Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
dr_anca spune:
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi Atb (bafta la restul ex.) si Tiberica!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
AnnaBaby spune:
Sfecla se coace? Eu am pus azi la fiert la un loc cu celelalte legume...banuiesc ca o sa iasa ok...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
dr_anca spune:
Eu asa am citit dar cred ca e ok si fiarta. E dulcica si buna.
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Anilansa spune:
buna
noi am dormit mai bine asera.... adica de la 3.30 la 7... tot e ceva, am fost ieri si la doctor... nu e grav... o mica viroza si rosu in gat... continuam 5 zile cu sterimar pt nas si fluidol pr gat/ tuse.... ieri Darius a facut 6 lunite si ne-a facut o surpriza seara ... .... sa vedeti indrazneala pe el..... era la el in patut si se juca, eu la bucatarie, sotul la calculator....cand deodata liniste in patut si sa auzit deodata un tipat, se intoarce sotul si ce sa vezi Darius era in genunchi in patut si se tinea cu mainile de margina patului asa ca am luat decizia ca sa iii cumparam o saltea si sa coboram nivelul ca sa nu ma trezesc cu el jos
azi sa ridicat in picioruse ... fac poze si va arat....
Maitreyi fff frumoasa casuta ... si eu am vrut sa imi pun in practica imaginatia dar nu ma lasat sotul
ca nu sunt prea talentata la desen... felicitari !!!!
anaco multumim !!! Darius e mai bine speram sa trecem cu bine cele 5 zile si sa ne treaca....
pe Mara o printesa frumusica foc
Dr anca stai linistita, nu e nici o problema... cand o sa ai timp vb.
Carmenela
mult curaj, treceti voi si peste asta ci brio... sanatate si mult curaj, sa auzim numai de bine

Banu cand Darius e constitat... nu iese 2 zile ii dau ori ceai de musetel ori suc de portocale sau pere. si iese dupa maxim 2 ore![]()
ne ducem la harjoana.... sa auzim numai de bine... si multi
pt prichindei bolnaviori si sanatosi, si
pt mamici. o zi buna
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Marina_1609 spune:
anna, eu am incercati sfecla si fiarta si coapta si la abur... Coapta si la abur mi s-a parut buna
eu nu combin niciodata gutuia, banana, branzica intre ele ca o constipa. cand ii dau branzica ii amestec cu mar, para, mandarina...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
kamelya spune:
anaxena insanatosire grabnica Mariei
Carmenela ma
sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune

ATB,TIBERICA 

buburuza mea
de
Daria 14.07.2008