Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
flo1980 spune:
Maitreyi sa o stapaniti sanatosi!
Cine a pictat peretii pentru Ana, tu?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Vicky ce este acela unde este Maya in pozele de pe picasa? Un tunel de joaca sau din ala de pus jucarii in el?
Vazut Raducu prin ninsoare 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
daniela multumim frumos
peretele ala e facut strategic ca sa o vedem din living cand s-o pupa cu baietii ![]()
flo eu am pictat-o
multumim 
hai cu pariurile...iau examenul de maine? 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
oanasm spune:
pica chestia aia de curatat dintii...functioneaza prin... molfaire?
..adica ea o tot roade si asa se curata dintii? de unde ai luat-o?
maitrey ff fain ti-a iesit pictura in camera de bb...si la dormitor...acolo imi pare asa...mai romance![]()
Oana
de
Raul
AnnaBaby spune:
Maitreyi foarte frumoasa casuta ta, si camera Alexandrei mai ales! Sa fiti sanatosi si fericiti in ea!
Bun, am incercat azi sa fac branza, cu lapte praf(ca mi-a mai ramas o jumate de cutie de formula 1) si cu lamaie, ca nu am luat calciu lactic. Si nu a iesit nimic, adica parca se intrezareau ceva firisoare inchegate, dat n-a ramas nimic in tifon. Maine o sa incerc cu lapte adevarat si calciu.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
boticelina spune:
Stelakeru' e 30 de lei la mine la farmacie si are un aplicator ca la vopseaua de par. I-am facut niste carari pe care am aplicat crema si apoi am intins-o cu pieptanul pe tot paru', arata ca un mafiot din anii '30
. Nu l-am lasat io peste noapte ci doar vreo 3 ore inainte de baie, apoi am bagat-o la clabucit cu samponul ei normal si supriza, mai avem doar in vreo 2 locuri niste cojite mai indaratnice!
Maitreiy foarte, foarte frumoasa camera Alexandrei, dar si restul sunt frumoase. Sa stapaniti sanatosi casuta. Maine la examen io zic ca-l iei, depinde de materie, da' acuma tu faci medicina... si asta-i facultate grea...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
kamelya spune:
Alina noi am facut aerosoli 1 saptamana,ii desfundau foarte bine nasucul si dupa aceea o aspiram cu batista;uitasem sa-ti spun ca i-am pus Darie Colargol 7 zile
maitreyi frumoasa camera Alexandrei;eu zic ca iei maine examenul;multa bafta
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
mobriq spune:
serbanica laptele de vaca nu se da sub un an, dar nu stiu sa-ti spun din ce motive. O sa caut, dar poti sa cauti si tu. Ai incercat mai multe tipuri de formula ? ... oare la farmacii nu au mostre, ca sa nu cumperi cutii intregi ? Noi lui Edi i l-am nimerit din a doua incercare, dupa ce a baut Nan-1, Nan-2 nu i-a placut deloc dar a baut un lapte care se cheama Beba-2 si care era mai vascos.
ankuta_1982 nu dispera, gasiti voi cauza. multa sanatate!
Sa va spun din experienta mea de marit productia de lapte cu ... fenugreek. Am inghitit cate o lingurita rasa de fenugreek macinat (il aveam printre condimentele mele asiatice) cand mi-am adus aminte, maxim de 3 ori pe zi. Si dupa cum citisem am inceput sa miros a fenugreek
. In momentul ala m-am oprit si intr-adevar cateva zile dupa nu a fost nevoie sa-i dam completare lui Theo. Dar nu a durat mult ... bine, ca dupa cum am mai spus, is departe de bb cam 8 ore pe zi.
anna nu stiu ce sfat sa-ti dau ... daca l-am lasa pe theo sa doarma in patul lui cred ca ar face la fel, dar cum a refuzat patutul de la inceput il culcam cu noi in pat. As vrea sa-l invatz la el in patutz dar nu stiu cum, ca pur si simplu nu adoarme chiar daca e obosit. Am incercat metoda de pe prima pagina dar nu functioneaza.
Vicky, a acceptat usor Maya mancarea solida ? ... probabil ca ai spus la momentul respectiv dar am cam chiulit la citit DC-ul.
tot din amintiri : sucul de cartof crud nu e bun din nu-stiu-ce-motive ... nu stiu cum o fi sucul de cartof dulce crud.
Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)
anaco spune:
Capri, sper ca nu e tarziu, eu votez pentru 1 si 5.

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Maya (27.06.2008)