Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
oanasm spune:
kimmy, anilansa uitati aici desprewww.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/dermo-pediatric/skin-irritation-relief/skin-irritation-relief" target="_blank">mustela stelaker ..costa in jur de 35 ron se gaseste la sensi, help net
Oana
de
Raul
ankalaura spune:
Ce e stelaker asta fratilor, cum se aplica? Eu credeam ca e un sampon, dar el e crema? Cum il dai? Si ce pret "atractiv" are pt 40 ml 
A mea n-are cine stie ce coji, dar decat sa ii dau cu "salata" de-aia de ma sfatuieste doctorita noastra aia competenta, m-as baga la Mustela asta in caz ca se ingroasa treaba...
oanasm spune:
anka ..cu "salata"!?? hai ca-s curioasa cu ce ti-a zis s-o dai ![]()
![]()
![]()
euvax nu a facut chiar nimeni??? (in afara de bujo..pe care deja am stresat-o
)
Oana
de
Raul
mcoca spune:
Trebuie sa ma laud cu Maya care de 2 zile isi bea iaurtul (facut maison, deci nu foarte tare) cu paharul 
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
Na ca eu gasisem info despre Stelaker asta cu vreo 70 de lei 
Da' sa imi ziceti cum fac cu el.
Cu salata... nici n-am mai bagat la cap, da' cica sa fac un smac cu ulei de masline si cu vitamina A parca si nu stiu cum sa ii dau inainte de baie si sa o las sa se inmoaie si sa o spal nu stiu cum... Da' cum sa nu, mai urmeaza sa o sterg cu prosopul de vase ca sa se asorteze cu mirosul de salata 
irolf1 spune:
Buna ziua!
Am vazut ca vb de cojite.Mi-a dat si mie dr o reteta pt ele. Avea putine de tot, unguent cu acid salicilic si vaselina!
mie mi-a sunat cam dubios trebuia sa o dau sa ii acopar caputul 15 min apoi sa o iau la spalat si pieptenat. Am aplicat metoda spalat-pieptenat, dar cu gel mulstela lasat asa un pic sa imoaie pielicica si am scapat. La urmatoarea vizita se uita dr la ea si ma intreaba ai dat=o cu crema? Eu-Da!!! Dr.-vezi, uite ca nu mai are! Asta din ciclu spui da la ce zice dr si faci ca tine
ps daca vrea cineva modul de preparare al cremei, cu mare placere![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
maitreyi spune:
CASUTA MEA
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Buna ziua! Am vazut ca vb de cojite.Mi-a dat si mie dr o reteta pt ele. Avea putine de tot, unguent cu acid salicilic si vaselina! mie mi-a sunat cam dubios trebuia sa o dau sa ii acopar caputul 15 min apoi sa o iau la spalat si pieptenat. Am aplicat metoda spalat-pieptenat, dar cu gel mulstela lasat asa un pic sa imoaie pielicica si am scapat. La urmatoarea vizita se uita dr la ea si ma intreaba ai dat=o cu crema? Eu-Da!!! Dr.-vezi, uite ca nu mai are! Asta din ciclu spui da la ce zice dr si faci ca tine![]() ps daca vrea cineva modul de preparare al cremei, cu mare placere Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
eu sunt prima...... vreau si eu reteta
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
oana mersi pt raspuns
mamaci am o intrebare pt voi ..... cine a folosit aparat aerosol pt pepenasi....a dat ceva roade???
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
morcoveatza spune:
[quote]citat din mesajul lui maitreyi
CASUTA MEA
---------------------------------------------------------------
Maitreyi,
arata foarte bine camera lui bebe, ai talent. si peretele ala de sticla mata e interesant, e prima data cand vad la o camera asa ceva
mi-a mai placut si cum ai acoperit geamurile de la living
felicitari si sa stapaniti casuta sanatosi
Daniela