Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://ofelicitare.ro/component/option,com_felicitari/Itemid,26/task,FillCard/cardId,494/felicitari,8-Martie/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Si eu ma bucur ca e mai multa animatie aici.

Wow Mary, 45 de piese...e chiar fenomenal...si din prima?

Diana cat mai ai pana nasti?

Tonnia, multzumim de potul cu spectacolul de papusi. Vreau si eu sa o duc pe Iulia.

Alina si noi suntem restantieri la capitolul scutec...inca il folosim noaptea...am dat timpul inapoi si am realizat ca pb e cu mult dinainte de a o duce la gradi...deci nu e legata treaba. Si sa sti ca nu imi fac pb...traiasca scutecul de unica folosintza...o sa imi fac pb dupa 5 ani...mai e pana atunci.

Da, da Oana, inregitreaz-o.

LA MULTI ANI MAMICILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

LA multi ani dragelor, sa aveti un 8 martie special, asa cum il meritati, sa fiti inconjurate d edragostea celor dragi, sa fiti sanatoase si puternice ca s ale puteti fi alaturi mullti, multi ani!!!!
Ce faceti azi de ziua noastra?
Noi o sa iesim undeva la pranz, sa luam masa, si apoi ne vom inatalni cu niste prieteni.
Vera, da le face din prima, se bucura cand dam pe undeva de un puzzle nou.Am ajuns intr-o duminica la urgenta si la unul din spitalele de copii de aici este un spatiu fainut, cu televizor, cu carti de colorat, jucarele si puzzle-uri.Si mi s-a confirmat a nu stiu cata oara ca e capabil sa le faca din prima.Gasise un puzzle pe acolo pe care nu il are acasa si ainceput sa il faca.Am crezut ca il are la gradinita dar mi s-a confirmat d ecatre educatoare ca nu au puzzle-uri cu personajul respectiv.
Diana, sarcina usoara in continuare.Tare simpatic Peter
Dana sa va fie d ebine vacanta.Cred ca e tare frumos sa ii ai pe ai tai in vizita. Si noi visam la momentul cand ii vom aduce pe ai mei aici.Sper sa fie cat de curand.
Miflore, felicitari Anei, eu am realizat ca avem un an de cand nu mai are pampers si e asa de bine. Am cumparat saptamana trecuta pampersi pt finut si a inceput s aplanga ca el nu vrea pampersi ca e mare.Intr-un final s-a lamurit ca sunt pt DAvid dar a fost foarte suparat cand ne-a vazut ca incarcam doua cutii in masina.
Alina, zic si eu ca fetele, o sa scapati si de asta.Intotdeauna am zis ca fiecare copil e unic, unii fac puzzle-uri ca al meu de la 2 ani, altii au memorie foarte buna, ca Vladut al tau, unii recita si stiu poezii, altii il spun pe R mai bine decat un adult,altii recunos litere si cifre de la o varsta frageda, unii sunt interesati de dinozauri si de numele lor, altii de stele, carti, si lte nebunii, important e ca sunt sanatosi, cu sau fara pampersi, primii sau ultimii intr-un anumit top sunt ai nostri si ii iubim.Normal ca ne place sa ne laudam cu ei, sa scoatem in fata ce e mai frumos, suntem mame si nu am avea suflet de mama daca nu am face asta.
Eu va doresc o zi speciala si de neuitat.Fug la ai mei.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

La multi ani, mamicilor!!!

Raspund la apel, dar nu prea stiu ce sa povestesc.

Laud copilasii istetei care stiu sa faca puzzle-uri, stiu pian, stiu limbi straine etc.

Si Radu a pregatit la gradi un martisor, felicitare, chiar si o floare. A fost serbare pt 8 martie si m-am emotionat f tare cand am vazut copilasii cantand melodiile pe care le-am invatat si noi la timpul nostru... cel putin "De ziua ta mamico, in dar ti-am adus inima... Si crede-ma, mamico, Un dar mai frumos nu se putea." Radu a fost f dragut, a cantat si-a recitat.

V-am auzit cu Septilinul, si noi ii dam de vreo luna. Pana acum nu i-am dat nimic de genul asta, dar ne-a pus mama in fata faptului implinit - a cumparat si ne-a facut instructajul cum sa-l dam. Si-am ramas cu el agatat... Sper sa fie bun.

Noi mergem pe la Tandarica. Fara sa conteze prea mult ce piesa este... Azi am fost la Mica Sirena. Si mi s-a parut f dragut. Lui Radu ii place oricum orice piesa. Dar retin pe Degetel.

Radu stie literele si cifrele. Nu ma intrebati de unde. Probabil din aproape in aproape... ne-a intrebat pe care ne-a nimerit: "Ce litera e asta?" si i-am rapsuns de fiecare data. Si uite ca am descoperit intamplator ca stie cifrele si literele. Exact asa au patit si ai mei cu mine la timpul meu. Doar ca eu n-as fi vrut sa stie inainte sa inceapa scoala... Dar e prea tarziu acum. Si oricum, nu puteam sa nu-i zic ce litera sau ce cifra e daca ma intreba...

Cristina, mama Radului (3 ani)

Mergi la inceput

Hai sa va minunati:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134410
Incredibil, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3337743163/?processed=1&cb=1236531054265
Miflore,uite cantecelul,sper sa prinzi notele,Iosua era cam obosit.Nu am reusit sa intorc filmuletul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oaana

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3337743163/?processed=1&cb=1236531054265
Miflore,uite cantecelul,sper sa prinzi notele,Iosua era cam obosit.Nu am reusit sa intorc filmuletul.

BRAVO! Superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani mamicilor din Piticodrom de 8 martie! La multi ani si de 1 martie, cu putina intirziere.

Eu sint ocupata la serviciu, iar acasa o am pe Smaranda care ma tine exclusiv linga ea, ma ia de mina si ma duce intr-un colt unde stam singurele si nu facem nimic, numai sa nu ma imparta cu alcineva.

Am mai fost la munte si weekendul trecut, si acum 2 weekenduri; Mirunei i-am luat monitor de ski, ii place foarte mult, si are curaj sa se dea; iar eu am avansat cu snowboardul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna seara! La multi ani, mamicilor!!

Am prins pe ici pe colo diverse idei, recunosc ca afectata de propria sinuzita si tusea descurajanta a lui Milan m-am oprit la Septilin. Sa inteleg ca se gaseste la Plafar si functioneaza la copii vostri?

Ioana, parca nu te-am vazut ultimele pagini! Miflore, si tie t-am simtit lipsa o perioada...dar vad ca ai revenit in forta!

Si eu sunt destul de obosita...si mi se opreste rasuflarea cand vad cum trec saptamanile. Milan are aceeasi lupta cu gradinita...ba vrea, dar sa nu fie copii...ba nu vrea, ba e super incantat sa mearga. Oricum, absoarbe toate cuvintele, expresiile, cantecelele in engleza, a facut progrese la desenat,in sensul ca accepta notiunea de contur, acolo unde exista, termina primul exercitiile de 'mate' si apoi se alearga cu prietenul lui vechi David. A si scris primul lui cuvant, cu niste litere in viziune proprie, insa destul de aproape de adevar cat sa semene a'TORT'

Acum e suparat putin ca din cauza ca a fost racit nu a mers 3 zile, si nu a apucat sa termine colierul si bratara pe care mi le pregatea pt 8 martie. Oricum a avut un preview, pentru ca le-a adus acasa intr-o zi...pot spune ca sunt foarte....viu...colorate! si bineinteles incantatoare!

pentru 1 martie am confectionat martisoare din hartie colorata, margelute, fluturasi din pene pictati si alte ingrediente primavaratice luate de la florarie...rezultatul a fost foarte original...

in rest, trecem de la agonie la extaz, de la refuzul categoric de a coopera pe orice tema, la zile grozave, amuzante, in care toata lumea e vesela si se simte bine...bineinteles, repede urmate de o criza de incapatanare, in trei...Speram ca este doar o combinatie intre o etapa dificila a lui, si nervii nostri cam intinsi....

Ramasese parca sa ne vedem...Redeschid lista: Ioana, Mihaela, Ruxandra, Irina??? Kristina, Ramona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, da, ma prezint la intalneala.
doar ca se cam intampla sa tot fiu plecata din Bucuresti. dar saptamana asta care incepe peste vreo 2 ore pot joi sau vineri. si pot la 6 si ceva sa fiu la Plazza. sau la 5:30 la Liberty.

Cristina, mama Radului (3 ani)

Mergi la inceput