Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna seara si de la noi!!!

Teodora you girl! Imi place cum gindesti!
Imi pare rau de faza cu albumele (sa stii ca eu am pus link pe mailul comun si am crezut ca cine a vrut sa le vada le-a vazut deja).
Intradevar Japonia e o tarim exraordinar. Nimic nu ma mai poate impresiona acum.
Ce e interesant e ca inainte macar de a visa ca voi merge acolo desenam stinci cu chiparosi si temple. Asa imi aparuse intr-un vis...

Ai perfecta dereptate si tu si Roxana, voi incerca sa las sa ma atinga cit mai putin uritenia.

Roxana, am vazut pozele de la teatru. Foarte frumoase. Aratati minunat toti trei!!!

Greyerash bine ai revenit cu vesti. Pupam pe Adelina frumoasa. Si eu asa de mult m-am obisnuit cu daria incit am o stringere de inima de fiecare data cind ramine cu altcineva.

Melania bine ai venit cu vesti despre Tudor. E argint viu din ce spui. Poate e doar o faza data de dintisori asta cu imcapatinarea. Numai bine iesenilor dulci!

Bernix, multa sanatate Anei si voua!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Multumim de salutari si trimitem pupaturi cu drag la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara,

Intru si eu sa va salut, de postat nu stiu cat o sa ma lase Maria, ca nu este tati acasa si trebuie sa am grija de ea ( a se citi : " sa distrez copilul" )
Azi am fost si noi o tura prin mall la Vitan, unde Maria nu a vrut cu nici un chip sa doarma, desi era terminata de somn. La un moment dat tati mi-a zis ca se duce cu ea la Diverta, o avea in brate, lipita de el, somnoroasa. Peste 10 min ma suna, eu m-am gandit ca ma cheama sa-i aduc caruciorul, ca a adormit si s-o puna in el. Cand colo, el ma sunase sa ma anunte ca-i gasesc la "Chitz" . Se energizase instantaneu cand a ajuns la subsol, unde e si zona de joaca pt copii si probabil a auzit melodia de la masinuta aceea cu soricelul. Asa ca tati i-a luat 4 fise ( deja am marit "portia" ) si era foaaaaaaaaaarte fericita si cuminte in masina lui Chitz. Oare mai e nevoie sa va spun ca am plecat de acolo plangand in hohote "Chitzi! Chitziiii!"
O sa radeti, dar azi noapte l-a strigat de cateva ori. Ba chiar la un moment dat, pe la vreo 3, s-a trezit plangand si strigand tare : "Chitzi! Chitzi! Ada !" ( "Ada" ii zice verisoarei ei preferate ) - nu am reusit s-o potolesc decat punand-o la san... Banuiesc ca visa ca i-a luat cineva telefonul mobil al sotului, unde are niste filmulete cu "Chitzi" si "Ada", pe care le vizioneaza la nesfarsit cu mare placere...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna seara,

Intru si eu sa va salut, de postat nu stiu cat o sa ma lase Maria, ca nu este tati acasa si trebuie sa am grija de ea ( a se citi : " sa distrez copilul" )
Azi am fost si noi o tura prin mall la Vitan, unde Maria nu a vrut cu nici un chip sa doarma, desi era terminata de somn. La un moment dat tati mi-a zis ca se duce cu ea la Diverta, o avea in brate, lipita de el, somnoroasa. Peste 10 min ma suna, eu m-am gandit ca ma cheama sa-i aduc caruciorul, ca a adormit si s-o puna in el. Cand colo, el ma sunase sa ma anunte ca-i gasesc la "Chitz" . Se energizase instantaneu cand a ajuns la subsol, unde e si zona de joaca pt copii si probabil a auzit melodia de la masinuta aceea cu soricelul. Asa ca tati i-a luat 4 fise ( deja am marit "portia" ) si era foaaaaaaaaaarte fericita si cuminte in masina lui Chitz. Oare mai e nevoie sa va spun ca am plecat de acolo plangand in hohote "Chitzi! Chitziiii!"
O sa radeti, dar azi noapte l-a strigat de cateva ori. Ba chiar la un moment dat, pe la vreo 3, s-a trezit plangand si strigand tare : "Chitzi! Chitzi! Ada !" ( "Ada" ii zice verisoarei ei preferate ) - nu am reusit s-o potolesc decat punand-o la san... Banuiesc ca visa ca i-a luat cineva telefonul mobil al sotului, unde are niste filmulete cu "Chitzi" si "Ada", pe care le vizioneaza la nesfarsit cu mare placere...

Ahaaa, deci si Maria este incapatanata....f bine ma simt acum...
Cat despre masinute si alte locuri de joaca nici nu vreau sa-l scap pe Tudor ca sigur nu-l mai pot lua...stiuy ce am patit de Craciun in Mall cu Mosii care cantau si dansau

Mergi la inceput

Voiam sa va multumesc pt pontul cu body-urile tip maieu de la M&S, am gasit si eu azi ( in sfarsit ) marimea potrivita, am luat un set de 7 buc cu 59ron. Sunt incantata de calitatea lor, le-am scos acasa din punga si m-am uitat la ele. Mi se par f.practice sa i le dau pe sub bluze, pt ca nu-i pot pune dresurile direct peste pampers, ca i-l trage in jos, pe cand un body nu permite scutecului s-o ia "la vale".
Eu m-am ales cu o bluzita de la Debenhams, iar tati cu placerea de a se plimba prin mall alaturi de 2 fete frumoase

Mergi la inceput

Cine, Maria incapatanata ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... E cel mai ascultator copil ! Doar ca are personalitate

Mergi la inceput

Roxodihna placuta maine ca inteleg ca ai nevoie. Eu ii dau seara lui Tudor pe la 19.30 maxim 20.00 orez sau gris cu lapte si mar copt, branzica cu paine sau cereale cu lapte (mai rar), legume sau borcanel cu spanac paste si parmezam pt ca le adora nu i-am dat carne pana acum seara.Sio de vreo 2 sapt desi nu i-am schimbat meniul se trezeste intre 2 si 3 pt bibe....macar de ar mai lua ceva in greutate.
Bettyiti doresc multa bafta!

Tuturor gravidutelor multa sanatate si liniste!!!
Mandarinutza Please reteta de sufleu de dovlecei parca spuneai.
Greyeras mai meritam si noi putin timp liber sau chiar daca facem treaba macar nu mai alergam dupa pitici...asa ca mai lasa fata la bunici daca poti si nu mai regreta

Gata fug ca am intarziat la o cumetrie....ce o sa ma ami distrez!!!!Puiu a adormit instantaneu si bunica a intrat in tura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Cine, Maria incapatanata ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... E cel mai ascultator copil ! Doar ca are personalitate

Uite asa imi schimb si eu unghiul de abordare deci are personalitate zici!!

Mergi la inceput

De pilda ce a facut acum : pe comoda pe care este TV-ul si-a adus un urs de plus cat ea si inca vreo 2 mai mici, s-a suit peste ei si m-a anuntat plina de mandrie si cu gura pana la urechi: "cache!" ( adica "m-am cocotzat" ) si apoi imi mai si subliniaza "paaace" ! ( adica "imi place" )

Mergi la inceput

Melania, iar petrecere ? Mai, dar petrecareti mai sunteti ! Bravo ! Sa va distrati pe cinste !

Mergi la inceput

bernix, sanatate multa, sa va treaca repede !
danuta, sanatate si lui tati de Miruna, sa nu va imbolnaveasca si pe voi

Mergi la inceput