Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
anaco spune:
Maitreyi foarte frumoasa casuta!! Sa o stapaniti sanatosi! Iar desenele pentru Alexandra sunt f reusite...

cum ai avut atata rabdare! (in ce zona stati acum?)
Bafta maine la examen, hai ca il treci cu bine!
Anilansa ce mai face darius? i-a trecut raceala? 
sa treaca repede !!!
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
dr_anca spune:
Ankuta imi pare rau ca bebe are alergie , aveti grija de voi. Nu v-a dat dr. nici un sfat?
Maitrey frumoasa casuta, imi place desenul de pe perete cred ca ii fac si eu ceva de genul asta Sarei. Si tapetul din sufragerie e sexy
Eu pun pariu ca iei ex in caz ca nu e ceva gen nefro, ofta;mo, chir ped sa nu mai zic de anatomia cu Antohi dar cred ca nu mai e cazul
Anna nu stiu daca pot sa-ti dau un sfat ca eu nu patesc din astea dar ce am observat eu cand era bebe mai mica si statea ziua singura in camera eu nu o auzeam decat cand tipa la volum maxim. De cand mi-am luat interfon nu o gasesc decat zambitoare pentru ca la primele miscari ma duc sa vad ce face. A mea cand se trezeste noaptea e mai mult adormita dar daca s-ar trezi si nu as auzi-o desigur nu s-ar mai culca la loc imediat. IAr a mea are un catel gen paturica cu care doarme peste tot, cum ajunge in patut cum il cauta.
speram sa rezolvati
Fata mea doarme de la 0 luni cu lumina inchisa ca asa am considerat eu. Adica nu va imaginati cum o schimbat pana pe la 3 luni cu mobilul noaptea
. Nici lumina de veghe nu am folosit de frica sa nu confunde ziua cu noaptea si nu s-a intamplat nicioadata asta. O singura data am dat-o in bara si am deschis lumina si mi-a urlat 1 ora de nu am mai gresit a doua oara.
In rest sfaturi nu prea am cel putin cu diversificarea pe care fiica-mea o considera o pierdere de timp cand ai o tzitzi calda si buna
Capri mie imi place 7 si 4 , am pus in ordinea preferintelor.
Anilansa nu am timp de mess momentant ca am facut un pic de curatenie , a venit soacra
si maine vine mama mea asa ca ne auzim cat de curand.
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
dr_anca spune:
Revin Pica eu nu inteleg din poze dizpozitivul dar daca merge super![]()
Dintii bebeilor trebuie spalati de cand apar, adica stersi cu comprese sterile sau cu periute din astea speciale pentru ei. Mai ales seara deoarece laptele e un mediu bun de cultura, dar e cam greu daca bebe e adormit.
pepenimea si mamicile!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Marina_1609 spune:
maitreyi foarte frumoasa casuta ta! sa fiti fericiti in ea! Frumos ai pictati si peretii. imi place in special "albinuta obeza"
, asa le zice sotul meu ca si eu tot grase le desenez![]()
Apropo. de unde ai achizitoionat acele panouri japoneze verzi din living? eu le-am vazut undeva in ghencea dar a fost nesimtita tanti de acolo. a zis ca mi le aduce intr-o saptamana. am asteptat o luna si a zis pana la urma sa ma duc ca sunt. so cand m-am dus mi-a zis ca nu le are! vaca!
bafta la examen!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
fetele multumim frumos de urari
abia asteptam sa ne mutam insa mai dureaza vreo 2 saptamani pana terminam totul de mobilat si aranjat. pictura nu mi-a luat mult timp - 1 zi schitatul, 1 zi pictatul
e facuta in tempera si a mers repede.
marina is luate din praktiker. asa mari au pe verde cum am luat noi, in dungi plus uni, si mai au o varianta pe alb cu buline negre si una pe bleo uni cu maro in dungi albastre. insa sistemul pe care ti-l dau ei de prindere nu il poti folosi. asacadaca te duci la ei cere si celalat sistem de prinderecare il au disponibil darcare nu e inclus in pachetul propriu-zis.
anca chir ped si oftalmo semestrul viitor
maine am diabet, duminica iar diabet si luni pneumo
de antohi am scapat de mult
aaa...iar oftalmo...nu mai e ca pe vremuri cica ![]()
capri si eu tot 1 si 4 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bujo spune:
Maitreyi faina casa. Pot sa-ti spun ca te urasc pt ca ai casa ta proprie si personala?![]()
Marina in Iasi este o firma de jaluzele si parasolare super faina, Eurodan se numeste are si site. Crek fac livrari si in tara. Au fel de fel de sisteme misto. Ia uite www.eurodan.ro/site/indexro.htm" target="_blank">aici
bujo mami de Filip
mcoca spune:
Mobriq, din fericire, diversificarea a fost fara probleme la noi. Ieri am inceput si carnitza, la fel, foarte bine. Tu ai inceput? Cum e?
Vicky si
Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
bujo don't
e a bancii pe vreo urmatorii 25 de ani
da' bine bai ca pana acu nu zisesi de firma de jaluzele...
nici nu stiam ca exista...granitu' asta unde au ei sowroomu' e la cocotatii din deal unde nu am intrat ever...mdea...poate le schimb la anu 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ella81it spune:
Buna seara mamici de pepenasi!
Am citit pe diagonala si nu am retinut mult
,sunt tare obosita
Am aranjat mobila prin casa,aveam apartamentul mobilat dar am adus si mobila din ap. din Italia
Sunt cu ALEX in brate sper sa reusesc sa scriu
Luna asta au venit si la mine,,musafirii,,
sincer era tare bine fara ei![]()
Alex doarme cu lumina stinsa si la el in camera singurel.Fac rau ca il las singur in camera?
Am vazut ca vb de curatarea dintisorilor.De cand trebuie sa incep?Alex are deja 2
Nu mai sta Alex revin mai tarziu.
Va pupam
MAITREYI foarte frumoasa casa,sa o stapaniti sanatosi
CAPRI eu votez 1 si 4
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Serenity90 spune:
Bunaaa!!
Pt cojite...k vad k tot vb de ele..eu nu am folosit nimic special..pt k nu a avut deloc..niciodata, dar il spal cu dalin,sapun..eu nu folosesc sampon la capusor..prea complicat..decat cu sapun ![]()
Maytrei fff misto casuta ta, si tu desnezi bestial! Nu vii sa-mi fac si mie vro 2 masinute?
Flo 
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic