**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 18
mstela spune:
POZEEEEEEEEEEEEEEE

Cata,am inteles ca Sebul va deveni dr,va practica in alta tara cum bine a zis Mimo,ca va avea masina si bani,dar nu inteleg ce cauta disketa aia in peisaj,ca flopy diskuri nu mai se practica
...deduc ca-i detasat intr-o tara inapoiata

sau e simbol pentru manager de spital..ce alegi??
...Ce dragute poze
..ce dlagut tort
..ce draguta tu
...si ai o fata de copil cu noua frezura draguta
..si barbacto la fel are fata de copil..parca are 20 ani!![]()

NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
bubu05 spune:
Lianaaaaa! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ursuleata spune:
Wow ce poze frumoase am vazut!!! Surubelul e delicios si mamica lui tare frumoasa

tiker
Mami de ursulet
Simo27 spune:
e clar:dau din put in lac
!dupa ce am venit cu David de la spital,unde a suportat cu voinicie perfuzia,ne-a zis mama ca Sam a vomat de 2 ori in jet,si ca plangea f rau!......acum se invarte de pe o parte pe alta!m-am gandit ce i-am dat sa pape:i-am dat legume de la borcan,ca de lene
nu am mai facut azi pireu.cred ca de la ele..sau o fi boala???cert e ca o iau incet,dar sigur razna
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
sa va zic de David:urletele ce le-am auzit eu la tel nu erau ale lui,ci ale altui copil!el nu a plans deloc!cand am ajuns mi l-au laudat si dr si asistentele!nu imi vine sa cred !!!sincer,eu am avut prima oara perfuzie la 27 de ani si nu imi era prea bine
,iar asta mic la 6 s-a comportat ca un adevarat barbatel!daca-s fata
..de-aia am scuza si ca o sa cad in butoi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Simooo, dar ce are David pana la urma? saracuta de tine, te cred ca esti tare ingrijorata pentru amandoi copilasii...si pentru sot pe de-asupra...te pup si linisteste-te!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihutza11 spune:
Tuchi f frumoase pozele! si iti sta bine freza asta!
Simo imi pare rau de puiutzi, dar ma bucur sa aud ce curajos a fost David
! Bv! asa trebuie!
si sanatate la pui!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
ia ca uitai de
.. deh daca nu-s bautoare! ![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Nicoleta spune:
Salut.
Nu mai trece raceala...
Nu mai pooooooooooot!!!!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
natynic spune:
Neata. Mi s-a dat trezirea de la 7 si apoi nicio sansa sa-mi mai inghit galbenusul...
Mihutza, multam de cafea.
Simo, pai mie mi se pare clar ca baietii au luat acelasi carcaias, nu cred ca e de la borcane. Sam cum mai e, a mai vomat? Doamne ce perioada grea ai si tu, nici nu stiu ce sa-ti mai zic ca sa te incurajez putin, draga mea! 
Vazut poze de Surub, f f frumoase: mami misto cu freza noua (pai daca asa erai Tuchi cand te-a cunoscut Ionel presupun ca e de FOARTE bine, ca doar te-a luat de nevasta, nu???), Ilinca bucatica rupta din mami-rar am mai vazut o fetita sa semene cu mama intr-atat, un Seb bine intzolit si f amuzat de lumanare (am acelasi verdict: manager de spital cu masina la scara si familist convins)si un tortulet BES-TI-AL!!
Azi ne destrabalam si noi. As fi vrut sa fie chiar ieri dar Maxinne si sotul lucrau pana tarziu si evident ca fara ei nimic nu se putea face...Abia astept sa vad pe ce pune mana Iulia
Ramo, eu cand dau click pe linkul tau imi apar...montajele mele!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!