Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 13
andreeeea spune:
Vera, si Maria a udat patul vreo doua nopti dupa ce a inceput gradinita. Si a facut pe ea si acolo de vreo trei ori (ii era rusine sa ceara voie la baie, am inteles). Cauza "noptilor ude" n-am identificat-o (desi, clar, avea legatura cu gradinita), dar s-a rezolvat de la sine. Am inceput s-o trezesc noaptea sa faca pipi si sigur nu i-a placut partea asta, ca a abandonat obiceiul.. Maria insa s-a adaptat destul de greu la inceput, iar dovezile protestului, dupa plans, au fost refuzul total de a manca acolo (2 sapt), dorinta de a dormi/ sta in patut de cum ajungea la gradinita, apoi pipi pe ea. Bine ca s-a rezolvat insa relativ repede.. Succes! 
Casiana, sanatate micutei pofticioase!
Andreea,
34+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
alexuta2005 spune:
Sunt convinsa ca Alexia nu intelege notiunea de secret dar sigur i se pare interesant ca eu las toata treaba si merg cu ea in dormitor si ii acord atentie si ii povestesc ce am facut eu la serviciu si chiar daca e si tati acasa ea vorbeste numai cu mine.Cred ca ii place ideea asta de spatiu numai al nostru si asta a facut-o sa capete mai multa incredere, sa aibe curaj sa-mi povesteasca mai multe.
Alexia de fiecare data cand o intrebam ce a facut la gradi, cand mergeam in drum spre casa, imi zicea sec:"vorbim acasa!".Dar acasa imi spunea ca nu vrea sa vorbeasca despre gradi.Trebuia sa scot cuvintele cu clestele.
nanadana spune:
salutari salutari
dupa cum se vede a venit "criza economica" si la piticodrom 
haideti fetelor la scris
alexuta2005 spune:
La multi ani pentru toata lumea!
Sa aveti o primavara frumoasa!
Alexia e foarte fericita caci a primit multe martisoare si acum vrea sa le poarte pe toate .
Astazi a mers cu tati si mi-a cumparat ea mie un martisor, era asa mandra de ea, va dati seama cat eram eu de fericita!
Inainte sa plece i-a zis:"tati trebuie sa mergem sa-i cumpar si eu lui mami martisor dar eu nu ajung, ma ridici tu in brate sa aleg unul?"
Asa ca astazi am primit primul martisor de la Alexia.
Am ales martisoare pentru toate doamnele de la gradi si m-a atentionat ca nu cumva sa uit pe cineva.
cge spune:
"La Multi Ani" si o primavara cat mai frumoasa si de la noi !!

Eu mi-am confectionat cu copiii martisoarele, numai al lui Victor este cu scris.![]()
![]()
Decat 2 martisoare am facut, ca s-a lasat cu scandal:"al cui e capsatorul", "al cui e markerul".
Asa ca liniste in casa si 2 martisoare sunt suficiente...![]()
![]()
![]()
![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
alexuta2005 spune:
Ce fac fetele?Abia v-am gasit.
Nu pot sa nu va povestesc ce emotionata am fost eu azi: Alexia mi-a cantat "De ziua ta mamico", a cantat asa frumos ca m-a topit.
Si mi-a spus ca a invatat o poezie desre mama dar nu mi-o spune acum, ca e surpriza.Ma tot intreaba cand este 8 Martie- ziua mamelor.
Ieri a fost tare fericita ca a primit martisoare de la colegii de gradinita.
miflore spune:
Deci somati la greu pe-aici, de maine incep resuscitarea.![]()
Sunt in zona si voi reveni cu un mesaj kilometric!![]()
O primavara minunata tuturor!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nanadana salutari salutari dupa cum se vede a venit "criza economica" si la piticodrom ![]() haideti fetelor la scrisDana Antoine(10.10.05) |
Dana mai ti minte cand

pe la ora 23...unde sunt vremurile alea...ptiu...m-a apucat melanconia. Acu toata lumea e ocupata...criza e de vina! 
Alberto
Antoine(10.10.05)