*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

stela nu stiu cat mai tin oficial, dar eu cred ca sunt direct interesati sa-si termine stocurile pe cat se poate, sa aduca noi colectii.....asa ca, de bani sa faci rost si sa gasesti ce iti place
blankar ....trei pupici pentru ca: nu te-am mai pupat demult (aici intra un nr de 2 pupici ) si de acum anushka - galusca are si ea pupicul ei

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Tuchi, mai fac poale-n-brau, dar numai sa am branza.. ca de framantat oricum o data la 2 zile fac paine si nu am masina.. dar nu mi se pare greu deloc..

Mimo, Stela am vazut si eu la stirile protv faza cu mamicile.. nasoala treaba..

Blankar, vino sa te ca ai zis de samburica si eu am uitat sa te felicit pt samburica!

Liana v-am revazut mutritza! e mortala in sacosa!! Andra iar s-a conversat cu Tea de data asta!
vb lui tuchi fata asta o sa ajunga sa parasca tot.. prea se converseaza cu toti bebeii pe care ii vede

va si noapte buna sa aveti!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...hai ca am inceput mesajul asta de o jumate de ora daca nu si de mai bine.......

MIMOOOOOOOOOOOOOO....am ras cu lacrimisi cu voce tare de s-a crucit randunoiul, ca nu puteam sa-i zic de ce rad si am trezit-o si pe Antonia.......

oricum sa-mi tineti pumnii in noaptea asta ca dupa turele de azi noapte la ea in camera de cate ori s-a trezit....cred ca o supara tare maselutele.........si azi a si stranutat mult si-ii curge si nasul....asa,cum spuneam sa-mi tineti pumnii ca o sa dorm cu ea in brate .......ceea ce fac si acum

aaaaaaaa era sa uit:stiu eu ce te jeneaza!!!!!....smochina lui Tuchi

yami...yamice bun a fost tortul lui Tuchi direct din frigider

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

stela ZEN sunt eu de felul meu , ca daca m-as necaji si mi-as roade unghiile din cauza a ceea ce cred si ce vad ....n-ar fi de bine ... asa ca, vorba lu' pepsi : traieste viata la maxim .....e adevarat ca exista si "oameni", nu neg asta si cunosc destui, insa "destui" asta nu e suficient, dar .....asta e, ne-am bagat in tarate ne mananca porcii , astia suntem cu astia defilam, ne adaptam situatiei ....
gata, ultimul mesaj de filozofeala , ca aceste ganduri si discutii dauneaza grav optimismului si bunului mers al vietii

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

mihutza ...daca trimit eu branza, ma primesti in vizita sa pap poale-n brau ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am vrut sa o pun in patut si plangeeeeeeeeee,oricat de adanc ar adormi

Liana ce i-ati facut ma bubulinei????ati bagat-o in sacosa de Diverta???
...glumesc, sunt super pozele.........

imi pare rfau de sufletel ...ai grija sa o hidratezi,presupun ca stii cu ce...ca nu mai pot sa scriu cu mana stanga si ma arde rau si un punct la coloana

send si noapte buna

IRINA
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

aaaa, ca veni vorba de papica .....bubuuuu... vrei sa ma omori de tot cu salatele cu calamar, fructe de mare ?....si asa e umezeala continua pe tastatura ca "bag ochiu'" zilnic pe bucatarAS .....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

am vrut sa o pun in patut si plangeeeeeeeeee,oricat de adanc ar adormi

Liana ce i-ati facut ma bubulinei????ati bagat-o in sacosa de Diverta???
...glumesc, sunt super pozele.........

imi pare rfau de sufletel ...ai grija sa o hidratezi,presupun ca stii cu ce...ca nu mai pot sa scriu cu mana stanga si ma arde rau si un punct la coloana

send si noapte buna

IRINA

am scos ce cumparasem din sacosa aia, si am lasat-o un pic jos....cand am intors capul, era deja in ea ....asa ca ne-am amuzat putin
da, o hidratez cat pot de mult......vad ca febra tot nu vrea sa treaca....
noapte buna....si linistita, sa doarma buburuza mica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Liana, sunt de acord!

Bitza bafta noaptea asta!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput