*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Va invit la o fierbinte, un ceai, un capuccino!

Mimo, ce aventuri!

sa-ti povestesc de tatal meu la carrefour cu 3 carduri la care incurca pinurile cum era sa o stranga de gat pe vanzatoare ca e vina ei?
Si ce coada era dupa noi si nu era nimeni ZEN?

Cat despre Vladut deja ma enerveaza cate spune....Seb ranjeste in continuare, desi am realizat ca el de 3 luni tot cu lichide in urechi traieste si alea de obicei pacane!

La sectorul 6 sunt foarte dragute fetele de la ghiseu, incredibil de politicoase si de informate!
Acum sa vedem cum oi primi banii....ca chiar n-au avut nik de comentat la adeverinta!

Liana, of, dadu bolesnita peste voi....Teo e asa de frumoasa si in punga si in rochie! SA va treaca febra!

Blanka, lui Eric cel mucos( nici nu stii cat m-am gandit la voi marti cand eram cu Seb in spital!) sa treaca repede!

Stela, mai bine iti faceai direct dosar de stimulent si terminai balciul!o sa se incurce astia in doasrele tale si tot tu vei fi vinovata!

Send ca ma duc sa incep sa trezec trupetii, ca plecam iar la spital!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineatza la voi,
Multumesc de cafelutza Tuchi Cum e Sebi azi?

Si sa in timp ce savurati cafeaua:

si partea a 2-a:

scuzati zgomotul de fond , era de la autostrada. Nu stiu de ce dar in realitate nu era asa zgomotos

Sa avti o zi frumoasa, copiasii sanatosi si mamicile voioase

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Am facut si eu daca mai vrea cineva...
Adriuta, chiar am inceput bine ziua si cafeaua privindu-ti puiul in iarba. Mi se pare ca deja a progresat extraordinar cu mersulnCe mari au crescut omuletii!
Liana mami de portocala, daca te-am iritat te rog sa ma ierti...
Azi nu vine Tanta, sunt singurica cu Iulia careia tocmai ii explic ca dupa ce plec de la calculator trebuie sa ne apucam sa invatam
Am plecat in barlog. O zi buna sa aveti!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

si eu ma inscriu la o cafea...

nu am mai intrat...noutati?
daciana are rosu in gat...eu m-am intros la munca...

am inceput munca..ieri am venit acasa la aproape 3....e obositor pt ca trebe sa stai doar in fata calc..se introduc date intr-un program..adica nu trebe sa fac eforturi omenesti sa imi aduc a minte tot felul de teorii si teorioare din fac....nu e specializarea mea dar...sincer imi trebe bani...insa abia astept sa imi fac ochelarii...
daciana acum ii bine, insa ieri dimineata ne-a speriat ingrozitor..motiv pt care si-a luat tati o zi de concediu sa stea cu ea. la 5 dimineata avea 39,9 temperatura..repede i-am bagat novocalmin. i-am dat sa pape si am adormit-o...la 2 ore scazute temp ff mult...oricum am tinut-o pe antitermice dar nu mai are febra....acum no...ieri o fu mai greu ca o trebuit sa merg la training...de azi o sa merg doar de la orele 15...si la 18 o sa mearga tati dupa pitica...
nu am avut timp de acomodare cu persoana care v-a avea grija de micuta, dar mama prietenei mele o cunoaste pe daciana, a stat si cu cele doua nepoate ale ei...deci de ceva o fi in stare femeia...si oricum de la orele 16 vine casa si celelalte 2 nepoate, deci vor fi 3...si pt un timp asa de scurt...sper sa nu urle prea tare.....
o sa intru mai rar..asa ca sa nu va suparati pe mine..de la munca nu pot pt ca suntem multi plus ca nu am timp trebe sa procesez cam 80 de documente pe zi....deci o sa imi fie capul doar la a termina mai repede sa ajung acasa... pe de o parte ii mai bine pt mine, ca mai ies din casa...desi, no ma gandesc la daciana...dar dc stau casa nu-mi da nimeni bani...
nu m-as fi intors..da gazu mi-a venti 400 roni..asta in conditiile in care tati castiga doar 1500 pe luna...atat reprezita imprumuturile care le avem in banca..deci raman cu 800 pe luna pt facturi si mancare...nu ne ajung..deloc...plus sotu o tot avut zile in care l-o trimis asa in "fara plata", nici mancar somaj tehnic...si deja in feb o sa mai i-a doar 1300..nu stiu cum ne vom descurca...maine iar sta acsa in fara plata...

stiti cam cu cat se plateste o mamica-bunica sa stea cu un pici asa de mic? simo? ai idee? ca tu esti din bv...m-ar interesa cineva pt cateva ore pe zi...am cautat posibilitatea unei crese peste zi...nu am gasit cel mai devreme mi-o accepta de la 1 an si 10 luni..la cele particulare..ca la stat nu vad nici o sansa...

nu am intrat sa citesc din urma...ca is cam 3-4 capitole de cand nu am mai intrat...si sincer nu am timp...ma duc sa o trezesc pe micuta...sa ii fac papa pt azi, sa vad cum ii impart programul...

o zi faina..

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la cafeluta...

Tuchi, succes azi la doctor, sa fie totul bine.

Adriuta, scump rau de tot Adrian in iarba.

Liana, offff ce rau imi pare de Scumpicica mica, sa treaca repede carcaiasii, cred ca ti-e tare greu. Si tu esti o supermami.

Naty, spor la invatat...Offf si mai esti si la CM?? Hai ca acus' trece...

Mihutza, ce scumpa e Andra cum povesteste ea de tablouri si poze! Sa sti ca asa face si Rebecutza. Ea vede dimineata la geam porumbeii care vin sa pape si se ridica repede in picioare in patut si incepe sa vorbeasca cu ei, chiuie, topaie, ce mai e o mare fericire pe ea! Si uneori o intreb : ia vezi mami, au venit porumbeii? Si ea sare imediat in picioruse sa-i vada...Sau cand suntem prin casa o intreb de avionul ei primit de la Mos Craciun si se duce fuguta la el si mi-l arata...Ma minunez si eu de cate invata zilnic...Imi place sa stau cu ea sa descopar ce mai prinde din zbor asa...Sau cand ii spun ca vine Razvanel acasa de la scoala ma trage repede la usa...
Si imi place sa o privesc cand doarme si sa-i mangai obrajorii grasuti ( ca doar falcute are in rest e slabuta...) Pup Andra scumpa si pe mami a ei.

Bubule, azi vreau sa bucataresc ceva bun! Ceva sfaturi sau sa intru pe bucataras sa-mi aleg ce vreau eu? Pup puii tai frumosi si pe mami, normal!

Flori, ma bucur ca e bine frumosul tau baietel.

Si urez gravidutelor noastre sarcina frumoasa si usoara in continuare, le asteapta momente minunate si emotionante!

Mimo, Luny, si care mai sunteti la diete, mult, mult succes in continuare. Eu am ajuns la 58 kg si ma simt super! Si mananc si cate putin dulce...deja mi se pare usor, e un mod de viata! Abia astept la vara sa am corpul dorit ... Aaaaaa, si sanii mei s-au micsorat considerabil de cand s-a dus lapticul! Inca sunt, dar sunt moi si lasati, pe bune!!! Paul zice ca nu-i adevarat ca-s frumosi asa cum sunt, dar eu nu cred!

Gata, plec la treburile mele, culc fata, citesc putin pana o ia somnul si apoi putina smotruiala de dimineata si dau iama si prin bucataras!
Va pup si o zi minunata sa aveti!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neata! o scurta, ca fug la trebi, cumparaturi, pe la job ca iar m-au chemat sa fac cerere ptr 85%..
mimo vai de ziua ta de ieri! si eu cred ca o luam pe aratura, si ma infingeam in smochine!
liana, sper ca e mai bine Teo!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Pidana,Naty,Bubu,Mihutza,Liana
Tuchi si restul fetelor!
am o in mine de nu mai pot
traiesc cu sucuri de fructe

Mergi la inceput

Ne-am intors! Suntem foarte bine!

Mai e ceva lichid in urechea stanga dar se va retrage, timpanele s-au inchis deja!

Doamne, parca vad si eu viata mai in roz desi afara e asa de gri!

Naty, spor la invatat!

Clau, ce desteapta e Rebe! Bravo pentru dieta! De sani nu mai zic nik....

Adriutza, ce dulce e Adrianul, ce bine merge el prin iarba! tare mandra trebuie sa fii!( si ai si de ce!)

Luny, profita de iesire!

Daciana, sanatate puiutei si spor la lucru si tie!
Din pacate e din ce in ce mai greu cu banii pentru toata lumea!

Blanka, of ce naspa vremuri! Daca ti-e greata dimineata e fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu mai aveam nicio inspiratie pt masa de fructe si ca sa fac pauza si de la borcane, i-am luat Iuliei de la Nestle grau cu 5 fructe si lapte si i-am dat acum la masa...A ras ca disperata!!
Intrebare pt mamicile de copii mergareti de sine-statatori: puii acum se si ridica in picioare singuri, fara sa se tina de ceva?
Si mai aveam o intrebare da' am uitat-o

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty, Seb se ridica uneori singur, dar destul de greu! Ilinca a inceput sa se ridice singura de jos fara sa se tina de ceva destul de tarziu, desi mergea foarte bine!( mult mai bine ca seb!)

Tre' sa fug la treaba, sa arnjez prin casa ca maine e sarbatoare mare!

La 1 jumate ma duc la coafor!
Stela, vin in cartier la tine, imagineaza-ti!

Mergi la inceput