Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 12
kristinutza spune:
fetelor, va rog eu frumos, nu va mai arogati copii subnutriti si manechini. sa fie clar odata pt totdeauna: al meu e cel mai slab! nu ma zapaciti cu 14.4 kg, ca al meu se chinuie sa ajunga la 13
. e destept, e dragut foc, e tot ce vreti, dar e cel mai slab. s-a inteles, da?
n-am apucat sa citesc mai mult. revin si-n alta seara. e sarbatoarea de dragobete, stau si eu la o vorba cu insotzitorul meu.
paaaa.
ps. in roma a fost absolut su-perb! cred ca am fost acolo in ultimul week-end omenesc pe meleagurile italienilor.
Cristina, mama Radului (3 ani)
Tonnia spune:
Kristinutza, ma bucur ca v-ati distrat la Roma!
Andreea, eu nu prea am ce spune ca era diferenta mica de varsta intre copii, cred ca la inceput i-am acordat mai mare atentie lui Dinu, cel putin aparent. Adica, daca plangeau amandoi ma grabeam la Dinu stiind ca il ia altcineva pe Sa. Dupa o saptamana ma trimitea Dinu la Sa mai repede. In plus, binecunoscutele artificii, cadouri de la Sa, cadouri mereu cand primea si cel mic. Si tratati egal, nu ca unul e mai mic si altul mai mare, nu i-am cerut intelegere pt ca e mai mare.
Va pup!
oaana spune:
V-am cautat peste tot,numai la pagina 1 nu,caci stiam ca de obicei va gasesc pe pagina 2![]()
Andreea,in linii mari ti-am mai spus cum a fost la noi,dar mai pot spune cate ceva.Parca i-am adus ceva lui Iosua si am zis ca bebe a adus.Insa la mine frica a fost mai mare,ca el l-a acceptat mai bine decat credeam eu.Cand plangea,imi spune sa merg la el.Am incercat in limita timpului sa ma joc cu el cat dormea Aaron,insa au fost si momente cand alaptam si el plangea ca vrea ceva si nu il puteam ajuta,
atunci era frustrant pentru mine.Si de nu stiu cate ori ca sa-l alin,pe Aaron il alaptam si pe el il tineam cu mana cealalta
.Dar eu am fost singura acasa,pe cand la tine te avantajeaza situatia
.
Ce mai fac bebelusii,tot asa bat din picioruse?![]()
godzila spune:
Kristinutza, ma bucur ca ti-a placut la Roma.
Antonia o sa aplic si eu met cu cadoul...mi se pare frumos.
Fetelor eu ma confrunt cu urmatoarea pb. De vreo 3-4 sapt Iulia tot uda patul noaptea...am reinceput sa ii pun pampers...poate o fi racit, poate se leaga de gradi...sincer nu stiu. Voi ati avut pb de ast gen...si cum s-au rezolvat?
Tonnia spune:
Godzila, sa nu fie ceva pe la gradinita, vreun conflict cu cineva.
Investigheaza un pic.
godzila spune:
Eu tot investighez si la intrebarea cum a fost la gradi primesc invariabil raspunsul:bine...la ce ati facut?...m-a jucat
...sugestiv nu?
Tonnia spune:
Pai nu pune si tu intrebari asa directe! Intreaba si tu ce mai fac x, y. Trebuie sa stii nume de-ale colegilor, ia-o mai pe ocolite. Si intreaba si la gradinita. Joaca-te si de-a gradinita daca se joaca asa.
alexuta2005 spune:

Am vazut ca discutati de greutatea si inaltimiea piticodromilor.
Alexia are aproape 15 kg si numai 92 de cm.
Mai sunt copii asa mititei?
De joia trecuta Alexia e acasa, are varicela.Are o forma usoara, fara febra si cu multa pofta de mancare.Mananca precum bebelusi din 2 in 2 ore.
Cred ca luni o duc la gradi, a inceput sa ma innebuneasca, s-a rasfatat rau de tot de cand sta cu maica-mea.
Vera si eu primeam aceleasi raspunsuri de la Alexia pana cand am inventat"camera secretelor", adica mergem in dormitor si spunem una alteia secrete.
Acum a inceput sa-mi povesteasca singura ce a mai facut la gradi.
oaana spune:
Alexuta,sanatate multe si sa scapati repede de bubitze.Mi se pare interesanta camera secretelor![]()
godzila spune:
Casiana, zici ca spune tot ce a facut asa?...oare de ce considera ca e secret? Nu stiu, ce sa zic ea nu prea intzelege notiunea de secret.
Tonnia iti dai seama ca nu ma astept sa imi raspunda elaborat la asa ?...am dat un ex sa iti arat ca ii scot vb cu clestele...oricum imi spune ce activitati face... dar insist muuuuuuuult si nici nu cred ca isi aminteste totul...oricum nu pare stresata de nici un aspect.