Pepenasi de iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

kimmy, anilansa uitati aici desprewww.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/dermo-pediatric/skin-irritation-relief/skin-irritation-relief" target="_blank">mustela stelaker ..costa in jur de 35 ron se gaseste la sensi, help net

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce e stelaker asta fratilor, cum se aplica? Eu credeam ca e un sampon, dar el e crema? Cum il dai? Si ce pret "atractiv" are pt 40 ml
A mea n-are cine stie ce coji, dar decat sa ii dau cu "salata" de-aia de ma sfatuieste doctorita noastra aia competenta, m-as baga la Mustela asta in caz ca se ingroasa treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

anka ..cu "salata"!?? hai ca-s curioasa cu ce ti-a zis s-o dai

euvax nu a facut chiar nimeni??? (in afara de bujo..pe care deja am stresat-o)

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Trebuie sa ma laud cu Maya care de 2 zile isi bea iaurtul (facut maison, deci nu foarte tare) cu paharul .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Na ca eu gasisem info despre Stelaker asta cu vreo 70 de lei
Da' sa imi ziceti cum fac cu el.

Cu salata... nici n-am mai bagat la cap, da' cica sa fac un smac cu ulei de masline si cu vitamina A parca si nu stiu cum sa ii dau inainte de baie si sa o las sa se inmoaie si sa o spal nu stiu cum... Da' cum sa nu, mai urmeaza sa o sterg cu prosopul de vase ca sa se asorteze cu mirosul de salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Buna ziua!
Am vazut ca vb de cojite.Mi-a dat si mie dr o reteta pt ele. Avea putine de tot, unguent cu acid salicilic si vaselina! mie mi-a sunat cam dubios trebuia sa o dau sa ii acopar caputul 15 min apoi sa o iau la spalat si pieptenat. Am aplicat metoda spalat-pieptenat, dar cu gel mulstela lasat asa un pic sa imoaie pielicica si am scapat. La urmatoarea vizita se uita dr la ea si ma intreaba ai dat=o cu crema? Eu-Da!!! Dr.-vezi, uite ca nu mai are! Asta din ciclu spui da la ce zice dr si faci ca tine
ps daca vrea cineva modul de preparare al cremei, cu mare placere

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

CASUTA MEA

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

Buna ziua!
Am vazut ca vb de cojite.Mi-a dat si mie dr o reteta pt ele. Avea putine de tot, unguent cu acid salicilic si vaselina! mie mi-a sunat cam dubios trebuia sa o dau sa ii acopar caputul 15 min apoi sa o iau la spalat si pieptenat. Am aplicat metoda spalat-pieptenat, dar cu gel mulstela lasat asa un pic sa imoaie pielicica si am scapat. La urmatoarea vizita se uita dr la ea si ma intreaba ai dat=o cu crema? Eu-Da!!! Dr.-vezi, uite ca nu mai are! Asta din ciclu spui da la ce zice dr si faci ca tine
ps daca vrea cineva modul de preparare al cremei, cu mare placere

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

eu sunt prima...... vreau si eu reteta

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

oana mersi pt raspuns

mamaci am o intrebare pt voi ..... cine a folosit aparat aerosol pt pepenasi....a dat ceva roade???

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

[quote]citat din mesajul lui maitreyi

CASUTA MEA
---------------------------------------------------------------
Maitreyi,

arata foarte bine camera lui bebe, ai talent. si peretele ala de sticla mata e interesant, e prima data cand vad la o camera asa ceva

mi-a mai placut si cum ai acoperit geamurile de la living

felicitari si sa stapaniti casuta sanatosi

Daniela

Mergi la inceput