*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 9
mihutza11 spune:
Bun tortul Cata!
sanatate lui Sebi!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
mai, n-a fost bun tortul...pe bune, ingarsa, de ornat l-am ornat cu Sebul in brate...un dezastru!![]()
Luny, ma omori cu comandatul cartii....o gasesti la Diverta, e in Unirii, la 2 pasi de tine!
sa ma duc in pat, sa nu ma duc....
e inca ziua mea, pot sa fac ce vreau, nu?![]()
Bubule, proasta saptmana cu concursul....chiar vroiam sa prestez ceva de data asta, numai ca nu am cand!
Maine trebuie sa prestez in bucatarie pentru ziua lui Seb...poate ajung totusi sa ma vopsesc ca o sa-mi zica copii bunicuta in curand!
Iar vorbesc mult si prost, m-am imbatat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, sa va fie de bine tortuletul! Sebu e asa vesel, n-ai zice ca-l doare ceva! ma bucur ca v-ati distrat!
Ioana, sa stii ca am stat ceva cu tartele alea, era mai simplu daca aveam o forma mare...dar nu am...am copt de 3 ori si a durat ceva...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Da mai, Tuchi...nu participa nimeni la concurs
. Si carticelele alea sunt dlagute, zau!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Lyvy, NU fac niciun Prevenar
Bubu, unde sunt tartinele?
Dar oricum mi-a facut pofta salata cu inele de calamari si vinegreta, o sa o incerc. Am mai facut si muschiuletul file de casa, e pus la presat la rece.
Tuchi, la tortul tau nu m-am uitat, ma intelegi, dar chit ca nu mi-ai adresat demult nicio vorba te mai pup inca o data tare-tare

In ceea ce ma priveste, scuze daca am bautut prea mult campii si am ocupat paginile cu subiectul pampersi.
Si cum sunt la CM, cu tot raul de rigoare si ma incearca un oarecare sentiment ca mai bine bag capul la cutie, il bag! Noapte buna 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Naty, te pup cu Cm-ul tau cu tot!
La multa lume n-am zis nik de mult, asa ca nu o lua personal...
Sper sa-mi treaca nevorbeala si sa revin in forma maxima!
Si sa stii ca in fiecare zi ma gandesc sa-ti zic spor la invatat...ca imi amintesc de mine!
Ce departe mi se par deja acele vremuri!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
cleme spune:
Moama Cata ce pofta mi-ai facut
. Si Sebaceul e criminal, ce frumos merge, cade si o ia de la capat![]()
Bubu tu deja esti criminala cu bunatatile tale
tuchita spune:
Bubu, sa stii ca am facut tortul dupa reteta de la amandine...a zis sora-mea ca de mult n-a mancat ceva asa de bun!
Ionel zice ca sa traiasca internetul!
Azi ma uitam la pozele de pe bucataras cu el si tot zicea ca ce bine arata tortul ala alb...era diplomatul, i-am zis ca de ziua lui ii fac de ala!
Foarte frumos ce ai gatit azi, pacat ca nu suntem vecine, ca cerseam si eu o tarta!
Insa ciocolata cu menta nu pot sa o stric pt nimic in lume, se baga direct in gura!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Cleme, filmuletu cu Seb e vechi deja...si-a perfectionat mersul intre timp, numai ca nu mai apuc eu sa il filmez!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Ie petrecere?
Cu tort?

Hai Tuchi, nu te baga in pat
Asta e scenariul de ziua lui, nu de ziua ta ![]()
Luny mananc smochine si-mi vine sa-mi zbor creierii
Cred ca o sa schiez in pantaloni de trening pana la urma 
Naty nu era nici o aluzie
eu chiar asa...simt
Si nu e nici devotament (pt faza asta cu pachetele identice i-as calca in picioare) dar merg pe varianta "cand ceva merge bine, nu fac nicio schimbare" ...end of story...lasa CMul ala si alea rele ca nu e cazul 
Deci, floricele avem, suc avem...pot sa va povestesc ce zi am avut azi? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.