*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:

Mimo, ce m-am distrat!! hi, hi...suna sadic, nu?
Auzi, Vladutzu vrea pe la Bubu in vizita
, ma striga, vezi? ![]()
Da mai, cu trusoul asa e...daca nu iei banii, pa...aia se intorc de unde au venit si tre' sa faci cerere sa-i aduca inapoi...si ar trebui sa suni tu sa vezi daca au venit
...balamuc total!
Eu tot nu m-am dus in Hambarului...cred ca ma duc luni la mine aici si gata...cand or veni banii, vorba lui Nico, ma imbogatesc si eu ![]()
Siii, ma bucur ca v-au placut bunataturile! Maine fac salate
. Cand ma duc in Carrefour imi fac o lista separata cu legume si fructe pentru salatele mele. Aia cu calamari e chiar de senzatie 
Tuchi, stii cat de repede se face desertul cu cioco dementa
. Bine, juma de cioco am papat-o eu inainte sa ma apuc de treaba 
Care-i faza cu smochinele?? nu sunt bune sau ce au?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mstela spune:
Mimo,stai sa mai adaug si eu![]()
:
Am fost sa depun pt numai 2 luni,dosarelul de marire indemnizatie.
Ambele adeverinte (salarii si burse)cica ar fi gresite,fiindca trebuie media a 13 venituri,dar pe adeverinta tip scrie de 12,ma rog
..
Apoi intreb de burse daca sigur se iau in calcul ca venituri neimpozabile ca asa am vazut eu in lege si aia cica:cum sa se ia veniturile neimpozabile in calcul?
Cica nu sunt bune adeverintele si sa ma duc sa mi le refaca
.Dau sa plec,sun la dir sa mi se refaca adeverinta cu salarii macar,ca pt burse nu mai aveam niciun chef sa umblu,dir economic cica e plecat din tara si ar fi fost culmea sa mai stau o saptamana cu actele acasa.
Ma intorc inapoi,ma duc la alta functionara
,tipa nici nu se uita pe adeverinte,ci doar le numara ca la gradinita,pac le capseaza,mi-arunca o uitatura acra,intreb cand crede ca primesc banii,da din cap sictirita sa o las in pace,si na![]()
.Paralelismul era in floare pe acolo.Nu mai spun ca era Protv-ul pe acolo si ma alerga,eu cu o fata nearanjata,m-a filmat numai in treacat
...Na,zicem Romanik si speram la mai bine.
La posta,aceleasi purtari cum descrii tu,vad mereu.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
A,nu v-am zis de faza de la facultate.![]()
![]()
M-am dus ieri dupa adeverinta cu bursele,aranjata si la dunga ca trecusem si pe la serviciu si ii iau functionarei o ciocolata sa o indulcesc sa nu-i fie cumva lene si sa ma cheme a doua zi dupa adeverinta
. Pun cioco pe masa (infasurata) si la plecare o ia si mi-o pune in mana,zicand:Nu-mi trebuie mie din astea,sa stiti ca nu mai merge asa,daca asa credeati.Nu am facut mare lucru pt Dvs..
I-a fost frik de mine,saraca.

Stela,
mamica fericita de
mstela spune:
bubu,inca nu am vazut ce ai bucatarit azi ca nu stiu unde sa ma duc pe site.
Pana ma dezmeticesc,ma duc la 
Stela,
mamica fericita de
mstela spune:
Dati-mi niste sutiene push-up,ca am MARE NEVOIE!![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de
blankar spune:
salutare!
azi noapte asa era de infundat la nas Eric ca
s-a trezit din ora in ora
dimineata am chemat dr. sa il consulte
toti mucii i-au coborat la laringe de aceea
era si ragusit de 2 zile
ne-a dat augmentin 4 zile,eurespal
cand vede deja siringa aia de la panadol
face ca trenul
Livi eu i-am facut prevenarul lui Eric numai greseala
a fost ca i-am facut impreuna cu ala de 4 luni si a facut o reactie tare nasoala,febra 39,2 doua zile
dupa ce ii trece raceala trebuie sa repetam,mi-e groaza
de reactii
numai acum nu il mai combinam cu nimic
Florii dar mult ai dat pe o doza pe prevenar,eu l-am luat
din Ungaria cu 1oooo de forinti care e 150 RON
de ce e asa de mare diferenta?
cat despre pampers eu am noroc cu un prieten de al
nostru care merge cam de 2 ori pe luna in Austria si imi
cumpara bax din ala mare cu 130 de buc si e pampers cu elastic
eu sunt multumita e activ fitt si e fara parfum
am luat o data de la noi si am nimerit cu parfum,era oribil
Cata inca o data la multi ani,mai jumate de ora e ziua ta
va pupez
http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si
7+ cu Ana????
mimonix spune:
Blankar, am uitat sa pupesc galuska Ana
Sanatate lui Erick!
Stela, noroc ca existi, ca azi chiar ma intrebam DE CE din toti oamenii din tara asta numai eu sunt nemultumita, numai eu ma plang, numai mie nu-mi convine
Ma pocnise introspectia uitandu-ma la batraneii aia ZEN din spatele meu de la casa
Asa, fiindca existi, nu ma mai simt singura ![]()
Bubu, tu razi de necazul meu ?
Mi-am amintit sa va povestesc ca de cate ori cade Vladutz noi ne prapadim de ras (nesimtiti
) si ta'su azi a avut o revelatie
Cica asta mic o sa creada ca asa se fac glumele si de cate ori o sa avem musafiri sau ceva o sa se tranteasca pe jos 
Intrebare catre toata lumea
(da' nu va suparati, nu?
)
De ce vi se pare voua ca intr-un pampers care contine parfum si kk, parfumul miroase urat?
Naty, sper ca pana maine iti trece CMul!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
lianam spune:
buna seara si de la noi.....sau mai bine zis noapte buna
! nu prea sunt in dispozitie de scris...defapt nici nu stiu in ce dispozitie mai sunt
...dupa ce ca teo era super agitata si nu mai dormea nici noaptea bine, lasa ca ziua cam deloc, de ieri dimineata are febra, diaree, asa ca azi am ajuns la clinica cu ea ca nimic din ce i-am dat nu a imbunatatit situatia...cica e probabil o enteroviroza, urmeaza sa ii duc probe la laborator, dieta si tratament ce ii dadusem si eu in astea 2 zile.....sper maine sa fie mai bine.... am citit, am papat tort de la tuchi
si m-am "aghezmuit" cu tratatia ca si asa simteam nevoia la ce stare am de ceva vreme incoace
....am vazut in sfarsit filmuletele cu super-mufy
, buburuza - antonia in picioruse topaind
, stefanutu la chefuiala de ziua lui si tortul masinuta
...as mai zice dar mai bine tac
...si asa abia imi misc degetele pe tastatura....mai calc una alta, mai intind o rufa si pazesc copilul, sa nu ia foc cearceaful de la febra
...ei, trece si asta.....
sebica mic si curajos si asa incercat de bazdagania aia urata din urechiuse, si sper sa ii treaca mai repede... pun si cateva poze cu scumpicica mea la 10 luni, daca vreti sa "ne" mai vedeti mutrita
....si send, ca s-a trezit si plange.....
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Mimo,eu cred mai degraba ca suntem noi ghinioniste

Blanka
si sanatate ericutului.
Stela,
mamica fericita de