**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cand n-aveam copii m-am tot rugat de el sa luam un caine si n-a vrut, ca el nu iese cand e frig sa scoata cainele afara!

las' ca acum spala si el vase!

Olga, o vorba ceva?
Ce faceti?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutz ieri cautau aia la radio Zu pe cineva cu numele Olga M-am gandit la tine
Tuchi/Cristina eu m-am lamurit cu cainele...e muuult de treaba, muuuult Trebuie sa fii un mare iubitor, cu adevarat!
Eu stau cu voi aici si baiatul meu a adormit la loc Va multumesc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

eu astept sa adoarma Seb ca sa pot sa dau cu aspiratorul...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu m-am trezit beyyy!!! O cafeluta ceva, o maslina, o bomboana????

Am vazut pozele frumoase ale lui Tuchi & Co. Foarte frumosi toti, sa-i mananci, nu alta! Si da, Ilinca ti-e copie fidela, mor cand vad ce mult semanati!

Luny, se mai trezeste de vreo 4 ori pe noapte, dar nu-i nimic deosebit, maraie putin si se culca la loc. este oricum excelent ceea ce-ti doresc si tie curand.

Bubule, nu am inca poze cu mine tunsa, oricum nu-i scurt rau, pana la umeri asa! Super baieteii tai in filmuletul cu papa!

Oauuuu si Vladutu deja e la cuvinte grele!!!! Super istet baiatu', ai vazut mai mami ca n-ai de ce sa-ti faci griji????

Mi-a zis si mie Rebe de dimineata dupa ce si-a papat biberonul : uite! Si ne-am uitat si eu si tacso, manca-o-ar mama de fata desteapta!

Simo, offff ce incercata esti in perioada asta, imi pare tare rau. Sa se faca repede puii bine ca-i tare greu sa-i sti bolnaviori.

Cred ca Naty e supi pe mine ca deloc nu ma baga in seama nici-un pupic macar nu-mi da desi eu ii tot scriu si ea nimik! Ma rog, eu va urez distractie frumoasa azi si numai bucurii!

Nu mai stiu ce voiam sa zic...

Aaaaa, mai dau o strigare la Ariel, e gata cartea??? In rest, pupici la Alexutza si Teo.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clauuuuu
Maaaii...sunt tare nauca in perioada asta. Mi se pare cumplit de greu sa inveti cu copil mic pe langa tine, cred ca-s total inconstienta sa ma duc la examen dar asta e...Nu o lua personal, te rog. Nu mai stiu ce sa scriu mai intai...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neata!..am dormit/fatait/marait pana la 10.. suntem in urma tare cu trebile zilei..Mufa a dormit de la ora 12 cu noi in pat atarnat de tzitzi inevitabil asta e..am vazut si eu Surubel frumos tare, la tol festiv, super camasa si vesta, ii vin excelent!Ilincoasa leita mami, acum si la freza, de zici ca sunteti surori, fataaaaa!!iti sta ff misto, barbactu nu stie, domne,nu se precepe el! Tortul reusit[pk!Seb viitor importator si distribuitor de stetoscoape,va face tranzactii bursiere on line, cu masina bengoasa ptr ca se fac bani multi din astea, si nevasta iubitoare model!
revin mai tarliu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Ramurica noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Ce frumos e Surubul de 1 an!! Si sora lui! Si mamica lui!! Si toata familia lui!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput