*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus la masina de paine ingredientele pentru paine cu cartofi. O framanta si o dospeste acolo apoi o coc in cuptor

Mihuleee. Norocul meu ca am papat azi o pizza buna cu de toate si gorgonzola si nu mi-e pofta de pizza ta!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny mai scrie si pentru o biata uituca ,inc ao data sosul ala alb pentru peste,te rog mult

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sara buna!

N-am avut net cateva ore, parca eram in sevraj!
Nu-i de bine!
Ma muncesc sa-i fac lui Seb un tort masinuta...l-am copt, cremuit, aranjat, maine il glazurez si ornez si sper sa si semene cu o masina!

Am vazut-o pe Iulia, si pe Luca cum aplauda el!

Ma duc sa bag Ilincoasa in pat, ii merge gura ca o moara stricata....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce pap?...salata cu rosii, masline,castravete,ridichii, nitica branza de capra cu oaie, si praz!!....merge de regim, Mimo, Tuchi?:))
cami ti-am vazut telefonistul!
goooooooo teaaa!! stela, si cum ai visat, fata?? zi-mi ca erai in greciaaaa,siiiiiiiii, erai pe plajaaaaaaa!!!
mihutaaa, ma omori!!
bitza sosul e galbui...e pe bucataras la 'peste'

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bitza, uite aici, cred ca despre asta zici :

"- 2 linguri de mustar, 4-5 catei de usturoi maruntiti bine (i-am facut cu mixerul vertical cu puutiiiina apa), cam o ceasca de cafea mica de ulei de masline,lamaie cam 2-3 linguri, sare, putin piper si putin rozmarin, grija mare sa nu scapati prea mult ca e puternica aroma. Toate asteaa le-am omogenizat cu mixerul vertical.Se unge bine pestele cu sosul si se lasa la rece vreo 2 ore sa traga bine aromele,in vas de iena. inainte sa-l bagati la cuptor,se pun acolo si crevetii, tavaliti prin sos, si se stropeste totul cu vin alb sec; la cuptor cam 15-20 min si gata!"

luny va doreste pofta buna

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, Tuchi, abia astept sa vad tortuletul! cu crema de branza il faci??

Luny, iami salatica ta! noi neam facut mamaliguta cu branza si smantana si am facut mamaliga far sare si apapat si Stef cateva gurite.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza, foloseam sos Eisberg, au 3 soiuri...Da' mi le aducea sotu moka, acum insa nu mai lucreaza acolo...
Cami, misto tel, nu stiu de ce pe mine nu ma tenteaza sa-i iau...
M-as apuca de capitol nou dar Iulia nu vrea sa adoarma si mai am de lucru.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubu, pandispan cu suc de porto si cremA DE BRANZA, OVCORS!
NUMA' CA A MURIT NETUL TAMAN CAND M-AM APUCAT DE ASAMBLARE SI NICI DE PE SCHEMA TA N-AM INTELES MARE LUCRU...sper sa iasa ceva, deocamdata arata sauvage in frigider...l-am facut numai cu Ilinca intr-o coasta si cu gura ei mare, si-a bagat degetle peste tot, a turnat ea fana si zaharul, a dat mixerul pe jos....dezastru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ala e, liana!
bubu buna mamaliguta! lui Mufy nu-i place..inca..poate mai incolo..
tuchi abnia astept sa vad tortul, sigur iese!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Bubu, pandispan cu suc de porto si cremA DE BRANZA, OVCORS!
NUMA' CA A MURIT NETUL TAMAN CAND M-AM APUCAT DE ASAMBLARE SI NICI DE PE SCHEMA TA N-AM INTELES MARE LUCRU...sper sa iasa ceva, deocamdata arata sauvage in frigider...l-am facut numai cu Ilinca intr-o coasta si cu gura ei mare, si-a bagat degetle peste tot, a turnat ea fana si zaharul, a dat mixerul pe jos....dezastru!

Suna demential Sper sa aiba si forma, daca nu...fuga la cofetarie...Eu ma gandeam s-o iau pe Bubu langa mine cand il fac Bubu, de ce fugi?
Dar tu ai avut-o pe Ilinca, deci o sa fie bun

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput