Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Nu stiu zona dar trebuie sa fie frumos. Si cu intalneala si mai frumos, umpli casa de copii! Eu imi imaginez ceva gen Heidi!
E departe?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Cam da, 60 km de Deva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ciao, fetelor!
N-am timp, n-am timp, sunt intre doua reprize de primit musafiri, au plecat unii si maine vin altii, asa ca am treabaaa.
Suntem bine, pupam piticodromul!
Daca am timp, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Vai ce ma bucur ca se misca subiectul iarasi.Eu azi sunt mai libera, mIhai nu lucreaza vinerea si se ocupa de IAris, il duce, aduce de la gradi, mancare, jocuri....Eu acum am ajuns si ma relaxez cu ceva nesanatos in fata.
Va multumesc pt laudele la adresa lui IAris, eu zic ca asta e varsta cea mai faina a copiilor, acumuleaza foarte mult si vorbesc stalcit.Eu il ador pe IAris cum vorbeste.
Vera, IAris face puzzle-uri de 45 de piese de la 2 ani, acum este la mai multe dar nu prea gasim si cu multe piese si pese mari, ca alea mici sunt de-a dreptul enervante.Ii place s ale faca singur, incepe cu fetele personajelor de obicei, nu l-am invatat noi , ca eu incepeam cu marginile de obicei.
Cat despre criza si preturi, peste tot cred ca e la fel, macar aici au scazut dobanzile la creditele imobiliare, ca pretul la alimente e destul de oscilant.LAptele pe care noi dadeam 6,89$ 4 litri e acum 7,19...si asta acum in ultimele 6 luni, ca atunci cand am ajuns parca dadeam mai putin pe el.Si acum depinde si ce cumperi, ca sunt si alimente ieftine, dar si NEsanatoase.IAr la haine e fain cand vin soldurile, eu abiaa astept perioadele astea.
Irina, chiar ma gandeam la Vladut ca e la fel ca IAris, ca se vede pe ochii lui in poze cat e de ghidus.
Ana, eu cred ca Ana vroia s acucereasca baietelul, l-a anuntat de la inceput ca ea are de toate nu ii trebuie decat baietelul, nu e materialista.
Tonia, ce scump trebuie sa fi fost Dinu, pe mine asa ma impresioneaza cat de puternice sunt emotiile lor acum.Iaris nu suporta sa ne vada suparati, lui, si daca esti trist, trebuie sa ii zambesti, sa iti arati acolo dintii sa vada el ca nu esti suparat.
Aseara i-am luat inghetata, si pentru ca mancase mancarica i-am pus intr-un bol si i-am dat.La care el "cine ne-a donnat ice-cream?"Donner- in franceza se traduce "a da".Si cam asa vorbeste in majoritatea timpului, un amestec de romana-franceza si mai nou si engleza.Scufita rosie se duce cu "le panier" la "grandma....Toopy, un soricel tare haios nu a mai putut sa coboare "down"pentru ca nu mai avea "echelle".Sunt cuvinte pe care le-a auzit prima data in franceza si apoi in romaneste, cu engleza e mai noua treaba, dar ne place.
O sa mai intru pe aici, chit ca nu spun eu ceva nou , ca tot timpul intru sa imi laud puiu, dar sunt asa mandra de el.Mi-am pus in birou numai poze cu noi si cu ai mei, si seful meu, care e o figura de om, mi-a spus ca am "un grand coeur de mere", pana si in spatele cartelei de pontaj am o poza cu IAris.
Va pup dragele mele, pe curand.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mary, ai cu ce te mandri, e simpatic tare Iaris!
Mary italianca, spor la treaba!
Vera, am retinut!
Ce mai ploua, ce mai ploua!
Am uitat sa va anunt, noi iesim complet din cursa pamperseala, de vreo 2-3 zile am scapat si de cel de noapte! Mi-a zis ca doar bebelusii mai poarta asa ceva, ea e fetita mare si ne striga daca are nevoie peste noapte!
Se vede ca-i pregatita psihic, ziua s-a sculat de mai multe ori din somn ca sa faca la olita.
Vand pampersi, cine cumpara?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Miflore, sunt si eu pe aici. Nu reusesc sa mai intru pe forum asa de des, inca nu ma simt bine. Ma oboseste sa citesc pe net, sa merg la cumparaturi si sa vad sute de produse colorate, asta e...
Peter e tot timid la vorba, dar face progrese. Amesteca limbile, normal.
Aseara sotul il trimite sa-mi ceara o scobitoare, el vine alergand si-mi zice ca tata vrea "squirrel quiet", adica un fel de veverita tacuta
A crescut burtica, astazi Peter mi s-a pus in brate sa-i citesc o carte si se tot foia, nu mai incapea asa de bine. S-a uitat la burta mea si a zis "nu baby, burtica !" N-am inteles ce vroia sa zica, dar clar il incomoda baby.
Venim in tara 2 saptamani in mai-iunie, scurt, doar cat sa ne vedem rudele si sa fac instructajul parintilor mei. Vrem sa-l lasam pe Peter la Bacau 2 luni jumate, iar in august sa-l aduca mama mea, care va sta cam 1 luna dupa ce se naste baby.
Asta-i planul, ne rugam sa iasa totul bine si sa iasa planul. Dr. meu m-a intrebat cezariana, asa-i ?! se pare ca aici recomanda cezariana dupa cezariana. Si am inteles ca nu ma lasa pana in ultima zi (ca in Connecticut unde l-am nascut pe Peter), ci vor cam 2 saptamani inainte.
Felicitari copiilor pentru progrese, voi realizati ca in jumate de an ne mutam de la Clubul scutecelor ?

Am o intrebare pentru cine se nimereste sa stie : care arrondissment din Paris e mai potrivit pentru a inchiria un apartament pentru o saptamana de vacanta ? Cineva mi-a zis de 7, 8 si 14. Vreau sa fie relativ aproape de punctele clasice de interes. Aici am 2 prietene frantuzoaice, una din Martinique, una din Lyon, demult plecate de acasa, nu-si mai amintesc mare lucru.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, cum te mai simti? In cate saptamani esti?

Miflore, felicitari Anei!!!!

Marinela, vezi si puzzle-urile de la Galt, daca aveti pe acolo.

Noi am fost la teatru, la Tom Degetel si a fost super draguta piesa. Eu n-am mai fost la Tandarica decat la Cenusareasa unde imi venea sa plang de nervi. Chiar frumos a fost spectacolul asta. Au stat amandoi cu gura cascata pana la sfarsit. Apoi am cumparat niste cadouri pt o zi de nastere, mergem dupa-amiaza.

La multi ani pentru maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Miflore,Vera,o sa-l inregistrez si o sa-l pun pe you tube.
Ce e cu aparatul salin,poat gasi pe net sa ma uit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello piticodrom!

Nu puteam sa nu raspund prezent la strigarea lui Miflore asa ca am intrat pe scurt sa va salut si sa motivam absenta caci am avut o mini-vacanta in Portugalia iar de ieri avem aici in vizita parintii mei astfel ca stau destul de prost la capitolul "timp pentru computer"!

In rest, am avut o mini-vacanta super, Alberto e in continuare foarte bine asa ca pot spune pe scurt despre noi, daca tot nu am mai scris prea des, "no news, good news"!

"La multi ani!" pentru miine, 8 Martie, sa aveti o zi asa cum v-o doriti.

Weekend placut in continuare si salutari de la noi.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

pentru voi toate

Miflore eu cumpar pampersi .
Vlad e bine sanatos, toate bune, mai putin faza cu pampersul, stie Nemo pe de rost iti recita tot filmul, toata ziua vrea sa ii desenez sau sa ii fac din plastilina toate animalele marine , asteptam sa se incalzeasca sa ne plimbam mai mult.

Marinela super Iaris, sa fie sanatos!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

de 8 martie!
Alina, cat dai pe pachetul Jumbo?
Nu dispera, intr-o zi o sa vina si Vladut sa-ti spuna ca nu mai are nevoie de pampersi. Poate peste cateva zile.
Tonnia, deci d-aia n-am gasit eu bilete la Degetel! Zici ca e frumoasa piesa asta? Am notat.
Diana, sanatate multa si sa-ti iasa planul la fix!
Dana, cred c-a fost frumos in Portugalia!
Ioana, nu mai dai nici un semn?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput