*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 8
numeioana spune:
Bucatarasule, esti fenomenal!!!

Eu m-am uitat repede, dar n-am curaj sa ma bag
. Esti prea buna si tartinele alea sunt prea greu de facut pt mine![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
Hop si io, am intrat sa nu ratez ziua Catalinei, si am inteles ca mai pe seara da si tortulet, deci:

LA MULTI, MULTI ANI, SA FII SANATOASA, IUBITA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA PERFECTA!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Am si eu o intrebare, nu stiu daca s-a mai discutat asta, dar va intreb:
Voi ati facut sau vreti sa faceti vaccinul Prevenar????
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mihutza11 spune:
sa va spun o faza de ieri cu Andra.. era in brate la mine si am inceput sa ii explic de tablourile de pe pereti, dar asa fara sa insist prea mult.. ma rog in living avem un tablou pictat de un prieten si o icoana, iar in dormitor e o poza de a ei inramata.. ei si i le-am aratat..
seara cand vine randunoiul acasa la un moment dat se pune fata mea pe vorbit pe limba ei si tot ii arata lui taica-su spre icoana.. si ii explica, pe urma arata spre tablou si la fel.. si i-am explicat randunoiului ca fata ii spune ce e acolo.. ne-a distrat tare..
pe urma seara cand sa mergem la nani la fel incepe sa arate spre poza ei si tot zicea "ete" si arata cu degetelul si parca voia sa zica ca e Andra acolo..
oricum a fost tare dragalasa..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
cami33 spune:
Lyvy, eu vreau sa-i fac vaccinul lui Luca dar dupa ce implineste 1 an. Am inteles ca daca se face inainte de 1 an sunt necesare 3 doze, iar dupa doar doua. Il scutesc de o intepatura![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
bitza037 spune:
bubule si eu am vazut tartinele,si nu pot decat sa-ti cer interfonul
......mai ales ca si azi am vazut pe Protv -emsiunea in reluare a lui R%adu Anton Roman cum facuse o placinta rumenaaaaaaaaaaa

,am cautat reteta dar nu am gasit-o.......poate ma bag sa o fac pe a ta...tocmai acum in incepusem sa scot/reduc unele alimente

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Bau!
hai mai beti un paharel, sa ne veselim nitel!

Va vine sa credti ca am uitat sa pozez tortul?
Trebuie sa fac o poza la cat a mai ramas, ca altfel nu ma credeti, nu?
A venit sister la mine cu cei 3 pitici care cu ai mei au facut cinci si casa ca la balamuc,...au plecat plangand in cele din urma, am culcat Sebul, am strans jucariile....Acum randunoiul face un puzzle cu Ili inainte de culcare!
Va multumesc inca o data pentru urari, sunt norocoasa ca mi-am serbat ziua pe doua capitole,dintre care unul are numarul 200!
Am luat antibiograma lui Seb...de rasul curcilor....cica e pneumococ sensibil la toate peniciline si rezistent la Klacid!
Adica sensibil la ce i-am dat acum 3 luni degeaba si rezistent la ce i-am dat in ultima luna!
Macar a ramas sensibil la Cipro si n-au iesit fungi!
Sunt curioasa ce-o iesi la cultura de la spital, ca i-au luat si ei!
De aceea eu nu cred ca mai are vreun sens Prevenarul pt noi, nici nu cred ca ar fi avut sens in conditiile contactarii unei tulpini rezistente( care probabil ca nu e inclusa in vaccin!)si, in ultimul rand, e infiorator de scump!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
floriio spune:
Livy, eu i-am facut Prevenar-ul lui Andrei. La 7 si la 8 luni. MAi avem o doza in al doilea an de viata. Costa o gramada (am dat 600 Ron pe 2 doze) dar sper sa merite. Nu protejeaza pentru tot, dar eu sunt de parere ca daca protejeaza macar pentru un singur stafilococ, pentru mine e suficient.
Bitza, astept Pm de la tine. 
tuchita spune:
ia poftiti la jumate de tort!
Si mai sunt vreo 3 poze noi dupa...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
cata fir-ar mama lui de pneumococ

...si ce urmeaza sa faceti de aici incolo?...
vreau tort amandinaaaaaa
..mama ei de cura..inca nu am inceput-o ca lumea...astept cartea lu' Bilic, am comandat-o saptamana trecuta..
Mimooooooooooo, sa stii ca si eu fac la fel de urat ca tine la foame si pofta, asa ca in curand vom fi in acelasi butoi, impreuna!

...dar stii scopul nostru ptr la vara, in costum de baie!!!![]()
![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!