*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 12
PIDANA spune:

LA MULTI ANI, CATALINA! Sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa devina realitate!
Sanatate multa lui Seb!
La multi ani ! puiutilor aniversati azi!
Steluta, felicitari pt progresele Teodorei
!
Citesc o carte din '67 in care scrie ca la 9-10 luni copilul sta in picioare sprijinindu-se de marginea patului. Oare acum trebuie sa consideram toti copiii mai evoluati daca suntem in 2009? Ma gandesc, poate tu ai tinut-o mai mult pe jos pe Tea si a exersat mai mult de-a busilea. Eu de ex o tin pe Ana numai in patul pliant, doar cand pot sta cu ea o mai las pe jos. Si a invatat singura sa se ridice in picioare, mai cadea, se ridica, nu saream s-o ajut niciodata chiar daca scancea. S-a ridicat in picioare inainte sa mearga de-a busilea.
E bine ca te-ai hotarat sa mai stai o luna si un pic acasa, lasa ca OSAFIE BINE! Si eu ma gandeam sa ma intorc la munca, dar astia sunt in criza si au micsorat lefurile cu 20%, asa ca mai stau. Pe tine macar banii te motiveaza, iar grija fetei nu o ai cu mama-soacra.
Blankar felicitari pt 7cm! Sa creasca mare si sanatos samburelul!
Ursu si Rami succes la invatat si la examene!
Naty, eu zic sa o mai tii pe Iulia acasa macar pana treci de examene,eu n-as putea sa invat si sa stiu fata departe mine, nu mi-ar mai sta gandul la invatat; asa poti oricand faci o pauza sa arunci un ochi la ea. Si daca Doamne-fereste ia vreo boala de acolo, tot pe tine cade s-o ingrijesti.
SimRam , eu stiu ca pampersii cu elastic aveau un viermisor desenat pe ambalaj.
Nu am reusit sa mai intru de aseara, iar am restanta la citit, asta e scrisorica facuta de aseara,cand n-a mai mers forumul s-o tirmit. ma duc la nani.
Ana mea e in continuare carne vie la fund. azi n-am mai dat-o cu violet si pare ca sunt mai multe leziuni. Cred ca de la kk sau pipi mai ales ca inca face des. S-o mai dau cu violet? sau cu ce altceva?
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Intrebare catre toata lumea De ce vi se pare voua ca intr-un pampers care contine parfum si kk, parfumul miroase urat? Naty, sper ca pana maine iti trece CMul!![]() |
Mimo

DECI:1. Kk miroase urat intotdeauna. Unele kk pot mirosi SI mai urat, dar kk miroase urat oricum si oriunde si in combinatie cu orice s-ar afla
2. Parfumul din Pampers e gretos by default
3. Pipi de bebe miroase superb

4. Parfumul din Pampers combinat cu pipi de bebe (nu cu kk, eu cu pipi am spus!) este cel mai gretos miros din lume, pe langa care mirosul de kk e...parfum

QED
P.S. La CM mai sunt vreo 2-3 zile dar asta a fost ziua cea mai grea
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Stela, mi-am luat de la Jolidon doo sutiene mistooo, push up, negre si sexoase
. Sunt reduceri peste tot acum! Si sexosu de la Triumph era la reduceri...ce-ar fi sa mai dau o tura?? ![]()
Mimo, nu rad de necazul tau, ma!doar ma amuz rau de cum povesteti 
Maaai, cat de dulce e Tero mica in lochitza poltocalieeee!
I-a facut Lica lui Stef un spanac a la Mimooo
dupa indicatiile mele
si a halit azi tot!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Pidana, dar diaree mai are Ana? Eu ti-am zis, exista o crema de la Chicco, la noi de cate ori au fost iritatii nerezolvate de Bepanthene numai cu asta am rezolvat.
Si cum spui si tu, m-am gandit mult azi-noapte...in niciun caz nu voi putea invata linistita stiind-o pe Iulia departe, la cresa. Randunoiul spune ca exagerez, dar asta e, NU POT. Unde aveti insa toate dreptate e ca dupa examen va trebui sa incep sa o duc la cresa, fie si numai la program scurt, fie si numai in cateva zile, cat inca sunt acasa, ca sa fiu sigura ca o sa se acomodeze...feelingul meu e ca nu va avea probleme, eu am lasat-o la straini in brate, stie sa se joace si singurica si nu e mamo-dependenta deloc.
Ariel, ideea ta ar fi buna, daca...as fi eu omul cu tupeul sa fac asa ceva. Da' nu-s!![]()
Stela, 
Blanka, nici nu am apucat sa te felicit pt bobitza de 7 mm care speram sa fie Ana (adica
)
Ce o fi facand Sufletul Blond? Dar Daria?
Si acuma chiar ma culc...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Mimo ![]() ![]() DECI:1. Kk miroase urat intotdeauna. Unele kk pot mirosi SI mai urat, dar kk miroase urat oricum si oriunde si in combinatie cu orice s-ar afla 2. Parfumul din Pampers e gretos by default 3. Pipi de bebe miroase superb ![]() 4. Parfumul din Pampers combinat cu pipi de bebe (nu cu kk, eu cu pipi am spus!) este cel mai gretos miros din lume, pe langa care mirosul de kk e...parfum ![]() ![]() ![]() ![]() QED P.S. La CM mai sunt vreo 2-3 zile dar asta a fost ziua cea mai grea Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
bubu05 spune:
Naty
Daaaaar, de ce mie imi place Pampers cu pipi??? mirosul adica??
sunt dusaaa?
Mie nu mi se pare gretos 
Hai ca ma duc la nani ca nu mai pot...
Pupici evribadi! inclusiv Ana de Blanka 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
nuuuuuuu mimo....si eu ma plang, da' "nu se aude" mereu
...steluta e optimista, si mai bine asa
, cand spune ca speram sa traim mai bine.....eu raman la ideea ca e o tara de ....ce e in pampers
, si nu o sa ne schimbam veci, din pacate (chiar daca pun ei parfum in pampers
...dimpotriva, se impute si mai tare treaba
) .....nu ca in alta parte ar curge lapte si miere din toate partile, dar la noi prea sunt astupate orificiile astea
...si curge numai.....fiere (sa ma exprim mai plastic
)....la noi e anormal tot ce e normal, si aici as veni cu pagini de exemple traite "pe viu" de mine, nu din povesti, ca de exemplu daca ai ales sa lucrezi cu oamenii, sa-ti asumi asta, sa explici omului frumos, "romaneste" tot ce trebuie sa inteleaga, nu sa ai pretentia sa iti inteleaga termenii de specialitate, sau sa stie cu tu te-ai trezit cu dureri de cap si nu ai chef de vorba, ca pe langa alte motive pentru care trebuie procedat asa, ASA AR TREBUI SA FACA UN PROFESIONIST ... lasand la o parte ca pentru asta esti platit si atunci cand lucrezi cu oamenii CUVINTELE CONTEAZA!!! ... ma opresc ca nu e de bine ce am inceput
....stela, nici nu vreau sa-ti spun de cate ori am intrebat la incompetentii aia de pe hambarului si ce raspunsuri am primit, ca atunci cand am depus dosarul nici nu a verificat daca e corect completata adeverinta (la remarca mea referitor la asta mi-a trantit un" daca nu e bine va sunam" - de parca sunt mary poppins, iau copilu' in brate, deschid umbrela si in secunda urmatoare sunt la ei sa redepun adeverinta)....
mimo, te mai simti singura la "plangeri"
?
Liana, mami de Teo
mstela spune:
liana,of,imi pare tare rau de frumusica
.Sanatate multa,sa treaca raul.E o frumusete orangina.

Mai,cat mai tin reducerile astea?Apuc si eu sa-mi iau totusi ceva,dar acum no money.
pidana
Zozeeeee?
icei tuturor.
Stela,
mamica fericita de
mstela spune:
liana,
sa redevii ZEN
.Si chiar de-o fi sa ramanem inapoiati,eu incerc sa sper (LA ORA ASTA
)ca totusi se va schimba ceva vreodata.

Optimismul asta nou aparut cred ca mi se trage de cand mi-a refuzat functionara aia ciocolata![]()
.
Bubu,repet,si mie imi place cateodata mirosul de pampers plin cu pipi.![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de