Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, ma bucur ca le-a placut copiilor la teatru. Cand are loc teatrul de papusi? in fiecare sambata?

Am uitat sa va zic ca duminica trecuta am fost in Auhan si a fost tati cu Antonia la locul de joaca de la etaj cat am facut eu cumparaturile. Era tati frant de obosoeala dupa cat a alergat dupa fata.

Valentina, ma bucur ca esti mai linistita si ca ti-ai spus punctul de vedere!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabinutz, distractie placuta la munte!

Bernix, multa sanatate la toti 3!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata si odihna de pranz, si masa. Ar trebui sa mai iesim pana la Mobexpert, dar nu mai am energie sa ii imbrac si sa alerg dupa ei.

Melania, eu ii dau seara meniu ca de bebe, iaurt pe la 6 jumate si biberon pe la 8 jumatate. Nu se trezeste noaptea. Insa in ceea ce priveste incapatanarea si supararile, cam asa e si la noi.

Mandarinutza, teatrul este in fiecare weekend de la ora 11.

Danielle, lasa ca se descurca tati cu fata, foarte bine ca tu stai linistita.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Iata pozele de la teatru.

Eu ma retrag. Sa aveti o seara placuta!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Heeeei, m-am intors eu din perindari si nu ati zis nimic pana acum? Pe unde umblati si cum va distrati?

Pe mine m-a stors Bubu, nici nu am reusit sa vorbesc cu nenea ala de petrecere, ca am alergat dupa Bubu si am vorbit in plin proces de invarteala.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si de la noi!!!

Teodora you girl! Imi place cum gindesti!
Imi pare rau de faza cu albumele (sa stii ca eu am pus link pe mailul comun si am crezut ca cine a vrut sa le vada le-a vazut deja).
Intradevar Japonia e o tarim exraordinar. Nimic nu ma mai poate impresiona acum.
Ce e interesant e ca inainte macar de a visa ca voi merge acolo desenam stinci cu chiparosi si temple. Asa imi aparuse intr-un vis...

Ai perfecta dereptate si tu si Roxana, voi incerca sa las sa ma atinga cit mai putin uritenia.

Roxana, am vazut pozele de la teatru. Foarte frumoase. Aratati minunat toti trei!!!

Greyerash bine ai revenit cu vesti. Pupam pe Adelina frumoasa. Si eu asa de mult m-am obisnuit cu daria incit am o stringere de inima de fiecare data cind ramine cu altcineva.

Melania bine ai venit cu vesti despre Tudor. E argint viu din ce spui. Poate e doar o faza data de dintisori asta cu imcapatinarea. Numai bine iesenilor dulci!

Bernix, multa sanatate Anei si voua!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Noi astazi am fost la vizionat cartiere. Care mai de aproape care mai de departe.
Simbata viitoare mergem si la tirgul imobiliar. Vrem sa ne informam temeinic de pe acum si daca iese alta tranzactie poate reusim sa ne mutam in vara. E pacat sa dam aici 550 pe luna.

Fetelor care aveti timp si bunavointa, puteti scrie scurt cam ce zona credeti ca e ideala? Stiu ca Prisi si Sim construiesc. poate aveti si voi vreo idee. Eu multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Dupa vizionari am fost la locul de joaca din BSC. Daria a fost incintata de bile si de o minge pe care a tottt plimbat-o de colo colo. A cam trebuit sa o feresc de copiii mai mari dar s-a simtit bine per ansamblu. Tariful la locul nou extins(de cind nu am mai fost noi) e 35RON/nelimitat. E bine pentru copii mai mari care pot fi lasati singuri mai mult timp. Zona de bile e un pic cam prafuita dar in rest e bine.

Mergi la inceput

Gabriela ce bine ca v-ati revenit! Sper ca v-a priit iesirea!!!

Betty bafta in continuare la proiect.

Mandarinuta care Auchan are loc de joaca. cel din Militari am auzit ca nu are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Se pare ca ieri nu trebuia sa spal...am uitat de furtunul ptr scurgere !

Ayumi , am facut testul cu paiul ne inscriem in randul celor care rontaie f frumos la el .

Papanash , delicios Andrei cu cascavalul lui. poate ii trebuia omuletului mai tarziu :))

Roxana ,Papanash , cu ce tentatii umblati ? ce bine mi-ar prinde si mie o vacantza !Deci invidia mea pleaca la Yaya :)))

Luy , ma tachinezi , asa care v-a sa zica ! :)))

danielle ,o sa vezi c-o sa fie bine !

gabitz , al meu a plecat intr-o seara dintr-o data si apoi vreo 2 saptamani pauza .

moldoveanca felicitari sorei tale ptr sarcina !

Teodora , ! ti-as da mai multe ca sunt sigura ca ai suferit mult mai mult decat lasi sa se vada

Erina , mi-am amintit de ce-ai zis tu -sa vezi ce de caini erau la real in berceni.

revin , ma uit la pozele Roxanei !

Mergi la inceput