Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Adina

Danelutza sanatate multa, doamne rele sunt virozele astea, dar daca o durea urechiusa poate o fi otita zic si eu, ca numai de la git si ureche cresc asa temperaturile!

Sanatate multa la copilasi, numa vremea asta idioata e de vina. ce sa mai moara virusii daca e asa cald afara.

noi am venit de la munte vineri seara, simbata si duminica a fost zi de spalat, gatit, etc. am prins zapada dar sus la inaltime in oras nu prea era. cu schiurile nu a fost chip, adica inca de la inchiriat a zis pas si cu nu a ramas in brate. l-am dat cu sania, am stat afara la zapada, asta e. mai facem si la anul o incercare. nu am vrut sa-l fortez, am zis ca daca o sa mai creasca o sa ii vina mintea la cap. ma bucur ca a inceput sa se duca la copii sa stea fara noi cu copii, in hotel erau copii si romani si bulgari dar pentru ei nu a contat, se alergau si tipau de mama focului.
am vrut aseara sa pun poze dar a durat mult si era tirziu.

newmami mi-as dori sa pot sa fac mai mult decit gindurile noastre bune catre voi, dar din pacate sunt in imposibilitate ca sa zic asa. sa de-a Dumnezeu sa descoperiti de la ce face, ca sa puteti trata si tine sub control alergia. aveti un copil extraordinar, pentru ca si voi ca si parinti sunteti extraordinari. cind daruiesti iubire, caldura, sprijin copii ti le intorc inzecit si fata de voi dar si fata de ceilalti.

gabitzam
ti-am admirat florile sunt superbe, la noi se ofilesc datorita caldurii, asa ca am cactusi. si fi-miu a vazut curcubeul, aseara m-a innebunit cu curcubeul, se ducea la geam si vroia sa vada in continuare curcubeul iar afara intuneric bezna.

florentina
i-am facut si eu lui Matei Prevenar, el este in principal pneumococic, adicatelea de pneumonie inteleg eu, virozele astea curente cred ca exista cu sau fara prevenar.
La Matei nu prea am vazut prieteni imaginari, la jucariile de plus le spune copii, dar cea mai tare faza a fost cind l-am intrebat pe Matei cum il cheama pe tati(eram noi toti la masa) si a raspuns: Andrei!!! (care nu are nici o legatura cu numele lui tacsu, dar nici printre prieteni nu stim Andrei)asa ca....
mai nou are "Salutare tuturor" cind intra undeva si m-am tot gindit de unde o are, dar acum pe drum am realizat ascultind Cd-urile cu Banica.
ma duc sa ma muncesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI ADINA!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Adina!Sanatate multa bolnaviorilor!

Eu iar nu am dormit, Tudora are monstri in camera, Lisandru in gura... Iar Agata a peinturat aseara si a facut o pictura atit de interesanta... woau, mami, ce e aici? Pai, un vampir care tocmai a omorit o fata, ca i-a supt singele! Ah, da? Si aici? Aici e o vrajitoare calare pe o matura, care tocmai ce coboara prin horn intr-o casa, ca sa se duca la copii sa-i vrajeasca, si uite de aceea nu mai invata copiii...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am fost la pediatru, i-a facut analiza singelui si rezultatul... otita , in septembrie facuse otita, acum in februarie otita ... si eu care credeam ca-i o boala care se face o data si dupa aia gata. Acum trebuie sa-i dau antibiotic, daca nu mai face febra pot sa o duc la gradinita, dar nu risc, asa ca o tin si miine acasa si poate o duc miercuri, ca tot e zi scurta. Acum doarme mititica, ca-i obosita dupa o noapte de chin, am inchis si eu un pic ochii, dar doar vreun sfert de ora, ca mai mult nu pot

Sanatate la bolnaviori, sa scapati de monstrii din casa, din gura, de prin desene

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uooff, mai Danelutza, ce urat cu otitele astea! Eu am patit-o copil fiind.

Eu tocmai am executat o reteta de pe Culinar, pe care nu o mai facusem de mai mult de trei ani, se cheama www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/" target="_blank">pizza fara blat. Nu e chiar pizza adevarata, dar e buna rau. Deja miroase bunutz in casa, astept sa fie gata. E buna reteta de consumat resturi de cascaval si mezeluri de prin frigider. Si se face si usor si repede, cu ochii pe copil sa nu faca vreo boacana. Va arat ce-a iesit cand o scot din cuptor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI ADINA!
Fericire, sanatate si noroc, sa ai mereu viata frumoasa pe care o ai acum!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela citisem azi la servici de Isabella (am prins calculatorul sefei cateva minute) si chiar m-am gandit la otita. Imi imaginez cat poate s-o doara, am avut si eu otita cand eram prin generala si stiu cat e de pacatoasa. Otita nu e contagioasa asa ca poate s-o mai faca, sa speram ca nu. Sunt uimita ca diagnosticul de otita i-a fost pus in urma analizei de sange, aici se uita orelistul in ureche si stie despre ce-i vorba. Sanatate multa si somn usor, acum ar trebui sa va puteti odihni amandoua !

Gabitza pana aici miroase pizza ta

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, ia si tu o felie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Adina! Sa ai o viata plina de bucurii, fericire, sa te bucuri de iubire si sa le-o poti oferi celor dragi la infinit!

Gabitza, arata super pizza ta! Se vede ca ai gatit cu drag dupa cum ai aranjat ingredientele, cu model!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola,

adina va multumeste mult pentru urari. o sa va multumeasca personal cand va reusi sa intre pt ca parola ii face figuri.

eu sunt in continua miscare si criza de timp.

fetele sunt bine pt ca sunt acasa din decembrie cand cu mama cand cu soacra. cresc mari mari mari.

multa sanatate la bolnaviori.

va pup si va citesc din umbra.

Mergi la inceput