...eu cel putin asa am facut si am inceput inhibarea in ziua 21 , 2 sapt, dupa care am inceput stimularea ovariana 11zile a durat la mine..
dar pana sa incepi trebuie sa faci analizele si sa ai rezultatele ok..
iti doresc mult noroc ,toate se fac cu calm si NU STRES!!

Mergi la inceput

hai mai bruni..eu ma obisnuisem sa fiu minunata,deosebita,draguta...imi crescusera deja cornite-si acum sunt intrusa??(glumeam!)
asa e!ai dreptate!le suntem datoare fetelor din cluj!dar o sa ne revansam noi cumva!(facem noi un plan de bataie in privinta asta,fara sa stie fetele-cand se vor astepta mai putin-hop si noi peste ele!doar santem ca raia!nu scapa asa usor de noi!)
hai fetele,capul sus! mergem inainte!ne indreptam catre bebe!!!anul asta la cluj,toate vom avea parte de gemelasi!!!

Mergi la inceput

da fete mersi de sugestie : cu calm nu cu stres dar daca ati sti voi ce fire am eu ! n-am stare si asa e firea mea sa ma stresez di orce da'.......... trece ! brunadria mi-a zis dr de analize dar am iesit zapacita de la el ,atitea l-am intrebat si nici nu mai stiu ce mi-a zis ,noroc ca mi-a dat un bilet cu ziua cind trebuie sa ma duc ... va inchipuiti ca am maine programare la stoma si am uitat cind trebuie sa merg ? asa ca ... poate inbatrinesc! deci : analizele se incep in ziua a 2-a de ciclu ? doar atunci trebuie sa ma intilnesc cu bioloaga ,oare le fac atunci ?sorry dar zau ca m-am zapacit de tot ! e bine totusi ca am retinut atit : daca titul merge bine la mijlocul lunii aprilie voi aveaembrionasii inplantati binisor la locul lor !!

Mergi la inceput