*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

da, da....stela sa stii ca are dreptate tuchi....pai tu femeie maritata, cu copil acasa, umblii prin cluburi .....sarea varsata de tea asta inseamna: iti da geo na-na la curutu gol ....asa, altadata sa ne iei si pe noi
tuchi stiu abbate ....m-am frezat si eu acolo o data, insa la unul din saloanele de pe langa serviciul meu....si mai e un salon de care stiu si pe 13 septembrie, aproape de intersectia cu drumu sarii...n-am fost pe faza: te-ai vopsit, sau te-ai si frezat ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

acum ca nu ati vazut-o pe galushca mea cum a crescut, profit de ocazie......
prima mea poza
an un anisor

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

????????????????? de ce ?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc cum era acum un an....contarctii n-am avut ever, ca amandoua nasterile au fost" la rece".
In schimb ca sa nu-mi faca clisma asistenta dr mi-a zis sa iau 2tb Dulcolax!
Cea mai mare greseala din viata mea....cred ca 3 ore am stat pe buda non stop, ma intrebam la un moment dat daca nu cumva nasc....

Iar a doua zi Vladareanu n-a vrut sa-mi dea aprobare de cezariana, ca e sarcina prea mica ...numaram cu el saptamanile si tot nu reuseam sa-l conving!

De fapt era sectia full ca urma sa plece cu totii la un congres si toata lumea nastea pe toata lumea....
pana la urma s-a indurat si de mine.....cica sa-mi faca dexa ca daca e copilul prea mic....m-am lasat injectata cu dexa desi stiam ca e o prostie si in ceea ce-l privea am facut-o pe proasta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Bai, ai facut progrese mari fata de anul trecut pe vremea asta cand erai o kkcioasa Dar tu citeai pe forum si nu scriai sau ai gasit forumul abia dupa ce ai nascut?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa inteleg ca tuchi s-a infrumusetat si nu s-a pozat sa vedem si noi?
Abate ....de la titlul bisericesc cu acelasi nume...este numele unui coafor? Ca La Papa exista
Ops, doarme buburuza , ssst

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

M-am frezat foarte mult....poate m=o poza si pe mine cineva maine....sunt de nerecunoscut!
Sunt si frumoasa si nekkcioasa! insa la fel de grasa!

Nu citeam pe forum....citeam pe DC povesti despre nasteri, dar numai alea de pe prima pagina, nici nu stiam ce-i ala forum...pana cand am incercat marea cu degetul, am citit povestea Iuliei, nascuta in aceeasi zi cu Seb, am dat peste voi....si n-am mai putut sa plec!

Si la inceputuri Seb avea patul sub birou( ca in camrea lui era biroul si patul nu incapea decat acolo....el era asa de mic ca ii trebuia doar o parte mik de patut care iesea de sub birou....el statea si ma-sa cica avea grija de el, cu ochii in comp!

Ce vremuri!
Doamne, cat de mic era!
Ma duc sa caut o poa...chiar pe prima nu o pot pune , ca era inca jumate in burta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

201!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Liana,eu am varsat sarea.Si cand o fi sa ma duc in club,va iau pe toate,stati calme..nu numai eu sa iau nana..
Cata,si cum te-a tuns Nina?Nu o cunosc,oricum.Nu am mai fost demult acolo,inainte mergeam numai acolo.Ultima data am mers vis a vis de mine pe motiv de lene si m-a ciumpagit una de si acum sufar cu nu mai creste.Asadar,data viitoare,acolo ma prezint.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bai, mi-au dat lacrimile de emtie uitandu-ma pe pozele astea....acum 1 an

Mergi la inceput