Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oaana, ce scump e Iosua!
Uite aici aparatul salin,pe cel ieftin l-am luat.
http://www.salin.ro/salin-ro/

Ioana, esti artista!

BiuMil, unde l-ai inscris pana la urma pe Milan?
Septilin se gaseste in farmacii, e produs de Himalaya, l-am dat ca in prospect, se da macar 6 saptamani, eu am dat 2 luni.

Kristinutza, pupa pe Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci Antonia de detaliile legate de Septilin. Milan merge la gradi Cherry Tree, e foarte aproape de mine, e de fitze minime..., in sensul ca mai e cate un element, ca peste tot, dar in rest sunt copii din familii obisnuite. Fac dupa programa britanica si vb numai in engleza, avand si copii japonezi, spanioli, rusi...

fetita din Japonia cica ii 'japoneaza' pe copii...adica scoate limba la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani pt. ieri, dragi mamici!

Raspund la apel, dar sa stiti ca nici macar nu am perdelit. Acum abia am mai citit cate ceva.

Pe mine ma doare capul in fiecare zi de oboseala. Am zis ca nu ma plang, va zic doar ca fata mea si-a propus sa testeze pe mine metoda torturii prin privarea de somn. Dar tot as veni la o intalneala numai sa-mi dati si mie un semn cand e sa fie daca nu mai apar pe-aici intre timp. De data asta n-o sa-l mai iau nici pe Matei cu mine, vreau sa stau si eu linistita macar o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Vorbiti de intalneala, eu as putea joi saptamana asta, incepand cu 6 si ceva. Ruxandra, iti dau eu semn pentru intalneala.
Ioana, m-ai dat pe spate, esti deja maiastra! Ce-nseamna ambitia, domle! Bravo!
Oana, Bianca, felicitari puilor, sunt grozavi!
Vera, incredibil link-ul, mi se pare de exceptie. Recunosc cu mana pe inima ca eu n-as fi avut curajul asta cu 3 copii asa de mici! Cred ca ma prinde lectura lui, mi-ai dat de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore
Vera, incredibil link-ul, mi se pare de exceptie. Recunosc cu mana pe inima ca eu n-as fi avut curajul asta cu 3 copii asa de mici! Cred ca ma prinde lectura lui, mi-ai dat de lucru.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Eu asta fac de sambata Incep sa ma gandesc sincer daca as face asa o nebunie...AS FACE-O...visul meu e sa calatoresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

E subiect la generale pe tema excursionistilor. Se numeste Educatie.
Eu n-as merge asa, desi am savurat pozele, as merge peste tot dar mai cu taraita si cu innoptare pe undeva confortabil.

BiuMil, cred ca te-ai orientat super cu gradinita, mai ales ca e cu predare in engleza. Felicitari lui Milan pt primul cuvant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

N-am citit mult din link-ul acela, dar am prins ideea. Stiu ca e greu de inteles pentru noi, crescute in tara, da' sa vedeti ce normal li se pare altora. Am atatea mamici in club care fac chestii de neinchipuit... Imi vine in minte una din mamici (asta pentru ca azi dimineata am fost la ea acasa ) care s-a dus singura la Paris cu fetita de 2 ani si alta fetita de 2 luni, apoi le-a dus cu masina (impreuna cu sotul ) de pe Coasta de Est pana in Alaska in vacanta 1 luna, nu mai spun cat de dezbracate erau (am vazut poze, nici macar sosete mai lungi n-aveau, ce sa zic de ciorapi cu totul). Intre timp a mai nascut o fetita si cand cea mica avea 1 luna s-a dus doar cu ea sa-si ajute parintii sa se mute dintr-un oras in altul in California. A impachetat, a ridicat mobila, pauza de alaptat, iar impachetat, condus sute de km, etc. Si vrea al 4 lea copil . De precizat ca n-are nici un ajutor, e doar ea si sotul care au grija de cele 3 fete.
Tonnia, in 2 zile fac 14 saptamani si sunt tare mandra de burtica mea. Doar ca azi dimineata alte 3 mamici mi-au zis ca nu se vede nimic, ca-s slaba Ar putea una din ele sa-l sune pe sot care se mira tot timpul "mama ce burta ai !" ?? nooo...

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

BiuMil, felicitari lui Milan pentru cuvant , e MARE lucru. Ieri Peter a scris in nisip cifra 5 si am fost la fel de mandra de el. Peter e mare maestru (neinternational ) la construit poduri suspendate, facut scenarii de criza implicand trenuri si masini accidentate, construieste cu orice fel de piese, mai putin cu desenatul/scrisul cu creionul, mai mult cu pictura. Adica e in urma cu fine motor skills, de unde si mai incet cu vorbitul. Dar vine repede din urma...

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!

Vera sa stii ca noi castigam detasat lupta cu pampersul, voi aveti doar nopatea ,noi nonstop. Aseara era in cada la baie si a cerut olita sa se joace cu ea, cand s-a dus tasu in baie sa vada ce face copilul ce credeti ca facea el? statea in picioare si se chinuia sa faca pipi in olita din picioare hehehe, olita plutea si se invartea si el se chinuia sa nimereasca
.

Ioana esti tare mai cu snowbordul tau!

Mary asa este, copiii se dezvolta diferit, dar e frustrant sa vezi ca al tau e cam in urma majoritatii, oricum daca ar fi sa il laud pe Vlad as putea spune ca stie multe: alfabetul in engleza, recunoste toate literele, ciferele, numara in romana si eng pana la 20, poezii multe, cantecele, construieste, mai nou am observat ca face "scenete" cu diferite animale, stie foarte multe lucruri despre anumite lucruri care il intereseaza (marea si animale marine, "plamete" adika planetele samd), in afara pampersului mai am o problema, nu spune niciodata cum il cheama, adika nu raspunde la intrebarea asta , sau cati ani are , vorbeste inca cu :" vlad vrea lapte" sau "baiatul vrea afara" da asta nu e problema, daca il corectezi zice si el corect.

Bianca acelasi lucru il observ la Vlad, are zile cand e cooperant, iti e mai mare dragul sa "comunici" cu el si are zile cand imi intinde nervii la maxim.

Incepand de azi sunt 3 zile singura cu Vlad, tasu e plecat la un curs si o sa fie destul de greu pentru mine, eu ma trezesc foarte devreme, la 6 si seara la 10 sforai, el daca doarme la pranz e fresh pana spre 12-1 nopatea, nu vrea sa doarma cu mine, doarme cu tati pe canapea, o sa vedem cum o sa dormim sau nu 2 nopti, plus ca seara nu am treba cu baietii de regula ei se joaca cu roboti la calculator, dupa tati ii face baie si il adoarme, sa vedem cum o sa facem acum ca eu jocuri cu roboti nu joc si nici cars ca ma enerveaza sa ies pe ultimul loc in cursa mereu hehehe.
Joi vreau sa imi iau liber sa stau toata ziua cu vlad, e ziua mea si mi-am propus sa mi=o petrec cu el, adika il invit in oras la rastaurant si ii fac cinste cu ce vrea el plus tort , il duc la loc de joaca, sper sa tina vremea cu noi sa ne plimbam toata ziua .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Tonnia,spune-mi te rog,cat e pretul pe cel care l-ai luat tu,ca ma tot uit si nu vad niciunde cat costa

Mergi la inceput