Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Devylla nu ai de ce sa te sperii cu ingrasatul. Si eu ca si Adimercedes dupa primele 3 luni, nu ma mai incepeau hainele inainte de sarcina. Aveam deja un surplus de 9kg...dar acum am reusit sa dau aproape totul jos. Mai am decat 2-3 kg, dar oricum eram slabutza inainte...asa ca merge.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, cum ai reusit sa slabesti? Ca tare as da si eu jos vreo 6-7kg, ca sa ajung la ce am fost inainte de sarcina.

Merci.

P.S. CUm se mai simte Mario???

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Bernix, multa sanatate. Pupici si pt Degetica .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, miercuri plecam la munte.

Mandarinutza, noi o sa sarim o vreme teatrul, vom avea un weekend la munte, unul cu ziua fetei si apoi unul cu pictura. Poate pe 1 martie sa mai ajungem. Ai avut curaj sa mergi cu Antonia la Geologie? Bubu trage de tot ce prinde, si alearga peste tot, tare mi-e ca ar darama ceva. Ieri am vrut sa mergem si la Antipa dar venisera bunicii la noi si ne asteptau acasa.

Adi, sigur ca asa e modelul, 9 luni la purtator. Vad ca ai planuri marete, inca 1-2, iti doresc succes si exersare placuta. Oricum usor nu va fi cu atomica de Lisa, cand am citit am zambit sugubat cu gandul la atomica mea. Cum rezisti? Red Bull si cafea?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Adimercedes ai un PM de la mine .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Adi, sigur ca asa e modelul, 9 luni la purtator. Vad ca ai planuri marete, inca 1-2, iti doresc succes si exersare placuta. Oricum usor nu va fi cu atomica de Lisa, cand am citit am zambit sugubat cu gandul la atomica mea. Cum rezisti? Red Bull si cafea?

Rox, nu stiu cum (mai) rezist. Sunt f obosita . Dimineata beau 2 cafele. Poate ca ar trebui sa ma culc mai devreme si sa dorm cu ea la amiaza. Ca prea trag de mine .

Faza e ca Lisa nu prea are rabdare. Si inca nici nu intelege conceptul de timp, de 5'. Ea dupa ce haleste din viteza, o ia la inspectie prin casa. Eu ma tarasc in bucatarie si imi pregatesc si mie sa mananc. Rareori apuc sa halesc jumatate, ca vine si se catara pe mine. Sau isi pune palarie, pantalonii (invers), geanta, bijuterii si ma duce la gard sa plecam bye-bye si imi cere "shoe" :P

Dar musai sa ma odihnesc mai mult.

Distractie placuta la munte. Sper sa prindeti totusi zapada...

Am vazut pozele de la teatru, tare frumoase. Si Bubu e un baietel cu acte in regula. Mai ales asa cu parul mai scurt :D

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Dragele mele, va invit sa depanati aici

Mergi la inceput