Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
nikolici spune:
Danadumitru Cred ca trebuie sa activezi din profilul tau.
botez Karina
Nikole mami de Karina
_giulianna_ spune:
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3235117440/in/photostream/" target="_blank">Acolo sus e Doamne Doamne
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadumitru nikolici acolo m-am dus si eu dar cred ca nu ma pricep, ca nu gasesc Dana si Riana Maria (05.10.2008)http://community.webshots.com/user/dana78ddd |
Incearca la profil...la mesajele mele.Nu sunt 100% sigura.Tre sa fie ceva cu activeaza.
botez Karina
Nikole mami de Karina
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety claudinna simpatic Razvanel ![]() Mamica fericita de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela |
Razvanel iti multumeste
si Sorina e frumoasa foc! si ce ochi!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
Giulianna Eu cred ca se roaga pt. mamica lui draga
botez Karina
Nikole mami de Karina
danadumitru spune:
Fetelor... daca tot am timp acum de forum..... eu am niste dureri mari in jurul coatelor pe articulatii, de parca as avea febra musculara iar in jurul gleznelor la fel , durere, si sunt si umflate, si mi-au aparut si niste galme care cam dor cand ma apas.
eu sunt un pic cam speriata ca inainte de a ramane insarcinata am facut diferelin dupa operatia de laparoscopie si mi-e teama sa nu fie vreo reactie a injectiilor respective
o sa incerc sa ajung la un doctor de specialitate dar pana atunci... a mai patit cineva aa ???
claudinna spune:
dana, eu i-am dat DEBRIDAT, pe vremea cand avea colici. a avut efect, dar parca mai bine a mers cand i-am dat combinat cu bonisan
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
Dana
Ti am trimis parola pe mess.Ti am lasat offline mess.
botez Karina
Nikole mami de Karina

Mamica fericita de Sorina Gabriela