*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, ce face Pitagora?

In tineretile mele eram maestra la ornat, de cand am copiii rabdarea mea e foarte limitata si dau mereu rateuri!Sper ca maine sa fie o exceptie sa reusesc sa execut parbrizul!
Oricum, e model vechi de masina, de-aia patratoasa!

Si mai nasol e ca maine nu am gaze de la 9 la 13, n-o sa pot gati mai nik, iar o sa ma gaseasca musafirii in izmene si mirosind a ceapa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

S-a scumpit laptele Milumil 3 de la 27 la 33 lei...cu 6 lei...vai de noi,ce o sa ne astepte.

Moamaa,Mihutza,m-ai dai pe spate.Si tocmai am inceput sa nu mai mananc seara,si balesc aici.
Moamaa,Cata,dar stiu ca ai curaj mare cu tortul masinuta.Succes,sa iasa!
Luny,daca-ti spun ce vis am avut,te spargi de ras.Nici vorba de Greece.Ma chemai de zor in miez de noapte sa mergem in club (fara barbati) si mergeau multe fete,erau pe acolo si amice de-ale mele vechi si randunici-dintre care numai de pucca imi amintesc...si-mi tot suneai ca ne intalnim la 4 dimineata intr-o statie si eu o dadeam din colt in colt ca nu am cum sa plec singura la ora aia ca mi-e frik,si tu ziceai "Ce frik?Nu ti se intampla nimik".Si tot insistai si eu iti spuneam ca nu stiu cum sa-i spun lui Geo ca plec la 4 dimineata si ce o sa spuna socrela ca plec la asa ora de acasa si tu tot insistai sa vin sa vin...si nu mai stiu daca am venit,ca am dat-o apoi in alt vis.

Am varsat mai devreme cutia mare plina cu sare si s-a imprastiat in toata bucataria,fiindca a cocotat-o soacramea pe un raft sus...ori e semn rau,cu toate ca nu sunt superstitioasa,ori s-a spart vreun ghinion.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Mihutza,din cauza ta,mi-am luat o cana cu paste cu branza..

Stela,

Mergi la inceput

Stela, eu cred ca o sa te certi cu Geo ca vrei sa pleci noaptea in club!

Eu nu eram acolo?ca tare as mai fi...

Am fost la un salon pe teiul doamnei, abbate se cheama, ca s-au tot dus 2 prietene si s-au tuns si vopsit si ieftin si frumos!

Parca Clau a intrebat de lapte...eu lui Seb ii dau deja lapte de vaca , Dorna UHT 3,5%.O fi laptele de capra bun, insala 12 l pe saptamana cum se consuma la noi in casa....e triplu la pret fata de cel de vaca, no way!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pitagoristul doarme Eu cred ca i-am redus cam devreme programul de somn ...adica a ramas cu un singur somnic /zi , la pranz...3 ore...dar inainte sa vina ora de culcare e asa de obosit , vreo ora caraie si maraie si apoi cade lat...adoarme mancand . Azi n-a facut nimicut nou, exerseaza sunetele , vorbeste cu artistii daca e TV deschis Merge cu capul intre umeri, asa-si tine echilibrul mai bine La un moment dat a aparut Teo cu fluierul "cainelui" si cand a auzit, a inceput sa planga rau...Cam asta...
Multumim pentru intrebare
Bai, aveai contractii anul trecut pe vremea asta?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, ai papat bine ....
Bitza, eu am pus ieri pe salata Eisberg sos de pe bucataras cu iaurt si branza N-am avut menta si tot a iesit demential, vezi acolo idei de dresinguri (asa se zice? )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc cum era acum un an....contarctii n-am avut ever, ca amandoua nasterile au fost" la rece".
In schimb ca sa nu-mi faca clisma asistenta dr mi-a zis sa iau 2tb Dulcolax!
Cea mai mare greseala din viata mea....cred ca 3 ore am stat pe buda non stop, ma intrebam la un moment dat daca nu cumva nasc....

Iar a doua zi Vladareanu n-a vrut sa-mi dea aprobare de cezariana, ca e sarcina prea mica ...numaram cu el saptamanile si tot nu reuseam sa-l conving!

De fapt era sectia full ca urma sa plece cu totii la un congres si toata lumea nastea pe toata lumea....
pana la urma s-a indurat si de mine.....cica sa-mi faca dexa ca daca e copilul prea mic....m-am lasat injectata cu dexa desi stiam ca e o prostie si in ceea ce-l privea am facut-o pe proasta!

Mergi la inceput

Aha,Cata,la abate ma tund si coafez si eu ca-i ieftin si toate fetele alea au o mana...Ce tare cu Dulcolexul..nu pot sa ma abtin.

Stela,

Mergi la inceput

Ati vazut asta: http://filme.bizi.ro/filme-comice/femeia-la-volan-c16e66fu3o2t.html ??

Stela,

Mergi la inceput

la prima nastere nici Dulcolax n-am luat, nici clisma nu mi-au facut, nu stiu ce mi-o fi venit atunci...ma doare fundul numai cat imi amintesc!

La spital se intampla frecvent sa mi se planga pacientii ca nu au scaun si primeau Dulcolax, ovcors! dupa ce am patit eu am zis ca niciodata n-o sa-l mai dau cu atata usurinta!

La Nina am fost!

Mergi la inceput