Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Melania, iar petrecere ? Mai, dar petrecareti mai sunteti ! Bravo ! Sa va distrati pe cinste !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Multumesc!
Ce sa facem daca am dat startul la bebici acum toti ceiu din anturajul nostru s-au pus pe treaba pe casatorit si facut copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, sper ca ati savurat astazi iesirea in oras
Rox, frumoase poze, ma bucur ca i-a placut teatrul si a avut rabdare sa stea pe loc 1/2 ora. Abia astept sa o ducem si noi pe Maria. Insa acum e inca prea micuta, si-ar pierde repede interesul. Poate intra Mad si ne spune cum a reactionat Robert.

Mergi la inceput

Maine plecam la Ploiesti si ne intoarcem abia marti, asa ca va rog sa nu-mi puneti absenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!

Luy, ce m-am amuzat de Maria! Cat a suferit ea, micuta, dupa Chitzi! Drum bun maine si distractie frumoasa!

Erina, a fost frumos si pt noi in oras, tot pe la mall si locuri de joaca am fost, Sara a fost fericita dupa o lunga absenta!Ce scumpa e chiria, chiar nu merita sa dati atatia bani!

Roxana, ce frumoase poze! Asa expresiv e Bubu, iar de atomica, no comment, ca a e adorabila!

Va pup! O seara frumoasa!

O seara

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Sim, cand e vacanta voastra din august ? In prima parte a lunii ?

Mergi la inceput

Sa nu uit: m-a distrat la culme noul hobby al lui Stefan - noroc ca n-a vazut si Maria pozele, ca trebuia sa-i fac rost si ei de-o tastatura
Ne e dor de frumosul zambaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
la mine a curs muuuult sange,insa asta care e acum,are o culoare mai visinie asa si un miros a parte,plus mucus de ala,sper si eu sa "plece" hematomu`
ce ma sperie e ca am fost la eco acu vreo 11 zile si nu au vazut nimic,in 10 zile sa se faca unul asa mare??!! de la ce?!
am uitat sa te intreb de dureri,tu ai?de spate,burta?
te-am pupat,multumesc inca o data

Uite asa, catinel - catinel, am ajuns aproape la jumatatea sarcinii. si mai e asa mult inainte, si burta mea e asa mare, deja tre sa desfac picioarele ca sa ma incalt, ca altfel ma lovesc de ea.
Durerile de spate au aparut deja de la sarcina (burta mare). Daca stau mult in picioare sau fac ceva munci casnice, imediat mi se intareste burta si trebuie sa iau o pauza si-un repaus la pat.
Dar cu DD inainte, ajungem noi la bun sfarsit .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Azi noapte s-a trezit Eliza pe la 3 jumate, si pentru ca deja era in picioare pana am ajuns eu la ea in camera, am zis sa o pacalesc - i-am adus o cana de apa in loc de-un biberon cu lapte (ma rog, jumate apa + jumate lapte). A baut, jumatate de ora mai tarziu a mai luat o gura de apa, si dupa jumatatea cealalta de ora a inceput sa urle. Concluzia: ii era foame!
Asa ca i-am dat si biberonul de care speram eu sa scap, si m-a tinut si treaza o ora in toiul noptii .

La masa imita multe lucrui. Cand bem noi, vrea si ea neaparat sa bea. Azi am intins paharul meu si i-am zis "Noroc!". A zambit, a luat si ea canuta ei si a ciocnit-o de pahar. (Noi nu obisnuim sa ciocnim la masa, insa m-a vazut o singura data ciocnind cu un invitat).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy si Erina, aveti cate un PM de la mine.

Am fost la un botez azi, ne-am simtit foarte bine. Stefan a dormit cat am stat la biserica, deci am reusit sa fim si noi atenti, iar la restaurant a avut pe unde umbla (a se citi ca a avut destule usi de inchis si deschis si destule scari de urcat si coborat ), deci iar a fost OK. Am incarcat si cateva poze

Ma duc la nani, somn usor tuturor!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata,

Va invit la o cana de cacao cu lapte si-o felie de paine prajita cu gem de capsuni.
Doar duminica mai am timp sa intru.In rest din cauza graviditatii totul e dat peste cap.N-am greturi,slava Domnului,dar am o foame permanenta,nici nu vreau sa ma gandesc cum voi ajunge.Deabia la inceput si am niste dureri de mijloc destul de puternice,azi noapte m-am trezit de nenumarate ori din aceasta cauza.

Sunt in urma cu vreo cateva capitole,habar n-am ce s-a mai intamplat pe-aici...scriu cat dom'soara e preocupata de Micky Mouse

Erika creste si se face tot mai frumoasa si desteapta(cra-cra)...a invatat sa le recunoasca si sa numeasca mai multe personaje,cum ar fi:Anpaman care este preferatul ei,trebuie sa manance neaparat cu el si sa ii dau si lui pa-pa,apoi ar fi Kitty(kiki cum ii zice ea),Michy Mouse,Pooh(sau busa pe limba ei),apoi e tare dormica sa ii citesc,imi aduce din teancul de carti de fiecare data doar doua dintre ele...si asteapta sa ii citesc...ceea ce inainte nu se intampla.Are o carte cu ilustrate in care apare si o pereche de pantofi,asteapta cu sufletul la gura sa ajung la pagina respectiva si apoi striga fericita ca poate sa numeasca:"pantanaaaa" ceea ce este un cuvant amestecat intre pantaloni si pantofi.
Vorbeste in japoneza tot mai bine,prinde atat de repede si cand vaz ca a invatat un cuvant nou in japo,il repet in romana pana il retine.
Stie deja cateva cuvinte in ambele limbi si le foloseste alternativ.
Si ar fi multe de povestit,dar cred ca acelasi lucru se intampla si cu bebeii vostri.

Bernix Degetica cum se mai simte?
Erina am vazut-o pe Daria cheluta,e tare dulce sa sti.Eu ma gandisem sa o tund cand era bebelush si nu prea avea par,acum i s-a indesit si nu-mi vine s-o mai tund
Vazut poze si cu Stefan care e tare dragalas.
Incerc sa mai citesc din urmna,va pup,o zi faina.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput