*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Blanka, eu am avut greata toata ziua, nu numai dimineata; si tot fata a iesit![]()
Bravo Surubului pt vindecare!!!

-chiar ma gandeam, mititelul, sa-si serbeze primul anisor cu urechiusele bolnave
...
Claudia mami de Daciana, tare m-a intristat postarea ta. Fii tare, mami, tot pt puiul tau faci ceea ce faci! Cand poti, mai vino sa ne mai povestesti de voi 
Gata pauza, fug ca Iulia inca doarme, sa mai citesc 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:
un
si de la noi.
noaptea ma capiaza, ziua incerc sa stau cu el cat pot de mult (daca tot sunt acasa) iar in pauze de mamicit mai alerg pe banda, mai trag o fuga prin oras... adica vedeti ca m-am pus pe miscare
.
mi-am incercat rochia de nasa de la 2 luni dupa nastere si mama ce bine m-am simtit. e larga rau, asa ca m-a ambitionat sa devina si mai larga
, pentru cand o sa fiu iar nasa in iulie
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Blanka, eu am avut greata toata ziua, nu numai dimineata; si tot fata a iesit |
si la teo si la alex am avut greturi toata ziua, toata perioada sarcinii, pana in ultima secunda...amandoi sunt copii facuti din fructe
catalina, bravos pt seb!!!

naty, catalina, aveti emotii pt maine??? ce intrebare prosteasca
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
natynic spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 naty, catalina, aveti emotii pt maine??? ce intrebare prosteasca |

S-a trezit...deci deocamdata pa invatat. Ma crezi ca acum exact cand citeam intrebarea ta, o tineam in brate cu obrajii uzi de lacrimi? Cata a mai trecut prin asta, nu stiu...dar eu am niste emotii uriase

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Acuma, na, daca m-a provocat Ariel:
Prima poza
si adineauri
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui natynic Acuma, na, daca m-a provocat Ariel: Prima poza si adineauri Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

ce scumpete de fetita....
naty sa nu te intristeze povestea mea...e aiurea, dar no asta ii...acum o sa fie mai greu o perioada pana ma acomodez si eu si ea zcu noul program...
am cautat cresa particulara care sa mi-o accepte de la un an..nu am gasit...cel mai devreme la 18 luni....deci inca 6 luni de asteptare...nu stiu, vedem cum merge si cu munca si cum ma v-a plati...e complicata treaba, ca dc nu ma plateste..pa, pa stau acasa cu fata...
ma gandeam sa mai iau vreo 2 copialsi sa am grija de ei...dar nu pot ca nu e casa mea si taica-miu e paranoic(fara sa glumesc...) si atasat de toate lucrurile si nimikurile din casa LUI..pe care nu pot sa le arunc...ca de, is ale lui...are medicamente de 10 ani pe care nu vrea sa le arunce desi i-am explicat de zeci de ori ca sunt periculoase...nu am cu cine sa ma inteleg...

o sa intru dar mai rar...si voi scrietia sa de mult....
si nu am timp sa citesc...papa ma duc sa pap si eu sa imi fac un dus si sa ma pregatesc pt marea incercare....:trezit, hranit, imbracat copil, mers juma de oras cu masina in plin trafic(noroc ca am scan de masina), mers inapoi juma de oras si ajuns la munca..cu inima cat un purice: oare v-a plange galushca mea? oare se va acomoda?

acum ca nu ati vazut-o pe galushca mea cum a crescut, profit de ocazie......
prima mea poza
am un anisor
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
| citat din mesajul lui daciana.t acum ca nu ati vazut-o pe galushca mea cum a crescut, profit de ocazie...... prima mea poza an un anisor |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lianam spune:
sebica mic ....adica de maine mare
...

sa ramana urechiusele curate si sanatoase!
scump raaaau adrianul! mai si ce sigur pe el e cand merge.....e un dulce....
naty spor la invatat, sa-ti dea iulia "acordul"
... m-ai iritat
...pai nu stiu cu ce....e vorba de "racoreala" mea de aseara
? pai comentam indiferenta multora care lucreaza cu oamenii (in diverse domenii), in urma celor povestite de stela cu depunerea dosarului de indemnizatie...si cum si eu avusesem de furca, plus alte cazuri de le-am auzit...
mai apropos de "romania te iubesc"
....tocmai mi-a povestit o prietena, cum vineri l-au batut unii pe tatal ei de l-au lasat inconstient....nu se poate misca nici acum bietul om, a avut amnezie temporara....cica s-a oprit cu masina in fata unui atelier, ca astepta pe cineva....aia de acolo i-au zis sa plece din fata, si omul i-a rugat frumos sa-l lase 5 minute si pleaca; cica nici nu a apucat sa termine sa le spuna ca nici nu opreste motorul la masina, pleaca imediat, ca au tabart pe el si l-au batut mar...sa mai comentez
? nu mai comentez, ca aseara se pare ca "mi-am dat drumul" prea mult ![]()
mai aveam ceva de zis, dar de la ora 11 scriu catee un cuvant la mesajul asta, asa ca am uitat
....
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Daaa, maine e zi mare pe crenguta!!
Naty, si la al doilea copil emotiile sunt la fel de mari! 
Imi pare rau ca nu te lasa Iulia sa inveti, o sa te descurci tu cumva...
Tuchiiii, ce veste buna cu urechiusele lui Seb, ma bucur ca sunt bine si de-acum o sa fie numai bine!

Daciana, imi pare rau . 

Am facut pana acum o ciorba de pui a la grec si am reusit sa spal si baia , tot e ceva. Razva a venit de la scoala cu mediile incheiate si ....ati ghicit, FB pe linie. Ce m-am bucurat, are mama baiat destept si frumos.

Liana, cum mai este Scumpicica draga?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
Simo27 spune:
Claudia,imi pare rau dar nu am cum sa te ajut!nu stiu cat ar cere o tanti care sa stea cu un bebe.pe mine ma ajuta mama!multa sanatate Dacianei
Cata,ce mult ma bucur ca Surubel e mult mai bine:bravo
Adriuta,e absolut minunat Adrian cum merge
Clau,felicitari lui Razvan pt medii
Liana,ce scumpa e Teo

Blanka,sanatate lui Eric
!iar tie,sa nu iti mai fie asa de greata
,dar daca o fi fata,merita,nu??![]()
va
pe toate...merg la Sam
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008