LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eee, Roxana, tortul abia seara l-am taiat, cand au venit si ceilalti clopotei cu mamicile lor, SAra, Luca, Simona si Miky.
dar va trimitem acum o felie mare, pentru ca ne-a mai ramas destul.

pozele abia acum le descarc, poate reusesc sa pun maine cateva, daca nu duminica, dupa ce-i rupe nasa turta.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ne-am intors de la eco si totul e bine cu bebele.Cantareste 1696 gr si dr zice ca a crescut destul de bine.E deja in prezentare cefalica.Saptamana viitoare mergem la ginecologul meu si vom vedea cum mai stau cu colul ca asta e problema cea mai grava.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

felicitari, sa stea cuminte in burtica pana la termen si sa creasca frumos si sanatos.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Laura am vazut ca ai strigat dupa noi.
Intru mai rar ca iara suntem in plin proiect la job. In unele zile nu am avut chef de nimic, peste tot unde te uiti numai concedieri :(.
Doar cand ajung acasa reusesc sa ma mai bucur putin. Emma s-a facut o smecherica de nu se mai poate si noi suntem topiti dupa ea. In sfarsit s-a obisnuit cu bona si nu mai plange dupa noi. De 2 zile a inceput sa mearga, e tare haioasa.
Astazi a venit tanti care ne face curatenie si cred Emma a vazut ca nu a facut prea bine, asa ca a luat initiativa: http://good-times.webshots.com/video/3042213230102710211UxQIak . Am mai pus un filmulet si cu ea misunand, daca vreti sa-l vedeti e aici: http://good-times.webshots.com/video/3063118110102710211Xumqai .

Pup zuzele si puiutii lor.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaaa !!!!
Scularea si poftiti la caaaalda!

Eliza, pai bine mai, daca nu-ti dadeam "strigare" nu intrai sa ne arati minunea frumoasa ??!! Este mortala cum sterge ea de zor dulapurile . Ce bine merge dupa doar cateva zile !!! Bravo Emma, frumoasa mica! Cred si eu ca sunteti topiti dupa ea ! Imi pare rau ca este nasoala situatia la job. Ce se aude pe la acolo? Nu se remediaza situatia ? Mama ei de criza...!!!

Mary, abia astept sa vad fotografii de la petrecere !!!

Roxanici, eu zic ca este bine ca i-ai dat smecta! Cum a facut in dimineata asta?

Nicole, iepurasul mihaita ! Este super bun bilantul de 1 an! Astept fotografii cu nazdravanul tau frumos !

Cristina, mamica harnicutza ! Acum, ca ai terminat treaba sa mai pui niste fotografii mai recente cu biencutza ta !

Elle, nu ai ajuns la birou ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineatza!!! si de la mine.

La Multi Ani!!!

Daria,
Tudor,
Razvan.

Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi si destepti sunteti!!!!
Si sa va bucurati mereu parintii.

Va multumesc pt. felicitarile adresatei Antoniei.

Va trimite si ea mutzi -ici.

Imi pare rau ca nu am putut intra ieri si ne scuzati pt. intarziere.

Ieri am fost la serviciu pana la 15, apoi fuguta acasa sa pregatesc de mancare ca au venit in vizita bunicii si sora mea. Bineinteles, Antonia a fost incantata de prezenta verisorului David, pe care a inceput sa-l dezbrace de cum a intrat pe usa.
Bunii (adik mama) i-a facut un tort "special" cu branza de dulce si fructe, ca sa poata manaca si ea. Asa ca a suflat si fata in tort ajutata de David, care i-a cantat "La multi ani" de cand a intrat pe usa.
Apoi, cand au plecat, am facut baitza, am culcat sarbatorita si am picat franta.

Va si o zi frumoasa tututror, chiar daca ploua.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Crista, inca un pentru sarbatorita de ieri !!! ce bun trebuie sa fii fost tortuletzul facut buni! Sa ne mai ararti si tu fotografii!

Fetelor, unde sunteti mai toate ? Cred ca dormiti pana mai tarziu in sunetul picaturilor de ploaie...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata si mersi de !

Eliza - super filmuletele cu Ema harnicutza! E o scumpa! Cat despre situatia de criza...se cam impute treaba si pe la noi, in ultimul timp am tot auzit si eu de concedieri...nasol, dar vom supravietui noi cumva!

Nemary - yumiii tortul virtual!

Nicole - super voinic Mihaita! Cine e asa de lungan la voi? esti tu f inalta? 80 cm e mult.

Laura - ce matinala esti...si tonica like always...ce faci mama sa-ti pastrezi tonusul asta? aseara m-a pufnit rasul citind postul tau cu demachiatul...exact la fel simt si eu, dar ma mustra constiinta ca ma costa un rid in plus daca nu ma demachiez si numai de aia ma mobilizez...oricum folosesc produse de spalat si un tonic dupa ca altfel n-am nervi

Roxana - bine ca i-ai dat smecta la frumusete! Vazut fotografii cu buburuza scumpa
Stef e ceva mai bine, adica n-a mai facut febra...ca in rest...e si ea racita cobza la fel ca sor-sa si Horia, nu mananca pic de mancare, numai tzitzi, ...noroc ca mai sunt eu in picioare ca nush ce s-ar face astia
Eu maine ii fac o mini petrecere Anei de ziua ei si trebuie sa ii comand tortul azi...de unde sa gasesc eu o fotografie bunutza, care se poate mari cu Fifi and the flowertots??????????

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Nemary asa e el, tot timpul un zambet, si rade foarte mult din te miri ce.De multe ori fac lucruri banale ca de ex taiam o data morcovi pe tabla de lemn si el era la tatasau in brate si se uita la mine.Si numai l-am vazut ca incepe sa rada cu o pofta de modul cum se auzea taiatul pe tava, poc poc-ul acela.
E un copil tare vesel si razacios (ca ma-sa).

Stefan felicitari pt ridicatul in picioare fara sprijin.Urmeaza rondul apartamnetului?

Roxi eu nu i-as fi dat si smecta pana nu as fi vazut ca nu merge cu regimul alimentar. sa-i treaca repede.

Aweya foarte bine stati cu bilantul.Felicitari.

Am vazut ca avem si vorbarete pe aici, felicitari lor.Thea si Pipe

Dana ma bucur ca bebeliciu e bine, sunt sigura ca va sta acolo cuminte pana la termen.

Eliza felicitari si Emmei pt mersul singurica
Acum am vazut filmuletul da ce fata harnica ai , ai ajutor.Trebuie sa ii spui doamnei cu curatenia ca nu mai ai nevoi de ea mai ales ca nici nu stie sa curete k lumea.
Si ce frumos paseste ea!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Raducu sa cresti mare , sanatos, frumos si norocos!

Dana - ma bucur tare ca e bine bb mic din burtic, sa dea DD sa stea cat mai mult acolo!

Ema - ce fainnnn...tu si Nour aveti acelasi DPN...mama mama ce sarbatoare va fi pe aici!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Nati, !!! Cum mai este funduletul lui Stef ? Dupa ce m-am ridicat de la calculator aseara mi-a venit un gand in cap sa nu mai dau pe la baie... Dar facusem dush inainte si aveam deja ochii negrii de la rimelul intins de aburi si de apa Asa ca, cu greu am prestat si dimineata m-am felicitat. Si eu folosesc un gel de curatare dupa ce ma demachiez. Sunt fan de la un produs nivea cu oxigen activ parca...

Ramona, Si numai l-am vazut ca incepe sa rada cu o pofta de modul cum se auzea taiatul pe tava, poc poc-ul acela

scumpul de el!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput