Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
flo1980 spune:
Felicitari dma! 
David de ceva vreme zice numai ba-ba!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kimmy Neatza Eu tot cu durere de cap m-am trezit.Kamelya azi incerc Ketorol, ms de sfatAm impresia ca de la trezitul des noaptea mi se trage.Desi azi noapte a dormit mai binisor Timi,tot m-a trezit de vreo 10 ori,si am impresia ca de cate ori ma trezeam,tot mai tare ma durea capul.Sotul zice ca e de la ochelari,pe care i-am schimbat acu vreo 2 luni,dar nu cred.Daca era de la ei,probabil ma durea atunci,nu dupa 2 luni.Uoff!Deja sunt dopata cu ibuprofen.Stiti cumva daca sunt efecte secundare la folosit tablete cu ibuprofen pe termen lung? Iza mami de Timea (28.06.2008) Povestea noastra |
salut
voiam sa iti spun ca si eu am dureri de dovleac. Le-am capatat pe cind luam anticonceptionale si desi le-am oprit, am ramas cu niste dureri rebele si foarte dureroase. Tot asa, imi trece cu mult nurofen. Vezi sa nu fie si la tine la fel. Pe de alta parte, desi stiu ca sunt de la anticonceptionale (ca m-am cautat, rmn, controale peste controale, neurolog etc) acu' apar cind ma enervez. Plus ca uneori mai rar, merge si cu aspirina.
sanatate multa

mami de Sofi
boticelina spune:
Capri mie tot 1 si 15 imi plac 
Annababy ma tot gandesc la agitatia Ioanei si, pe langa ce ti-a zis Anka, ma mai gandesc la urmatoarele chestii:
1. Un pic de zen pentru tine, adica sa iti mai faci rost din cand in cand de o noapte cand s-o lasi pe Ioana la mama ta ca sa dormi si tu sa-ti incarci bateriile.Dar asta nu rezolva problema copilei, doar iti mai aerisesti si tu creerii 
2. Ioana are un program de somn in timpul zilei? Incerci cumva sa-i impui un program? Ca io patesc cu garga ce patesti tu cu Ioana cand maica-mea (sau eu
) incercam sa ne impunem vointa noastra fara sa fim receptive la nevoile ei. Adica io vreau sa doarma si ea nu... si atunci degeaba o legan, o culc pe picioare, o invelesc, ii cant, daca ea nu vrea, nu vrea si se lasa cu urlete si nervi tocati de ambele parti. Am obs insa ca daca nu imi incordez io muschii si accept ca nu-i e somn desi e vremea de dormit (dupa parerea mea
) si cedez si ne mai jucam, radem, uneori chiar sarim unul dintre somnuri, numai face isterii, desi sfarseste prin a fi obosita moarta si-si da usor programu peste cap dar na... nu pot fi toate zilele la fel.
Chiar acum 2 zile i-a pus nervii lu buni pe bigudiuri din cauza descrisa mai sus, era distrusa maica-mea dupa 2 ore din alea de care povestesti tu ca ai in fiecare seara, deci ai respectele mele. Nu stiu insa si daca ti-am fost de ajutor...
Kim, Ooka matusa-mea avea migrene din astea nasoale, tot pe baza de stress, nu s-au rezolvat decat cu regim de viata ordonat, mincare calda la aceleasi ore in fiecare zi si somn cel putin 8 ore pe noapte. Stiu ca la o mamica astea sunt vise frumoase dar io v-am spus...
am scapat de cojite in proportie de 90% dupa prima aplicare de Mustela Stelaker
Cre' ca mai dau azi o tura si scapam si de restu'
Saru'manushitzele de multe, multe ori fetelor care mi l-au recomandat 
Anka, Bujo, Pica uite de-aia mi-am facut si io mobila pe comanda, 40 latime/40 adancime/40 inaltime la rafturi si sunt foarte fericita. S-a cam uitat crucis baietu cu mobila si a zis ca stie si el sa faca mobila si ca asa ii intra mai mult material dar daca asa vrea clientu...
Si acum clientu e un om fericit doarece nu mai e enervat de imensitatea rafturilor de sifonier in care nu poti organiza ca lumea nimic... nu-s io asa obsedata ca voi (adica umerasele nu-s organizate pe culori - inca) dar recunosc ca-mi surade ideea ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Boti mersi ca te gandesti la noi!
Din cand in cand, adica o data pe sapt sau la 2 sapt, in weekenduri, o mai duc pe Ioana ori la mama ori la soacra si mai respir si eu, ca altfel demult eram razna... Iar in timpul zilei da, are un program destul de bine stabilit, dar l-a stabilit mai mult ea, adica eu nu am intentionat sa fac ceva si dintr-o data m-am trezit ca avem o rutina. Bine, asta demult, de cateva luni, sta 2 ore treaza, si apoi da semne de oboseala, se freaca la ochi, se trage de urechi, e miorlaita, si stiu ca trebuie sa doarma, asa ca o iau la leganat si imediat inchide ochisorii. E mai usor ziua decat noaptea, e mai cooperanta. E adevarat ca se intampla uneori sa o mai culc si ceva mai devreme ca ea sa dea semne de somn, dar destul de rar.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
mcoca spune:
Kimmy, canalul se mai infunda temporar daca bb e racit sau mai stiu eu. Dar trece :). Maya l-a avut infundat de 2 ori, si a trecut de la sine. E mai grav daca il are de la nastere infundat, ceea ce nu e cazul lu' Timi :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Kimmy spune:
Ooka,Vicky
,multumesc
Anna sa stii ca seamana mult Timi cu Ioana,adica asa doarme si ea ziua,cam la 2 ore i se face somn,numai ca eu o pun la ea in patut,sau mai nou pe jos,unde se joaca,si adoarme singurica.Si ea are o paturica cu care o invelesc,una roz foarte foarte moale.O calmeaza.
Are ceva daca ii dau cereale cu legumele?Azi i-am facut cartof dulce,a mancat vreo 10 lingurite,dupa care pas.I-am facut repede un pic de cereale de la humana,cu cirese si banane,am amestecat maglavaisu,si a mai mancat foarte bine.
Sau ce fel de cereale recomandati pentru a fi amestecate cu legumele?
Stelaker e ceva sampon sau solutie?Si Timi are un pic de cojite,dar foarte putin,si reau s avad daca merita investitia?Si cam cat costa?Multumesc de raspunsuri 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Anilansa spune:
boti .Mustela Stelaker e bun si pt cojitele de pe cap..???? Darius are parul mare... si inca nu sau dus
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Gini75 spune:
Kimmy, de 10 ori pe noapte se trezeste? Iti inteleg durerea de cap. A mea se trezeste in medie de vreo 5 ori. Daca adoarme repede e ok, dar ea mai vrea si joaca uneori.