Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Da, in primele clase cand se pun bazele nici eu nu sunt de acord, dar mai incolo cand incep cu problemele spinoase de algebra, geometrie sunt chiar indicate.

Am mai pus poze pentru cine doreste sa le vada in foto1 (de la semnatrura) si de acolo in elisibia3

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Lili sa va traiasca micuta crestina! Ce cuminte a fost la botez! A avut domnisoara mica o tinuta senzationala, mi-a placut mult cum ii vine, tu arati...parca nici n-ai nascut, infloritoare, calda, senzuala, cred ca Iuli te-a sorbit din ochi. Sunteti o familie frumoasa, fericita si va doresc sa asa sa ramaneti mereu. Sergiu e topit dupa voi, imi place cum va tine de gat, parca n-ar mai vrea sa va dea drumul...Ce-a patit sergiu la buzita, tocmai de petrecerea Iuliei? Ce spectacol a avut la Mall? Parca l-am zarit si pe Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

N-am mai intrat saptamana asta ca am fost prinsa pana peste urechi cu botezul. Vad ca am ratat niste zile de nastere

LA MULTI ANI MONU, IOANA SI TATICUL LUI MATEI!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familiile frumoase pe care le aveti!!
(Ioana cred ca si-a serbat ziua la shopping in Viena)

Elisor, nu stiu ce simti tu, dar eu te felicit pentru noul post. Chiar si numai faptul ca scapi de atmosfera apasatoare din birou este o mare realizare.

Nelia, bravos, tine-o tot asa! (Desi cu programul tau, nu stiu cum mai reusesti sa strecori o activitate noua). Pe firele albe nevopsite nu prinde nici mama vopselei, iti arat capul meu daca vrei dovada. Trebuie ori sa folosesti o nuanta mai deschisa, ori sa-i dai repetir dupa o luna-doua.
Voi aveti de gand sa va intoarceti in Romania? Ca daca nu, nu prea isi are rostul invatarea gramaticii noastre.

Elisor, nici nu mai am cuvinte vizavi de guvernul asta. Daca la inceput ziceam ca nu pot face mai mult rau decat ceilalti, acum vad ca se poate. Si nici macar nu stiu daca e din rea intentie sau din prostie.
Apropo de ce s-a intamplat la voi, pe mine m-au socat comentariile cu privire la cel care a incercat sa intervina. De acord, a avut mult curaj, a incercat sa faca ceva la care altii nici nu s-ar fi gandit, dar nu trebuie sa indemni oamenii sa intervina direct cand au de-a face cu un infractor inarmat.

Florentina, nu stiu ce sa zic de dintisorii Mayei, poate o fi de la excesul de fluor, cum a zis doctorita. Am avut aceeasi problema in copilarie, cica aveam dintii macinati pana la gingie, iar la bunici la tara (unde am stat pana la 3 ani) nici drumuri asfaltate nu aveau, d'apai pasta de dinti cu fluor. Din pacate am continuat cu probleme (de data asta carii) si dupa ce au aparut dintii definitivi, acum nu stiu daca exista vreo legatura cu ce am avut inainte sau doar ma duceau ai mei rar la dentist.

Anca, am gasit vinovatul pentru zilele fripte pe care ti le face soacra: americanii . N-ar trebui sa dea vize mai lungi de 3 zile pentru soacrele nesuferite.

Mergi la inceput

Sa va spun doua vorbe despre botez. Iulia a fost super cuminte, aproape toata slujba a stat cu mana pe cartea popii (cred ca vroia sa il ajute sa dea paginile), iar cand a bagat-o in cristelnita nici macar nu s-a obosit sa planga. A plans putin cand a miruit-o, ca o tot intorcea pe toate partile. Iar la restaurant n-a avut nici o treaba, a ranjit la toata lumea.
Daca aveti timp sa vedeti poze
http://www.dropshots.com/Ada_74
Elisor, m-ai facut sa rosesc, multumesc de complimente, dar realitatea e departe de ce ai vazut in poze . Despre buza/buzele lui Sergiu - din pacate nu stiu ce are cu covoarele, de tot nimereste cu botul in ele. Prima data si-a umflat buza de jos, iar la o zi dupa ce i-a trecut si-a razuit buza de sus.
Blondina din poze e baiatul nasilor

Andutzy, este in regula ochisorul lui Dragos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La noi a inceput showul cu dintisorii de sus. Unul a spart, dar cu ceilalti se cam chinuie. Azinoapte s-a foit rau de tot, cand pe o parte, cand pe alta, m-a supt non=stop. Din cand in cand il mai pacaelam cu suzi si adormea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Danelutza acuma am inteles.Aici scoala se incepe de la 4 ani si am crezut ca la fel e si acolo.La noi de la 4 la 5 vot invatata prin joaca,iar dupa carte facuta numai la scoala ,iar la 6 au primul examen din viata lor care se da in toata olanda.

Florentina eu vorbesc in ambele limbi dar ea nu vrea si pace ,de la 4 ani i-am promis ca nu ii mai zic nica in olandeza si atunci sa vedem.

Nelia te cred ca esti frumoasa.

Ma duc la ale mele .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

A venit Sergiu la mine sa ma anunte ca mi-a mazgalit o carte. Initial l-am certat si l-am trimis in camera lui, dar cand i-am vazut opera mi-am cerut iertare.
http://www.dropshots.com/Ada_74#date/2009-02-03/15:57:20

Sa nu va inchipuiti ca stie ce a scris, doar a imitat titlul, dar pe mine m-a impresionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ei, bravo lui Sergiu, ce atent este si ce rabdare a avut sa "scrie" acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'neata!

Gabitzam, te inteleg, ca stiu si eu cum e, si pe mine tot asa ma sugea, numai asta il calma, mai ales ca la noi nici suzeta nu este. De fapt, de ce vorbesc eu la trecut, ca tocmai trec printr-operioada asemanatoare, ii ies caninii si tot asa e, nu doarme si numai titzica il calmeaza. Partea buna este ca trece... si vin altele si mai si.

Ada_74, am vazut si eu pozele de la botez si mi-a placut ce am vazut. Sper ca veti ramine asa, ca sinteti tare frumosi impreuna si ar fi pacat. Cu intorsul in Romania, nu ne-am propus nimic, dar niciodata nu se stie. De fapt, in afara de copii, de faptul ca fiind aici ne-am permis sa-i facem si sa-i crestem asa cum am vrut, cu minuta noastra, lucru mai greu in Romania, in fara de limbi, scoli, deocamdata nu ne-am propus mare lucru. Dar sotului nu-i place aici si nicaieri in alta parte, el vrea in Romania, e constient si el ca ar trebui sa fie indeplinite anumite conditii, nu multe dar esentiale... Mie mi-ar placea intr-un loc mai putin arid, cu mai putina cimpie, cu munti, ape, cu o clima mai blinda... desi si eu vreau in Romania, sint mult mai realista ca nu prea avem deocamdata de ce sa ne intoarcem. Dar, nu de asta invata gramatica limbii romane, ci pentru ca noi sintem de parere ca daca ai aceasta mare sansa, de a trai intr-un mediu multilingv ca cel de aici, iar limba vorbita acasa nu e nici una din cele auzite in afara casei, este pacat sa nu le inveti pe cele mai multe dintre ele. Un alt motiv pentru care vreau si voi face orice efort posibil sa-mi vad visul cu ochii, este ca eu si sotul, pe linga faptul ca vedem limba ca pe un instrument util in a comunica si a te simti bine intr-o societate, mediu, grup etc., avem si un mare respect pentru limbi. Si cum o limba nu se poate stapini daca nu-i stii gramatica, mi se pare esential ca daca vrem sa stie si limba romana bine, are nevoie sa stie gramatica. Nu stiu cum vor fi ceilalti copii, dar Agata e tare legata de Romania, ea viseaza ca mai creste un pic si se va duce in fiecare vara in tabere, cu verisorii ei sau la mare, sau la munte... M-a intrebat intr-o zi daca sint multe mari in lumea astea si i-am spus ca da. Tu le-ai vazut? Nu. Nici eu, dar chiar daca nu le-am vazut, mie imi plac pisicile negre, deci si marile tot negre. Si numai Romania are mare neagra...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Azi n-avem cafeluta, cineva nu si-a facut datoria , Daniela imi place sa te tachinez cu cafeluta sper ca nu te superi

Nelia oricat de draga ti-ar fi Ro n-ai la ce sa te-ntorci, eu una am incetat sa mai sper ca ne mai facem bine ca natie, de 20 de ani ce-avem in fruntea tarii? Hoti, mincinosi, incompetenti...de ce nu exista o tara care sa-i adune pe astia, rebuturi politice, criminali, hoti...Cand spunea Brucan ca ne trebuie douajde ani am zis ca "i-a uite la el ce fabuleaza", se pare ca nici el n-a avut dreptate, cred ca inca douajde ani ne mai trebuie. Mi-e ciuda ca nu suntem in stare sa ne adunam mintile si sa facem ceva sa ne fie bine

Lili sunt impresionata de opera lui Sergiu, dupa cum a reusit sa reproduca literele alea s-ar putea sa discutam de un real talent la desen. Mai testeaza-l, pune-l sa faca reproduceri...bravo Sergiu! Lasa modestia ca nu e cazul la tine, stiu eu ce vad !
Multumesc de urari si eu sper sa fie de bun augur mutarea!

Gabitza cu solutiile pentru "jinjii" ai incercat?

Asa guverneaza comunistii, ingheata salarii si reduc posturi, astea sunt masurile anticriza cu care imi vin in fata, ce stimularea productiei, ce competivitate, nooo, cat mai multi bani la buget prin orice mijloace, chiar si stoparea pilonului II de pensii...e chiar adevarat ce se scrie??? Scimbarea sefului bucuria prostului , mi-era teama ca asa va fi, m-am bucurat ca pleaca arogantii, dar se pare ca am picat din lac in put.

Mergi la inceput