Pepenasi de iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ioana multumesc.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

Eu nu stiu ce sa zic de intalnire...a ramas ca turturica sa de-a de veste, ce si cum...

Sanatate multa Mariei (anaxena)!

Marina arata super painica

Mocutza welcome!

Noi suntem bine, ne pregatim de papa...mango, para si banana cu branzica (care astazi a facut grunji maaaari.....am adus laptele aproape de fierbere, am pus calciul, o pastila si m-am dus la baie sa ma spal apoi am adaugat si zeama de la o felieuta de lamaie,am mestecat putin si gata...

Va revin!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, pentru bbi e indicat laptele INTEGRAL.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'neatza si de la noi!

sunt cam in viteza. Stefan este acasa de ieri pentru ca tuseste si are mucisori, miercuri i-am faut la Matei vaccinul si acum si el pare sa aiba ceva mucisori si tuseste usor (pare ca se inneaca cu secretii) cu ajutorul lui DD sper sa trecem cu bine. Stefan este mai bine, azi noapte nu a tusit, desi miercuri noaptea ma terminat... se pare ca lui ii trece, sa vedem cum va evolua la Matei.

In rest sunt super busy cu amandoi, nu am timp vorba lu Anka nici sa merg la baie...

xena sanatate Mariei!

morcoveatza ce bine ca sta Nicolas in scaunul acela cu jucarii!!Si noi avem insa Matei nu sta mai mult de 10 minute legate.Are si el momente...de exemplu acum sta in scaun, se joaca cu jucariile atarnate si rotitele si vad ca sta cuminte...

am aruncat si eu cate un ochi aseara la poze, am vazut multe poze noi, nu mai nominalizez ca nu mai am timp.

noi am inceput sa mancam fructe!!! Stiti cum l-am pacalit??Am amestecat marul in sucul de clementine si am pus o lingura rasa de cereale, am blenduit totul si asa a acceptat si marul.Ieri a mancat prima data, azi a mancat chiar bine de tot, cam cat legume, si maine am sa incerc cu para. Numai cu banana imi este cam frica sa incerc sa nu se prinda de jmecherie...banana fiind mai aromata si s-ar putea sa scoata gustul clementinei.

O intrebare pentru fetele dragute! sfecla rosie poate sa constipe???Care ati observat scaun tare dupa sfecla?
Matei uneori face niste bilute tari si mici si banuiesc ca ar fi sfecla, insa nu sunt sigura....

o zi buna tuturor!si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ana, nu, sfecla rosie nu cosntipa. O sa faca in schimb caca rosu :). LA noi a avut mare succes.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Ana a si Ioana face kk asa de cateva zile, bobite mici si tari, dar face de cateva ori pe zi, nu siu daca se cheama ca e constipatie, ma gandesc ca daca ar fi constipata nu ar face deloc. Cred ca se datoreaza almentelor nou introduse, in special carnea de sapt trecuta si banana de sapt asta.

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Violeta29 si noi am avut probleme cu suzeta....adica adormea numai molfaind sanul.......si suzeta la inceput i-o sprijineam eu cu mana.....o asezam in patut...exact cum ai tu patutul si ii bagam suzeta dupa care tineAm mana mea langa suzeta ei.....nu fortat bineinteles.......a durat cam o luna.....dAR cert e ca adormea in patutul ei.....nu trebuia sa stau cu ea la saN...si apoi o se trezea cand o puneAM in patut si tot asa.....SUCCES

Mergi la inceput

Vicky laptele integral e cel cu 3,5% grasimi, nu?

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Neata fetelor,
Noi suntem ceva mai bine suntem sub tratement cu predinson,calciu, zyrtec si multe altele si mai ales am trecut pe lapte de soia de la Humana, cam nasol ca nu-l prea vrea dar de cand am trecut pe laptele asta i-au mai trecut, am tras o sperietura groaznica sa-ti vezi copilul plin de pete enorme, rosii si mari iar apoi s-o vezi ca i se micsoreaza ochii din cauza umflaturii si manutele parca erau balon si la un moment dat sa vezi cum se chinuie sa respire am crezut ca mor!
In alta ordine de idei azi facem si noi 6 luni avem 7.500si 67cm si nu-i pot da nimik special pt ca deocamdata mancam lapte e soia si mere si cereale fara lapte ar trebui si legume cu carnita dar nu vrea si pace.Azi mergem iar la doctor presimt ca vom raane pe lapte de soia si ii vom da toate din soia o sa mor, marti ii vine si analiza la intoleranta la lactoza sa vedem atunci....
Asa ca va pup pe toate si mai intru cand am tim pt ca sunt si in sesiune si imi vine sa mor cu atatea pe cap.As fi vrut sa vin si eu sambata dar am examen asa ca probabil voi veni alta data, tare as vrea sa va cunosc in persoana pe toatele!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Carmenela sa fie bine pentru voi, treceti voi si peste hopul asta cu bine!

Sanatate Mariei si celorlalti bebei bolnaviori.
Si noua ne place sfecla coapta. Nu am observat sa constipe.

Para voi tot coapta o faceti? ca eu asa am inteles de prin carti.

Pica mi s-a parut mie ca seamna cu o gutiera dar nu eram sigura. Ideea e sa indeparteze placa bacteriana de pe dintisori

Oricum am observat ca atunci cand combin banana cu branza si la pranz tot carnita cu piure sau galbenus+piure face doar 1 data pe zi, asa ca ii dau si ceai de bebei si se mai regleaza.

Cine vrea un motan birmanez de 6 ani pe care vreau sa-l arunc in Bahlui? Pe mine nu ma streseaza noaptea fata dar motanul nu ma scuteste. Am zis eu ca nu cred ca voi avea un bebe care sa-l bata la obraznicii si se pare ca am avut dreptate. Si mai e si castrat de vreo 3 ani fratele meu IAr acum doarme ca un ingeras.

A plecat si socra-mea dis de dimineata . Se vede diferenta intre soacra si mama desi sunt simpatice amandoua. Maica-mea nu iese din bucatarie ca tot sa ma ajute si nici nu apuc sa vorbesc cu ea, soacra-mea face chestii de mancare si asa le lasa ca doar e in vizita . Bine ca suntem la 120 Km distanta.

Gata barfa.
pepnimea nascuta in zi de 30!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput