Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza mi-am salvat pizza pentru ca m-ai convins cat de delicioasa arata, virtual m-am saturat, sarumana

Lucas sa ma conving cat de bine v-ati simtit la munte vreau sa vad pozeeeee!

Monu bine ca asa rari cum dai pe-aici cel putin apari cu vesti bune despre sanatatea fetelor, pupam la voi!

Florentina e mai bine Maya? Sanatate multa !

Daniela maine sper sa apari cu vesti imbucuratoare, pana atunci sanatate multa si-un !

toti bolnaviorii!

Ce vreme de cacao, azi a plouat si s-a facut frig!

Pe maine la capitol nou!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Uraaaaa! De maine Maya merge la gradi!
Am mers astazi sa o inscriem si desi nu am facut inscrierea propriuzisa pentru ca directoarea era plecata la un curs, educatoarea ne-a spus sa o aducem de maine, echipata cu tot ce e nevoie.
Maya era foarte entuziasmata si s-a bosumflat toata cand a aflat ca nu ramane acolo, i-a spus educatoarei ca este trista pentru ca ea vroia sa stea la gradi si sa vina mami sa o ia mai tarziu.
Am emotii, cred ca voi stiti cum este inainte de prima zi.... cred ca Maya era singura care nu mergea la gradi de la noi din grup.

Azi am mers sa ne echipam pentru gradi, i-am gasit niste pantofiori din catifea cu talpa de cauciuc foarte draguti, polonezi. Era cat pe ce sa-i iau doua perechi dar ramaneam fara bani si ii promisesem Mayei ca ne oprim si la un magazin de jucarii unde vazuse ea ceva - o trusa de machiaj pe care a trebuit sa i-o cumpar desi nu imi plac genul asta de jucarii-mascarii.. dar atata a insistat ca am cedat.

Nelia, ma gandeam zilele trecute la cum percep copiii nostri violenta. Imi aduc aminte cum imi spunea bunica mea povestea caprei cu trei iezi si mi se parea tare interesant ce a facut lupul...ca le-a pus capul iezilor in geam sa le zambeasca [,] caprei cand vine acasa. Acum mi se pare de-a dreptul odios dar copil fiind nu mi se parea asa. Sau poezia cu piticul... care a alunecat de sapun si s-a inecat... majoritatea povestilor cu care am crescut aveau cate o scena din asta care acum nu ma face decat sa le evit...dar vezi tu ca parintilor nostri nu li se parea asa...
Cred ca Agata a auzit destule povesti cu vampiri incat i se par banale acum.
Cred ca e foarte greu sa te imparti in trei, sa alergi dintr-o camera in alta si sa-i multumesti pe toti....si nu stiu cum fac ca vin toate deodata!

Oana, cum iti mai este ochiul, s-a vindecat? Tot ingropata in hartii esti, hai iesi un pic de acolo sa te mai destinzi si tu!

Danelutza, imi pare rau ca ai avut o noapte grea, sper sa nu se mai repete. Sanatate multa si un pupic de la noi pentru Isabella sa se faca bine! Imi imaginez cat de tare a durut-o, mititica!

De ieri ne facem publicitate pe un site si vroiam sa va rog sa aruncati si voi un ochi si daca va plac pozele sa le dati un vot! Multumesc mult! Este un site care promite multe, are multe vizite zilnic si au inceput o campanie publicitara care ni s-a parut avantajoasa. Pun link-ul jos, sper sa nu fie considerat reclama:
http://www.karena.ro/aranjamente_nunta/bucuresti/nunta_delux

V-am pupat merg sa ii pun la somn pe kinderei..... la mine in sufra e disco cu televizorul dat la maxim pe M6....nu ma deranjeaza ca e muzica faina de pe vremea mea, nu stiu insa vecinii ce spun!
PS... De dimineata am tot scris la mesajul asta si tot n-am apucat sa spun ce mai aveam de zis..

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina bafta maine la gradi! Imi imaginez ce fluturasi aveti prin stomac legat de ziua de maine. Asteptam impresiile Mayei. Poate faceti si niste poze.
Am votat fiecare poza cu 10, imi place ca se voteaza foarte usor, unde mai pui ca sunt superbe pozele, se poate vota zilnic?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 97

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput