Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara, dragile mele si multumesc mult pentru urari. Ca anul asta nu am fost niciodata urata, de ce sa nu ma laud. Ba chiar m-as fi bucurat sa nu-si aminteasca multa lume de ziua mea caci, asa cum bine zicea Lili, eram in Austria si costul la roaming o sa ma cam usture. Dar sanatosi sa fim ca le-m duce toate.

N-am citit decat vreo 3 pagini in urma caci am aterizat aseara la 9.30 si azi m-am intors cu drag si spor la munca. Ce sa zic, a fost frumos, desi nu spectaculos, cum ma asteptam. S-a confirmat vorba ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul intrucat nu am mai gasit mare lucru sa cumparam (atat in Parndorf, cat si in SCS zici ca erai in Mall Vitan, se vorbea numai romaneste, iar pe alocuri preturile erau scrise - de mana - pe eticheta in RON). In putinul timp cat l-am alocat vizitatului (era un frig, mama, mama) nu pot spune ca m-a impresionat orasul, ma rog, eu sunt mai ciudata de fel, in sensul ca pana nu vad blocurile comuniste nu ma simt bine or, va dati seama ca acolo ei nu prea aveau asa ceva).

Una peste alta, ne-am intors cu o gura de aer proaspat ca sa gasim un copil mega rasfatat, cica se uita toata ziua la Scooby, afara refuza sa iasa. Ne-a luat de la usa cu "Care e cadoul meu?" (cred ca au vrajit-o astia acasa ca venim cu cadouri ca sa o mai linisteasca ca nu mai aparem pe-acasa), dar ne-a abandonat repede caci era cam obsita si a acceptat sa doarma cu soacra-mea, desi venisem eu acasa (asta imi da sperante ca ar putea sa accepte sa o culce si tac'su).

Sa vezi de maine ce intra la program la gradi si nu stiu cum rezolv si cu bona, dar e musai sa nu o mai lase nici ea la desene. Ma ia capul direct cand stiu ca ea pana acum vreo 2 luni nici nu prea se uita le ele, iar de cand cu Scooby si cu oboseala noastra vesnica si delasarea a ajuns dependenta.

Va las acum, ca mai stau putin pe-aci si apoi imi iau talpasita; de, e soacra-mea la mine si imi permit sa intarzii. Dar de maine iar o iau seara la fuga acasa la program. Sa aveti o seara linistita!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lili, eu am ramas cu gura cascata! Super tare Sergiu . Comparand cu faptul ca Stefan nu deseneaza nimic-nimic, nici macar un cerc si chiar cu scrisul f. urat al Mariei (oare cu cine o semana ), pot spune ca genial.

Sa ti traiasca crestina mititica! Foarte dulce e!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana si eu sufar de oboseala cronica, poate imi mai trece cand se va lungi ziua, sper sa mi se schimbe si tonusul asta de curca beata , cand o aud pe sefa mea ca se culca pe la 8-9, cred si eu ca e fresh a doua zi. Si Bianca e fan Scooby doo, sta cu ochi la el nici nu clipeste.

In seara asta si-a calcat hainitele la papusi si a desenat cu multa, multa rabdare un desen complex. Cand nu se inhaiteaza cu Andreas la prostii e atat de cuminte de parca nu e copilul meu.

Florentina, Anca, Clara sarumana de viozionarea pozelor si de comentarii , m-am trezit razand si m-a auzit Bianca "mami, de ce razi ca proasta singura?"

Sper ca sunt mai sanatosi bolnaviorii...

Pana maine sa fiti cuminti !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

va pup. va citesc pe diagonala. am o caruta de lucrari pe cap. fetele sunt binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Lili: foarte frumos, cat efort trebuie sa fi depus.Alex trage numi dungi pe hartie(bine asta la gradi, acas nici macar nu atinge creionul)

Ada_74: sa va traisca micuta.Sunteti o familie frumoasa!

