Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura off-topic ![]() Ada imi aduc aminte ca ti-a dat cineva(nu mai stiu cine ) o reteta pt carne de vita gulas a lui jamie oliver. Mai ai cumva link-ul ? ca vreaus a incerc si eu dar nu am rabdare(nici timp) sa caut reteta)sarumana Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
http://www.jamieoliver.com/recipes/meat-recipes/slow-cooked-balsamic-beef - e link-ul de la Simona (kid).
Am facut-o si eu acum o saptamana si e buna, usor de facut doar ca nu mi-a placut faina in sos - data viitoare nu o mai pun.
babymom75 spune:
Va rog, nu ma ajuta nimeni sa trec pozele de pe cd pe forum sa ma laud si eu cu copiii mei? sau nu-si pierde nimeni timpul cu un anti-talent atat de...
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
angelynna82 spune:
copil mic doarme
babymom75 mai intai salveaza foto in calc, apoi intri pe www.webshots.com, introduci user si parola, daca nu ai album creezi unul si faci upload poze
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
pupam forumistele 
am masurat-o si are 64cm, eu zic ca e bine
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Daca te mai tine Gruia la regim de noapte preconizez ca vei slabi foarte usor. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Aaaaa, nu, ca Gruia ma tine in regimul asta de mai bine de 3 saptamani!
Aproape ca nu mai sper sa se schimbe ceva curand; insa nici nu-mi pare rau .. in perioada in care nu se trezea noaptea lua foarte prost in greutate.www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
dyanira spune:
Salutari si de la noi!!!
Am citit din urma asa pe diagonala si am retinut cate ceva:
Vazut bebe Gruia in direct si dat seama imediat cine e !!!Deci o bila alba pt noi.Felicitari!!!Ati fost super!!!
Claudinna ai scris la un moment dat ca exista ceva cereale pentru reglarea tranzitului intestinal.Poti te rog sa ne spui si nou care sunt?Noi am incercat sa mancam o masura de cereale seara in lapte dar ne-a constipat tare si ne-a dat dureri de burtica.
CD ma bucur ca sunteti din nou acasa si ca sunteti bine
Iar cu diversificarea fa ce simti tu ca e mai bine pentru Mikul ca asa daca e sa asculti fiecare dr are o alta parere.Eu am 3 dr si fiecare mi-a spus altceva.
Andreutacfelicitari!!!Am vazut ca ai scris sper sa nu incurc borcanele ca ati fost diagnosticate cu reflux si ca luati ceva pastilute si lapte AR.Ce pastilute luati si ce fel de lapte ati cumparat???
Andy 

si Andrei face la fel ii e somn dar urla cat il tine gura nu prea mai stiu ce metoda de adormire sa aplic cu el.Plus ca si daca adoarme intr-un final se trezeste dupa 30 min
Si eu fac la fel bag o tura de plans sau o tigara si mai imi revin...Ah... si ma mai gandesc ca nu o tine o vesnicie tot asa o mai trece odata si odata eu mi-am pus mari sperante in pragul de 6 luni sper sa nu gresesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
babymom, ai PM!
dya, cerealele alea se numesc Nestle- burtica sanatoasa, sunt indicate de la 4 luni
noi nu am folosit, am auzit despre ele ca ar avea efecte bune
noi folosim NOVALAC, cereale fara lapte, cu prune uscate si caise. sunt ok, nu avem probleme, chiar ma gandesc ca prunele uscate combat constipatia.
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Dya eu lui Edi ii dau seara cereale "Burtica sanatoasa" de la Nestle. Niciodata nu s-a constipat de la ele.
Tu ce cereale ii dai si ce lapte?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
Legat de baitza cu bb in cada, eu de abia astept sa stea Karinutza in fund...si sarim cu ea in baitza...caditza ei a ramas atat de mica...si toata camera e udata de apa aruncata de ea cand face baitza si da din picioruse, am face in baie direct, dar noi nu avem calorifer acolo si e o frigaraieee.
Aaaa si am sa cumpar si multe ratuste sa ne jucam...de abia astept momentul ala.
botez Karina
Nikole mami de Karina
danadumitru spune:

buna seara!
Am terminat baita, iar acum dormim si mami un pic pe net...
sa dea un pupic fetelor
si sa va spunem ca suntem bine , dermatita nu a mai aparut si sunt tare fericita.
As avea o intrebare fetelor care au dat debritat bebelusilor pt constipatie , a avut efect?? noua ne-a recomandat dr. bonisan... dar nimik.....
puteti va rog sa imi spuneti cum pot sa activez PM... pt ca as vrea si eu parola pt contul comun.
babytza
am vazut ca mi-ai raspuns dar nu am mai avut timp, iar acum cand am timp... nu stiu sa activez![]()

!