Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 10
cge spune:
Gabi (Valen), da, sunt mare prietene fetele noastre.
Si Anca ma intreaba in fiecare seara ce face Sarah si ii zic ca o sa se intalneasca a doua zi cu ea la gradinita.
In ziua urmatoare imi explica ce zi buna a avut ea caci Sarah si-a tinut promisiunea si a venit la gradinita.![]()
Ma joc cu Anca, ca ea e 'maman' si eu sunt 'bebe fille Victoria'
Si au venit pliante cu bijuterii de Sf Valentin si ea ii zicea lui taica-sau ca vrea inele si cercei.
El o intreaba de ce, si ea raspunde ca fiindca e' maman'.![]()
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Tonnia spune:
Valen, cge, ce noroc ca sunteti aproape si prieteni cu totii!
Andreea, sarcina usoara, mai ai un pic! Vorba vine...ca acum la sfarsit parca se scurge timpul cu incetinitorul.
Noi suntem bine, nimic nou.
Antoanela23 spune:
Neata dragelor,
Hai pe prima pagina, la inviorare!
Andreeea, radbdare si curaj, dupa ce sosesc nazdravanii vei avea momente in care te vei gandi nostalgic la linistea de dinainte de eveniment. Ma bucur ca tratamentul merge bine, bafta multa in continuare, e un efort pentru voi toti dar nu cred ca exista rasplata mai mare.
Valen, v-am admirat pozele de la mare, ce scumpe sunt fetele, sa va traiasca. Iar plaja aceea...of...frumos rau...
Zic si eu ca si Tonia, ce bine ca sunteti mai multe familii prietene, impreuna, acolo departe.
Nanadana, ma bucur sa citesc despre voi. Ce bine iti doarme Antoine. Ai poze noi?
Pupici la toata lumea, o zi buna,
Poze noi
Sonia la Un An!
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom!
Va salutam pe ziua de azi si va uram o zi cit mai buna.
Despre noi, "no news, good news". Saptamina viitoare Alberto va avea vacanta si deja ne-am organizat (doua zile eu, doua zile sotul
) sa mergem la delfinariu, la un Aqua Magic, la un spectacol cu Bob de Bouwer (Bob the Builder) si evident nu va lipsi nici mersul la patinoar si la gimnastica pentru copii. Astfel ca voi beneficia si eu de citeva zile extra libere si le astept cu mare nerabdare!
Si o mica noutate despre moi, am dat jos 6 kg, mai am 3 kg de dat jos si ajung la greutatea avuta in timpul facultatii, ehee ce vremuri! ![]()
Nanadana
, Valen
Salutari tuturor piticotilor si parintilor lor.
Dana Lucia si
Alberto
andreeeea spune:
Va multumim mult pentru gandurile bune! 
(azi am fost la eco, bb-lusii sunt in grafic, cu capetele inainte, pregatiti de atac, deci ma paste o noua nastere naturala
- am hotarat ca recurgem la cezariana doar daca sunt probleme. La 37+ scoatem cerclajul, apoi travaliul... Chiar! Stiti cazuri cand nasterea a survenit dupa ceva timp de la scoaterea cerclajului? Ca sa stiu si eu cand am sanse sa nasc...
)
Cristina, povestind de Anca si bijuterii, parca vorbesti de Maria
. Parca v-am zis ca isi propune ca atunci cand "vine primavara si scot fratiorii", cel mai mult isi doreste "sa mergem impreuna la magazinul de bijuterii" si "sa ne pictam unghiile si buzele ca niste DOAMNE" (eu, de vreun an jumate, de cand am pierdut baietelul si am purtat doliu mult timp, am renuntat la machiaj). ... Si nu ma mai vede ca pe o doamna
(mi-am amintit de ce zicea Victor despre tocuri..![]()
)
Zilele trecute a gasit Maria in gradina un ghiocel inflorit si a venit intr-un suflet la mine zicand "mami, inseamna c-a venit martie si scoti fratiorii?"![]()
Andreea,
32+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
alinam spune:
happy ce vreti voi!!!!!!!!!! vad ca toata lumea e cu mana in cutia de bomboane nu scrie nimeni nimic 
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
godzila spune:
Am reusit sa incarc si eu 2 filmuletze
http://video.google.com/videoplay?docid=-8243118259564086220
http://video.google.com/videoplay?docid=-2368420102987364389
Gabi ma bucur cand mai scri pe la noi...Eu unde vad pozele cu voi?
b_irina_c spune:
ziua buna,
Mai ce liniste e azi...
Am admirat si eu poze cate am apucat rasfoind cateva pagini. Copiii sunt tot foarte frumosi, doar ca mai mari
.
Vlad bea cam 350 ml lapte si apa cata vrea (isi ia singur). Suc mai rar, ii place in schimb limonada (facuta acasa).
Adoarme destul de repede, fara nici un ritual, atat timp cat sunt eu langa el - in total cam 10-11 h pe zi.
Are ~17kg si ~105 cm.
Pentru prima data in viata lui a vrut sa-l lasam la bunici asa ca acum 2 saptamani ne-am bucurat de cateva zile singuri. Cand a revenit mi-a zis "mamiii... te iubesc asa de mult... nu vreau sa te mai pierd niciodata!".
Saptamana trecuta am fost cu totii la munte. Partea proasta e ca s-a invatat sa doarma cu noi (a se citi cu mine) si acum suntem intr-o perioada de reacomodare la viata veche (a se citi "sunt cheauna de somn"
).
Cam atat de la noi.
la toata lumea!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
marinela79 spune:
Buna ziua dragelor.
Azi suntem acasa, eu si IAris, si am zis sa mai scriu si eu ceva.Iaris al meu mi-a facut vreo 3 zile febra 40.Am vazut 3 medici in 24 de ore, pt ca dupa 2 zile de febra i-a aparut o eruptie pe care unii o califica drept virala.Azi m-a lamurit un alt medic ca e de fapt o eczema cauzata de frig, apa dura si o sensibilitate pe care puiul meu o are de cand am ajuns aici.Acum suntem cu tratament cu cortizon si antibiotic pt eczema respectiva, adica o crema, plus alta crema hidratanta de care trebuie sa ne tinem in perioada rece si daca e nevoie si in cea calda.
M-am linistit.
Irina, sunteti asa frumosi, iar Vladut cred ca te-a topit cand ti-a spus acele cuvinte.Pe IAris al meu, dupa ce ma plangeam aici ca il prefera doar pe tati, l-a lovit Cupidon si de cateva zile ma pupa continuu, probabil pentru ca am stat 3 nopti langa el in care am dormit mai putin de o ora pe noapte.
Vera, sunt tare frumosi copilasii tai.Ma intrebai in paginile trecute pe cine vede mai des IAris.Acum ne vede in mod egal.In Romania ,insa ,il vedea pe MIhai foarte rar.Lucra intr-o intreprindere care avea nevoie de el si ziua si noaptea.A fot oo perioada grea pentru toti.Aici am reusit sa fim o familie normala, cu timp de lucru normal.
Andreea, sarcina usoara in continuare.Iar despre "DOAMNA "din tine,e bine ca Maria vrea s ate vada cao doamna, Iaris imi spune mereu ca eu nu sunt o doamna eu sunt mami.INcercarile mele de a deveni o doamna sunt zadarnice.Eu sunt doar mami.
Va urez o saptamana usoara si soare din belsug.Noi deocamdata visam la primavara, dar ce e mai rau a trecut si la noi, speram,cel putin.Ma intorc la buboselul meu, s ail pun la somn.
Va pup.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline