Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 11
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism.
Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani. ![]()
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin! 

Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
godzila spune:
Mary (mami), asa ma gandeam si eu ...cred ca el compenseaza lipsa sotului. Probabil ca i-a lipsit cat a fost plecat sau o fi mai matur afectiv decat media.
pup IARIS frumuselul sa ii treca necazul.
Irina, f frumoase pozele....wow nu-mi vine sa cre cum sta el pe schiuri. Sigur Iuliei i-ar fi teama. Cand iti fac asemenea declaratii te gandesti ca merita tot efortul :)
BiuMil spune:
Kid, multumim pt info! fara indoiala se gasesc mamici care sa participe la initiativa voastra!
Am auzit ca ne intalnim iar! saptamana asta? sapt viitoare? pe la 5 jumatate? Daca ati auzit la fel, dati de veste!!!!
Antoanela23 spune:
Buna seara dragelor,
Noi iar am avut un weekend "din acela", adica au fost copiii bolnavi. Nu sunt lucruri grave, obisnuitele viroze, dar nu se mai termina o data!!! In fine, sunt mai bine si de maine se intorc la scoala/cresa.
Irina, sa va fie de bine vacanta, ce declaratie frumoasa ti-a facut Vladut.
Marinela, multa sanatate lui Iaris .
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeeea Stiti cazuri cand nasterea a survenit dupa ceva timp de la scoaterea cerclajului? Ca sa stiu si eu cand am sanse sa nasc... |
Andreeea, felicitari pt ecografie.
La sarcina cu Sonia mi-a scos cerclajul seara pe la 7 si am nascut in aceeasi noapte pe la 3. Dar nu e o regula, nu te lua dupa asta. Ce dulcica e Maria
.Sper sa nu te superi ca te intreb, gemenii vostri au aparut pe cale "naturala" ?
Intreb asta pt ca in ultima vreme mai toate sarcinile multiple de care am auzit sunt rezulatul unui FIV. Stiu ca nu conteaza si important e sa fie sanatosi, e pur si simplu o curiozitate personala si daca te deranjeaza nu trebuie sa-mi raspunzi
.Poze noi
Sonia la Un An!
Tonnia spune:
Ninge, ninge...
Azi iesim cu sania, nu?
Noi suntem bine, Dinu merge la gradi si e foarte foarte fericit ca s-a intors educatoarea preferata, nu mai miorlaie dimineata. Sa e bine si el, ma bucur ca a mai progresat cu vorbirea, tot nu cred ca-l intelege nimeni dar e evident in progres.
Nu am mai facut nimic deosebit, fac planuri de vacanta pt la vara, anul asta o iau din timp ca anul trecut a fost un esec, nu ne-am organizat deloc.
Irina, ce declaratie ti-a facut Vladut!!!! Foarte frumoase pozele!
Antoanela, sanatate piticilor!
Ioana???
Miflore, pe unde umbli? Te-ai inzapezit?
b_irina_c spune:
fetele!
Da, m-am topit cand mi-a zis... daca stau si ma gandesc e cea mai frumoasa declaratie pe care am primit-o vreodata.
In rest toate bune pe la noi. Vladut si-e revenit cu somnul: ura!
Oare chiar se face de sanie pana diseara
?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
andreeeea spune:
Ce frumos ca, in asteptarea primaverii, mai primim ninsoare.....
Godzila, ce copii dragalasi!......
Irina, tare scump Vladut (si in poze si in declaratii! 
Marinela si Anto, sanatate puiutilor!
Anto, nu-i nici o problema ca intrebi
. Sarcina e "pe cale" naturala
. (a fost f mare surpriza aflarea vestii). Si la Odiseea cu ghiocei suntem .... 7 mamici cu gemeni!!!
(cred ca e cea mai bogata tura de pe DC) si nu-mi amintesc acum sa fie vreuna prin FIV; deci mari sperante pt viitorul Romaniei ![]()
Andreea,
33+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
cge spune:
Am vazut aseara cu Anca pozele de la Piticodrom.
Andreea, ce frumoase sunteti si tu si Maria si ghioceii.
O familie super !!
Si Ancutei ii place de Maria ca a vazut-o ca era imbracata numai in 'robes'(rochite).![]()
Si pe Vladut l-am vazut pe schiuri si cum se bucura de zapada.
Antonia, e bine ca sunteti bine, si bravo lui Sa ptr. progresele la vorbit.![]()
O zi buna si un weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andreeeea spune:
Hai ca va pun la treaba, ca observ ca cititi, dar nu ne mai si spuneti ce mai fac piticodromii (si fuge si subiectul de pe primele pagini). Asadar:
- mamici cu copii mai mari si mai mici, care au fost metodele care au functionat la voi dupa sosirea de la maternitate cu cel mic, astfel incat cel mare chiar sa se bucure ca este "Fratele / Sora cea mare"? (am nevoie de mici trucuri...
)
Si scuze ca tot aduc aici subiectul (cam off-topic, e adevarat
), dar chiar am mare incredere in experienta voastra, ca va cunosc de atata timp si stiu ca v-ati documentat la vremea respectiva...
(La un joc, la gradinita, cand copii se prefaceau ca dorm si apoi erau intrebati ce au visat, Maria a zis "ca a venit barza si mi-a adus fratiorii"..
)
Cristina,
(si chiar ma faci sa rosec si nu mai stiu cum sa reactionez...)
Andreea,
33+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
godzila spune:
Andreea intr-adevar nu mai e ca odinioara cand se scria un capitol pe zi...dar cred ca e oarecum normal, nu mai sunt atatea pb e oarecum mai usor ca pana acum.
Multe din fete pot sa iti spuna din experienta lor cum a fost cu primirea celui de al doilea copil.
Sa povestesc cum a fost la noi. Iuliei i-am spus ca va avea un fratior dinainte de a-l naste pe Vladut. I-am cumaparat un bebe exact ca al Mariei (l-am vazut in poze) si i-am "zugravit" in tonuri mai romantice cum va fi atunci cand se va naste, cum se vor juca mai tarziu impreuna, cum ii va da sa manace, il va spala, il va face sa rada, cum va trebui sa fie liniste cand doarme...etc. A exersat cu bebeul respectiv, pana la venirea lui Vladut...dar cum imaginatia nu se potriveste cu realitatea bineintzeles ca a fost nevoie de ceva ajustari (din partea amandoura). Cand a venit Vladut am incercat sa ii pastrez ritualurile, schimbarile necesare le-am facut cu mult inainte sa il aduc pe Vlad (respectiv a schimbat patul de bb, desi era pana la 4 ani cu unul de fata mare inainte, ca sa nu creada ca Vlad a fost motivul mutarii).
Pana la 6 luni Vlad a dormit in alta camera apoi l-am mutat cu ea...a fost f fericita, pt amandoi a fost bine, daca la inceput se trezeau reciproc acum nu mai au nici o treaba.
Alt lucru pe care am incercat sa il fac a fost sa o implic in activitatile mele (ex ea imi aduce scutecul si crema pt Vladut, o las sa il spele, uneori ii da ceva sa manance...cu aprobarea mea insa...etc) Cam atat...imi amintesc.
Mie sincer ,al 2-lea copil nu l-am simtit ca pe o greutate mult mai mare, chiar as putea spune ca imi este mai usor cu ei 2. Si sunt convinsa ca atunci cand vor creste lucrurile se vor aranja si mai bine. Inca mai am pb in sensul ca Iulia inca nu intzelege ce poate Vladut la varsta lui si se infurie cand vede ca el nu reactioneza...uneori e agresiva si il loveste sau musca...dar sunt pe faza si incerc sa corectez asta.
Multumim de complimente.
V-am vizionat si noi si trebuie sa o laud pe Maria d-ra fotomodel, pt ca are o privire superba!
Iulica iar a lipsit de la gradi. E o epidemie de gripa de numa numa. Asa ne-am ales cu amandoi copii bolnavi si cu probḷeme ce necesit antibiotic. Respectiv otita. Bilaterala la d-l Vlad si la stanga la d-ra Iulia.
O fericire tratata cu o noapte nasoala si griji de numa, numa.
Oricum azi a reinceput activitatea... inca se smiorcaie ca ea vrea sa mai ramana la gradi
cand o iau...sunt curiasa ce mai "pescuieste" de data asta.