**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaGoji spune:
neatza petrecaretelor! haideti la 
Mimo esti mortala cu comentariile, ca de obicei. Faza cu grasa la petrecere de slabi m-a dat pe spate. Musai sa re-incep si eu cura 
Tuchi - mie-mi place cum iti sta freza, asa o am si eu de vreo luna - doua ![]()
Simo - multa sanatate la barbatei!
Naty - petrecere faina azi!
Eu am umblat ieri pt gradinita pt la toamna pt Vlad si am gasiiiiiit-o!
, ca nu o sa-l mai pot da la particulara, pentru ca-mi vine si Daria din urma si pt 2 chiar nu-mi permit o gradi particulara.
Gecko - cum mai e Patrick? Sanatos?Nu muriti de cald pe-acolo!
Mai Bubulino stiam eu ca mi-i contraindicat site-ul tau, dar am intrat, ca atata povestesti de el
Tu chiar vrei sa ma omori!!!
Ariel - cum sunteti? Cum mai e Teo?
Nicol - dupa incisivi de regula urmeaza premolarii si dupa aia caninii. Tin pumnii ca si la voi sa mearga dupa regula, sa va mai pasuiasca (,) caninii. Noi avem doar 2 dintisori deocamdata si gingia inflamata la incisivii superiori centrali.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tuchita spune:
'neata!
mersi de
si de aprecieri!
Toti eram in camasi cu exceptia sotului, care n-a avut nici bunul simt sa se barbiereasca....dar asta e o alta poveste, vreau sa nu ma gandesc ca sa nu-mi stric ziua de dimineata!
Si chiar sunt o pustoaica la 21 de ani ai mei, nu?![]()
Simo, si eu as zice ca Naty, ca au amandoi baietii acelasi lucru! Biata de tine ce le tragi si tu! te pup si te imbratisez si sper sa treaca toata povestea cat mai repede!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Cristina, bravo pentru gradi!Sa fie cu succes, sa se adapteze Vald repejor!
Naty, sa petreceti minunat diseara! Si poate Iulia n-o sa urle ca Seb....asta cand a vazut atata lume in jurul lui( si n-am fost decat 9 adulti- si 5 copii cu tot cu el, ce-i drept ca Ilinca si Ioana faceau zgomot ca o armata intreaga!), toti se uitau la el a cedat1 Dupa ce s-a terminat procesul de coafare s-a hlizit la toti.
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Stela, din pacate sotul meu se numara printre fosilele care mai utilizeaza dischete...cica numai pe ele ii primesc declaratiile!( alea cu somajul, pensiile, sanatate etc)

Eu nu-l cred dar daca el nu vrea sa evolueze n-am ce-i face!
Puteti sa va imaginatoi ca are acelasi telefon mobil de 6 ani de zile, un telefon aruncat de Ilinca in cada plina cu apa si la care nu se mai vede scrisul pe taste?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Mama ce vorbesc singura de dimineata...

I-am alaptat pe copii, acum misuna pe la randunoi prin camera( inca nu si-a dat pretiosul fund jos din pat!)....cred ca ar trebui sa ma duc in bucatarie sa spal vasele!
Poate cand termin prima serie nu va mai treziti niciuna ca pun
pe voi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
CristinaGoji spune:
ha-ha-ha si al meu are telefonul de vreo 5 ani 
Da, sper si eu sa reuseasca sa se acomodeze la gradi aceea. Numa din toamna va merge. Mai creste pana atunci, sper sa fie bine, daca nu si nu, il mai tin un an acasa.
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mimonix spune:
M-am trezit , na ![]()
Si lasa omu-n pace ca are dreptate, nu el e fosila ci AIA de la administratie, ca intr-adevar asa este...nu primesc decat dischete
Avanseaza tehnica asta cu o viteza cu care ei nu pot tine pasul ![]()
Cat despre telefon...decat sa-l schimbe in fiecare an sa dea cate 20 de milioane ....ca are pasiune
...mai bine asa...si eu am cate un telefon o mie de ani si inca d-alea de doi lei, fara figuri...ca mi-e lene sa tot mut agenda si sa tot invat alte meniuri...la urma urmei, sa sune si sa-si faca treaba e important, nu? Nu sa faca aia profit , mama lor de capitalisti ![]()
DAR PUTEA SA SE BARBIEREASCA
ASTA DA! Problema asta e vesnica si la noi....mai ales in week end...nooo, never 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
tuchita spune:
Oooo, buna dimineata doamna Mimo si doamna Olga!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
CristinaGoji spune:
Eu zic sa-i iei un caine la domn, Tuchi
sa-l vezi cum ti se trezeste la 7 sa scoata cainele. Numai ca dezavantajul e ca n-o sa mai ai in camera cui trimite copiii.
Ca el o sa fie bine mersi la plimbare cu catelul si tu vesnic acasa cu pruncii.
Vladic
Daria
Author unknown

Ioana-Sofia, 25 feb 2008