Gabitzam: la cati mai multi dintisori si fara dureri.

Noi sutem relativ bine, dupa ce azi-noapte am pazit copilul care nu se mai oprea din tuse.A inceput la 01:30 am si a teminat la 03:00.Dar de la 2 juamte pana la 3 am fost trezi cu totii.Am incercat apa(imi cerea), sirop de tuse pt copii, orez incalzit pe piept, lapte cald, o lingurita de miere...si a culminat cu un sirop de tuse pt adulti care intr-un final si-a facut efectul.Saracul a tusit atat de mult ca puteam sa bag mana in foc ca o sa il doara gatul.dar vad ca azi nu s-a plans.NU stiu cum sa ii opresc tusea asta nenorocita, plus ca eu am facut conjunctivita cred, si am ochii plini de crema cu antibiotic, kanamicina si am ochii intetosati ca de abia vad.Hai ca plec ca au venit baietii de la munca.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

monu: mai ai probleme cu rosu in gat?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si o cafea sa treaca greata, ca asa e viata

Elisor pentru ieri, trebuia sa incalzesti cafeaua de alataieri, ca nu servise nimeni din ea .
Hai sa-ti povestesc, ca si eu ma trezesc rizind de multe ori in fata calculatorului, iar Isabella foarte serioasa imi spune "nu se ride" , deci am interdictie

Lili am vazut poze, sinteti toti niste frumosi iar desenatorul tau e mortal. Pai daca ar scrie Isabella asa pe carti, i le-as da pe toate din casa. Asa ea deseneaza si mi-a mizgalit toti peretii prin casa, sigur trebuie sa dau cu var, ca i-a colorat cu carioca si nu se duce de nici o culoare

Gusta merge dieta, ca eu iar am mincat ca sparta, deh, am avut musafiri duminica, iar ce a ramas am bobinat luni si ieri, iar am pus un kil, de ma rasturnam aseara la aerobic , ma rog, eu eram mai transpirata decit toate

Ioana asteptam sa ne povestesti cum a fost cu programul de la gradinita, s-a lasat cu urlete sau nu ?

Oana sanatate multa lui Alex

Nelia si Isabella a inceput sa ma siciie ca vrea in Romania la bunica, dar la ea e alta poveste, vrea cu avionul

Gata, dispar ca am trancanit suficient si s-a racit cafeaua de cind scriu la mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Daneluta: merci mult, Alex nu a mai tusit azi-noapte.Azi s-a redeschis scoala asa ca il duc azi la gradininta.
parca cu ochiul drept sunt mai bine dar cu cel stang nu prea.In rest....imi beau cafeaua data de tine.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Helau,

Vreau si eu cafea, acasa am baut doar putintel din ceasca si aici astept sa vina cineva sa faca
Lili, sa fie sanatoasa buflicea mica si crestina, e atat de dulce. De voi ce sa mai zic? Sper din tot sufletul sa fiti o familie asa cum va vad in poze, frumoasa, calma, nita.
Eu am vazut ieri poza cu scrisul pe carte dar nu mi-a trecut prin cap ca ar fi scris Sergiu, nu pentru ca nu ar putea ci pentru ce scria. Eram prea dusa sa realizez ca puiul nu a stiut ce scrie,oricum bravo!
Teodora scrie TEO si face litere cum ii vin eiin minte, face si din cuburi d-alea din lemn,din bete de chibrit, creioane:))))
Gabitza, uitasem cum e cu perioada iesitului dintisorilor, tie rabdare si puiului cat mai putin chin
Anca, apropos de drumuri cu copilasii, Monicica imi spunea la un moment dat ca Robbie alei are oe de zbor cat un pilot:))
Azi ai programarea la alergolog? Sa ne spui ce ati facut.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana spalaturi cu ceai de musetel si-ti trece, dar ai grija sa nu stai in curent. Sanatate multa

Cloreta vezi ca ti-am trimis cafeaua calda pe mess

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput