Copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
patriciaRO spune:
Neatza la fete
Ieri sa vedeti, am mancat o salata adusa de Seb de la serviciu care continea printre multe altele si para. Eu cum mananc para, ma termina la stomac. Dar, na, am zis ca hai ca nu o mai fi asa foc. Ca m-oi fi reglat si eu dupa atatia ani. Si pe la 9 seara ma ia asa o ameteala, si un somn cum nu s-a mai pomenit. Ma bag in pat, incepe stomacul meu sa emita sunete, care mai de care... Pe 5 voci. ma scol, ma duc la baie, ametita si mai tare. Imi da Seb niste carbune medicinal. Cred ca toata seara m-am intors ba pe o parte, ba pe alta. N-am mai pomenit asa ceva... 
Si de dimineata l-am dus pe Pifos la gradi mai mult ametita, dar ma vede invatatoarea si imi zice ca ma vede ca sunt cam palida, si ca ce am? Ii zic ceva cu stomacul.. Si zice: "Pai beti niste coca-cola" ca o sa va reveniti. Ca asa dau cei de la spital celor care se strica la stomac... Na, ca sa vedeti remediu. acuma nu stiu cat de bine mi-o face, insa e un sambure de adevar, ca nu mai sunt asa ametita....
ceea ce este bine, nu de alta dar la 4 trebuie sa ma duc la serviciu si ar fi aiurea sa nu ma simt bine deloc.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
Mercedes spune:
danelutza, onixone- in ro de cativa ani buni nu se mai recomanda si chiar ti se spune ca e interzis ceaiul de musetel pentru ochi
ioana,ioana si mstroie - la multi ani cu intarziere , multa sanatate si fericire va doresc!
si eu vreua o cafea aburinda daca mai aveti..
lili- felicitari pentru copierea literelor lui sergiu!
Bia e acasa impreuna cu cristi si bona. Asta mica se plictiseste probabil din moment ce azi dimi mi-a spus ca ,,vleau mami la gladi,, . Nu o duc saptamana asta fiindca in vacanta copilasii care totusi merg sunt comasati in grupe si nu se face activitate ci doar joaca.
E racita de aseara e pe antibiotic. Tuseste de cateva zzile bune dar de duminica noaptea mi a facut febra.
alex al lui onixone si bolnaviorilor multa sanatate sa scapati cat mai repede de raceli.
elisor- apropo de dormit cristi la ora 21 e in pat iar bia inca pe la ora 23 se intreaba de ce tb. sa faca ea nani...
Mercedes spune:
beatrice- pai de acest remediu am auzit si eu si l am si testat varianta pepsi. Ideea e atunci cand te simti balonat sau la inceput de vreo criza de fiere e bine sa bei un pahar de ,,licoare,,nu stiu din ce cauza dar mie imi facea bine.
onixone spune:
daneluta: merci pt sfaturi
Mercedes: si eu stiam asta pentru copii in special.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Ada_74 spune:
Mi-a luat-o Gabi inainte cu ceaiul de musetel. Asa mi-a zis si mie in spital dr de copii, ca s-a descoperit ca nu e bun pt ochi (desi la Sergiu tot ea mi l-a recomandat). Pt ochi - ceai de albastrele.
Oana, pt tusea lui Alex poti incerca ceai de ceapa. Asta daca nu ti-l scuipa in ochi
, ca are un gust oribil (parerea mea).
Beatrice, am inteles ca paharul de cola ti-a rezolvat ameteala, dar stomacul?
Danelutza, daca ai stii ce te admir ca te tii de aerobicul tau! De asta nu ma apuc de sport, ca nu m-ar tine mai mult de o sedinta. Deocamdata incerc sa scap de burta cu rugaminti fierbinti, da' vad ca se face ca nu ma aude
.
Gabi (Mercedes) parca in zona voastra sunt castane comestibile. Stii cumva vreo reteta (incercata)? Am gasit ieri in Carrefour si, cum imi doream de f multi ani sa incerc, am luat. Dar din ce am gasit pe net nu-mi dau seama care ar fi cea mai gustoasa reteta
patriciaRO spune:
Ada, asa si asa. A trebuit sa iau si un carbune medicinal, mi-am facut si un ceai de menta. Si am luat si o aspirina tamponata ca ma luase si cu frisoane.
Acuma ma duc la serviciu. Pup fetele. Am ore de la 16.30 si plec la 16.00 de-acasa.
aici vedeti programul:
www.aerobic.nu
luni, mierc, sambata, ca joi ma duc la alta sala si predau.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
NewMami spune:
In cateva minte plec sa-l iau pe Patrick de la daycare, sa mergem la alergiest. Avem programare ptr. 1:45 p.m.
L-am chemat si pe tati sa vina acolo caci am inteles ca o sa -i ia sange, iar eu sunt prapastioasa tare cand vad sange .. lesin. Deci spre sa nu ma fac de minune pe acolo, pentru saracul Patrick. Am incercat sa-l pregatesc ca tanti doctor ii va face un "tac" mic, dar ca el e baiatel mare si va sta cuminte iar mami si tati i-au cumparat ceva si il primeste dupa ce iesim de la doctor. Iar apoi mergem toti trei sa avem dinner,si tati il duce la tuns, sa stea pe police car ![]()
Of, saracutul, mi-e asa de mila de el. Zilele astea cu toata medicatia, nu s-a mai umflat dar i-au aparut si disparut tto timpul pete. Sper sa ii iasa in analize ce ar putea fi de vina si sa ne mai descreteasca fruntile.
Lili, 

da, ai mare dreptate - o sa scriu scrisoare la Ambasada sa nu se mai dea vize pe 10 ani la mame (zis soacre) de pe latura masculina ![]()
Eu una sincer sper sa nu scoata Americanii vizele ptr. romani. Imi pare rau ca e asa, dar deocamdata n-au ajuns tiganii. Nu ca ei n-ar avea tiganii lor chiar mai mari decat la noi si care te si impusca. Dar daca ajung tiganii romani si incep cu furturi, si alte porcarii se va face o mare tevatura si vom intra cu totii in aceiasi oala, ca si in Europa dupa ce s-au scos vizele... Ca astia au bani sa ajunga peste tot - aduna cheta si tot vin.
V-am admirat pozele si frumusetile mici care le aveti. Sunt scumpi amandoi, iar aia mica o adevarata papusica. Dulci, sa va traiasca si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti.
Waw, ce frumos a scris Sergiu, gata ai baietel mare. Noi azi incepem sa scriem / semnam numele pe Valentine's Card. Are vre-o 30 deci cred ca ne ia o saptamana pana le semneaza pe toate. Trebuie sa fie gata pana vinerea viitoare.
Astea sunt numai ptr. daycare... ca mai are si gagicute pe langa daycare ![]()
Clara, asa-i ca mi-ai adus aminte, oare ce mai face Monicica? A gatat cu naveta Germania - Irlanda (ea facea naveta
). A mai tinut cineva legatura cu ea?
Deci pana la urma plecati cu Teodora, asa-i
?
Mercedez, waw lunga zi aveti cu Bianca daca numai la ora 23 se culca. Ea mai doarme de amiaza? Patrick le mai doarme 1 hour uneori si 1 1 /2 h iar seara de obicei e la 9 in pat, in weekend mai scapa si pana la 9 si ceva, dar nu mai mult de 10.
Cum a fost la concurs?
Elisor, am constatat si eu ca de cele mai multe ori Patrick se joaca foarte frumos singurel, chiar si o ora buna. Numai cu games pe computer nu-l las cat ar vrea el - program de 2 ori /saptamana.
Aseara n-a primit desene inainte de culcare ptr. ca la baita nu m-a ascultata si m-a udat toata din cap pana-n picoare ca vroia pe tati sa-l spele. Pana la urma tot eu l-am spalat, l-am lasat sa se potoleasca si nici TV n-a primit. Asa ca daca n-a avut TV, i-am spus ca-i citesc , dar fiindca era suparat de pedeapsa si-a luat cartile cu numere si litere si mai bine a facut singurel homework ![]()
Gata va las ca trebuie sa o iau din loc.
si revin cu vesti mai spre seara.
ioanailincam spune:
Salutare! Ma pregatesc de plecare ca o sa ajunga ai mei in curand si maine si pleaca, din pacate.
Azi Ana s-a intors la gradi, fara plansete sau alte probleme, dar in schimb se pare ca a tipat si a facut urat cu bona ca era f. obosita. Aflu amanunte cand ajung acasa.
Am vazut ca prin capitolul trecut vorbeati de masina de facut paine. Ce credeti ca am primit de la frate-meu+prietena-sa (care stau de vreo 3 luni la mine, am cam acelasi tip de povesti cu ei ca si NewMami cu socrosenia
)+soacra-mea? Ati ghicit: o masine de facut paine. Adevarul e ca am mancat una facuta de o matusa, eu crezand ca e facuta manual si am fost foarte entuziasmata ca o masina face asa ceva. De bine ce mi-au luat-o, tot ei au dat-o in folosinta ieri si a iesit o paine foarte buna. Acum desigur mai ramane sa-i gasesc si loc in bucatarie (apropo, inca nu am vazut-o cum arata in realitate ca au pus-o la loc in cutie
) si sa nu o umple praful ca la cele 3 ore cat dureaza sa se faca la programul cel mai lung... Dar se cheama ca am masina de facut paine.
Hait ca vine berbatul sa ma ia, ca masina mea e la frate-meu... Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Seara buna!
S-a simtit o ora in plus la somnul de noapte, am fost si eu om in dupa masa asta si-am fost in stare sa fac ceva de mancare
.
Anca bafta la doctor sa veniti cu vesti bune sau cel putin sa stiti cum stati si ce-aveti de facut. Ai grija sa nu lesini, si eu am cateva lesinuri la activ din aceleasi motive.
MamaJipa mai frate dar le trageti cu tusea, of! Bianca a avut o singura data o tuse asa nasoala care s-a lasat cu vomitat, dr. ne-a schimbat 3 siropuri pana a avut efect. E foarte bine daca ai pus kanamicina, daca e conjunctivita va avea efect, poti clati usor ochiul cu putina vata cu APA, nu ceai. Mie asa mi-a spus medicul, Andreas a avut in vara. Sanatate la amandoi!
Lili la cat ai fost de slaba dupa Sergiu eu nu mi-as face probleme ca in scurt timp ai sa fii la fel
Beatrice stiam ca para e un diuretic excelent, dar chiar asa sa-ti dea ameteala, e aiurea de tot, mie imi plac foarte mult perele, m-as simti frustrata sa-mi faca asa ceva...sper ca esti mai bine acum!
Mercedes eu am dus-o la gradi si ma gandeam ca poate se plictiseste ca nu mai fac activitati dupa care e innebunita, dar i-a placut tare mult ca au facut tot felul de jocuri (la care o educatoare de la alta grupa mi-a laudat-o ca e foarte inventiva) si ca s-a uitat la desene, ca altfel nu pupa ei desene, mai degraba li se citeste. Bianca la ora asta nu doarme, culmea e ca dimineata n-are probleme cu trezirea.
Va pup!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
lili-castanele se gasesc cele comestibile in BM de acolo se aduc si la noi. Ce ai luat castane sa le firbi sau pireul de castane asa in staniol congelat? uite eu sincer n am facut mai mut decat sa le fierb si sa le desfac pentru consum propriu pe loc dar si asta in tinerete
. Acum daca ma apuca iau din acela congelat pun un pic de esenta de rom si frisca si gata ... n am vreme de mai mult. Ideea e ca daca nu pui ceva in el este foarte sec ti se lipeste de cerul gurii, scuze dar nu ne pot ajuta cu retete confirmate.
newmami -cat stii tu de concurs stiu si eu, atata ca a facut desenul si gata.
elisor- fruumos ce i cu copiii astia asa energici ,... dimineata e trezita la 7iar la pranz doarme doar cand e bona aprox 1 1/2-2 ore.