Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 21
mandarinutza spune:
Roxana
, poate merg si eu cu Antonia weekendul viitor, am mai fost cu ea la Muzeul Taranului la targurile de Florii, Martisor si ultima data in toamna. Prin decembrie am fost cu ea la Muzeul de Geologie si chiar a fost foarte cuminte, i-au placut cuarturile si ametistele.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
si am uitat sa zic ca l-am admirat pe Stefan cel chipes si proaspat tuns!
Multi 
si pentru Erika vorbareata!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Erina spune:
Buna dimineata!
Sabina Y multumesc pentru cafea. Erika-chan e forte isteata,la nici un an jumatate si vorbeste deja doua limbi!!! 
Cu mincarea ia buna de la voi nu cred ca o sa iei prea mult in greutate! Cred ca, consumi multa energie cu Erika si cu job-ul si e normal sa ai nevoie de mai multi nutrienti!
Am si eu un regret mic pentru parul Dariei dar deja a crescut putin si la spalat si pentru ea cred ca e mult mai comod asa.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Roxana, cred ca ar fio fost interesant pentru daria mai ales ca nu se plictiseste repede.
Noi acum suntem in prospectii cu casa/apartament. Multumesc pentru raspuns.
Erina spune:
Madarinuta multumesc
Sim
am vazut pozele cu Stefan. Ce zimbet frumos are! Dupa tricou am vazut ca e deja pasionat de Spiderman.
Se incarca greu si nu ma lasa nici Daria sa scriu.
O duminica frumoasa va doresc.
betty78 spune:
Devylla nu ai de ce sa te sperii cu ingrasatul. Si eu ca si Adimercedes dupa primele 3 luni, nu ma mai incepeau hainele inainte de sarcina. Aveam deja un surplus de 9kg...dar acum am reusit sa dau aproape totul jos. Mai am decat 2-3 kg, dar oricum eram slabutza inainte...asa ca merge. 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
betty, ce bine ca te-am preins, ca ma gandeam la tine. Zi si mie, please, cum ii dai tu oscilococcinum lui Mario? Cate zile si ce cantitati?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Noi suntem mai bine. Ana tuseste uscat, din gat, dar numai de cateva ori pe zi, e cam ragusita si respira cu oarecare greutate seara. Noaptea am trecut-o cu bine dupa Nurofen si cu Karvol in camera, ca avem anandoua cam aceleasi simptome. In rest, mananca binisor si are energie ca de obicei, doar ca doarme putim mai mult.
Trecem de week-end fara sa ajungem la urgenta.
Multumesc tutror fetelor care ne-au urat de bine!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Sim, sa va fie de bine petrecerea. Ce bine ca Stefan inca mai doarme in carut. Noi nici nu mai folosim carutul. Am vazut pozele, e minunat si se vede ca s-a simtit bine. Si noi l-am tuns pe Bubu, ii creste repede parul, banuiesc ca asa si lui Stefan. SabinaY, delocioasa ciocolata si dulceata a picat la fix. Cat despre sarcina, sanatosi sa fiti, ca foamea nu e mare problema.Adi, deci si tu mai ai in plan inca 9 luni? Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, as avea eu in plan mai putin, dar se pare ca asa sunt modelele astea, in jur de 9 luni, desi uneori pot scoate fata in lume si mai repede. Pai, musai sa am in plan, ca numai asa pot avea inca 1-2. Dar deocamdata exersam
Sim, am vazut si eu pozele de la petrecere. Ce mult a crescut Stef. E un baietel in toata regula.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Roxana, cand plecati la munte? SabinaY, ce dulce trebuie sa fie Erika, si cate stie ea deja... Adi, tie chiar nu ti-a fost usor in sarcina, imi amintesc ca ai lucrat cam pana spre final, dar uite ce minunatie ai acasa! Simona, Stefan e trist vreodata? Ca eu numai zambaret l-am vazut in toate... ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabi, daaa, am o minunatie de copil. Activa pana la epuizare. A mea, a noastra. Ca ea parca nici nu simte. Nu stiu de unde are atata. Sotul o pune pe seama mancatului sanatos si a faptului ca e fericita
Dar mi-am avertizat sotul ca la urmatoarea sarcina nu mai alerg de nebuna pe toate coclaurile. Poate asa urmatorul copil o sa mai ia o pauza de respirat din cand in cand.
Si apropos de asta. Azi dimineata s-a trezit Lisa, a venit langa noi, s-a tot sucit, s-a urcat in pat, a coborat, mi-a tras o cana in cap in timpc e imi explica "wooooo-tar" (water). Apoi a inceput sa traga de mine cu "mi-mi". I-am zis ca suzeta (dummy) ii e jos. A stat putin, s-a uitat la mine si mi-a zis fff corect "yuuu-mmy". Asa ca m-am executat si la 8:30 deja mancase.
Apoi m-a calarit si stors de energie pana la 10 cand am cedat si am zis ca o duc la alergare in mall, ca afara erau deja 32* si ardea soarele teribil! Dupa nici 10' in masina a adormit. Tocmai parcasem in mall. Noroc ca primele 3 ore sunt gratuite
Dupa amiaza am repetat figura si a mai dormit o tura. A adormit in drum spre parc!
Cati suntem , pe atatia ne framanta! Toti cei care o vad zic ca e fff energica, activa si alerta. Doar de cateva ori pe sapt cred ca sta efectiv 5' intr-un loc, asta atunci cand nu doarme
Aaaa, azi dupa ce s-a trezit dupa a doua tura de somn a dus-o sotul in parc, iar eu am ramas acasa sa ma epilez, sa pregatesc cina, sa adun de pe aici. Imi zicea sotul ca a stat locului fff cuminte vreo 5' pazind de la distanta leaganul. Cand s-a eliberat, a fost sageata acolo!!!
Deci motive ii trebuie. Dar unde in casa le gasesc eu motivele alea???
Sara cea sharmanta!"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii