*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am cablul tras prin toata casa... de net... ca sa nu-mi cada mandrul din pat. Cata, LA MULTI ANI! Sanatate si fericire! Vazut poze, ce copii veseli ai! Nu mai zic de frumosi!

Ma bucur ca va placura pozele, la petrecere noi (eu si piciul) nu am fost, el racit... eu mama eroina... Dar am inteles ca s-au distrat! 20 de invitati a avut! Ne-a cam uscat, dar a meritat!

In rest... mucii sunt pe trecute, ploua la noi de rupe... vine vacanta... Matei are la 9 luni 9 kg jumatate... astept primavara... inca alaptez... sunt obosita... DAR nu vreau in butoi! A, si voi sta acasa pana va face copilul al mic 2 ani, insa nu a avut timp al meu sa depuna dosarul... ala pentru banuti mai multi. Asa ca in primavara ma imbogatesc, vin banii gramada (pe 3 luni)!

Ma duc la nani, ca ma spune soacra sotului! Bye!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty nu-i bai cu pampersii, nu ai de ce sa iti ceri scuze! spor la invatat!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicoleta, si sanatate!
Mimo, asa ma gandeam si eu, ca nu e ziua lui, e a mea!
mama ce as fuma o tigara si n-am!

Cu smochinele alea te-ast strnge de gat si ti le-as baga in pentru ca ma enervezi si esti incapatanata!
Si nu-nteleg de ce preferi sa tii 5 zile o dieta absurda in loc sa o iei incetut pe termen lung!

hai, povesteste cum a fost ziua ta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, cu pempersoii, a zis Mihuta si-s de acord! sunt firesti discutiile, eu gllumeam, mah..

Mimo, bune si smochinele, da nu-s cu zahar?..si ce daca, merge!!

as mai sta, dar am un gand,intai sa adorm atomicul care n-are somn la ora asta, nu's ce are...apoi fug in pat la randunoi...pa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mihule, mai faci poale-n-brau?

Vorbareata Andra ta, vezi ca mai incolo te paraste lui taica-so!

Mergi la inceput

vad ca ati fugit...oi fi eu beata dar nici chiar asa, ma duc in pat sa dorm, ca e inca ziua mea, si maine iar ma duc la Budimex cu Sebul!

Noapte buna!
Si va multumesc inca o data , pentru minunatele urari si aprecieri la adresa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,cand am citit la Floriio de afectiuni cerebrale mi-a sunat a "problema grava" si mi-am amintit cata durere am simtit cand celebrul sedan a "aruncat" cu ëxpresia de "lichid in abdomen" fara ample cercetari.De aceea am reactionat asa,crezand ca Ionelei i-a picat f rau asta.Dar cum ai spus si tu,termenul are conotatii largi,asa ca scuza-ma daca te-a deranjat remarca.
Floriio,curand va fi f bine.
Cate discutii despre chiloti.Si eu iau ce nimeresc.Acum
avem pampers,ca asa a vrut randunoiul sa ia,l-a atras ambalajul,dar mi se pare si mie ca put plini fiind,si cam se umezeste bodyul.Desi,uneori,sunt ca Bubu,imi place mirosul de pipi de bebe.
Mihutza,tare mai e Andra!
Cata..si ce veselie pe Sebi,pupa-l mama!Doamne ajuta sa scape de mama ei de bolesnita rezistenta.
Luny,50 lei costa cartea,nu?Scumpa,fir-ar ea..ii dadeam si eu tarcoale.
Ma duc sa vad ce a facut Bubulina,ca m-ati facut curioasa..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Cu smochinele alea te-ast strnge de gat si ti le-as baga in pentru ca ma enervezi si esti incapatanata!
Si nu-nteleg de ce preferi sa tii 5 zile o dieta absurda in loc sa o iei incetut pe termen lung!

1.
2.De acord cu dna doctor.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa zic intai ca Teo e in sfarsit bine-bine , fara tuse fara nimic. Doamne ajuta! Si Vladutz de data asta a scapat (sper )
Vladut are o masea Din BU-BU si CU-CU repetate nonstop zilele astea, a iesit in seara asta CU-BU A fost cu atat mai distractiv cu cat a zis CU-BU cand avea un cub in mana
Ziua de azi:
Am trecut pe la aia cu []copilul, sa vad daca nu cumva au venit banii pt trusou ...intreb la casierie si ma intreaba "bonuletu'?" Ce bonulet? Offf [fata scarbita] stati sa verific ...mda, sunteti in plata ...intreb: adica? adica au venit banii dar n-ati venit sa-i luati Intreb: si eu ce fac? raspuns: faceti o cerere ca sa va sunam cand vin banii !!! Cine a mai pomenit asa cretinatate Am intrebat: pai de ce nu m-ati sunat data trecuta? [functionara are o ridicare din umeri scarbita] ...ce sa va mai spun, am facut o cerere, a fost toata lumea uimita ca n-am avut PIX la mine, am cerut voie sa folosesc un colt de masa ca sa scriu si am plecat...acu' astept sa ma sune
Obiectivul nr 2 : la posta
Ma uit sa vad ce oficiu postal e, nu scria nicaieri Ma asez la o coada sa ridic un colet...functionara punea niste stampile ...10 minute a batut in masa cu o stampila de fier precum ciocanul pt batut snitele...apoi a plecat Si a mai stat 10 min unde s-a dus...eu cu palton, inauntru 30 de grade...intre timp a sunat teo sa ceara voie sa mearga la piza...m-am enervat, nu i-am dat voie Si iar m-a sunat Teo sa ma cheme sa o iau de la scoala ca a ramas singura, ca toti copiii au plecat la piza...Iar m-am enervat si am strigat: o sa vin cand o sa rezolv cu nenorocitul de colet, ca stau de o jumatate de ora aici...ce sa mai lungesc, apare tanti ii dau tidula...imi cere buletinul , N-AVEAM Si totusi am ridicat coletul...si nici dupa teo nu m-am dus ca intre timp venise profa
Am plecat la Auchan...am luat numai chestii rare...pampers cu elastic, lapte de capra, sangria ...dau cardul ca o doamna si-mi arata "Fonduri insuficiente"...in fine, am platit jumatate cu cardul si jumatate a scormonit prin toate portofele, buzunarele, etc...Cei care asteptau in spatele meu erau bunicii lui ZEN Nimic n-au zis, Doamne ajuta ca nu erau unii ca mine
A fost o zi ingrozitoare, merit si eu o smochina
Ei, mai e tort sau cat am vorbit eu ati mancat tot?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ati plecat toate, nu-i nimic...vin eu cu ghiridonul , mananc ce-a mai ramas...scurg paharele...ma sacrific Ceva ma jeneaza in si nu stiu ce
Pentru cine mai are ceva de spus : S-a inchis! Faceti o cerere si va sunam noi cand se deschide

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput