Doamne ce mult mi se pare ca a trecut de cand ii dadeam lui Edi toate nebuniile impotriva colicilor. Ce trece timpul, extraordinar.
Si la inceput, in prima luna cand imi spunea o prietena ca pana la 3 luni dureaza colicii mi se parea o viata de om...
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura off-topic ![]() Ada imi aduc aminte ca ti-a dat cineva(nu mai stiu cine ) o reteta pt carne de vita gulas a lui jamie oliver. Mai ai cumva link-ul ? ca vreaus a incerc si eu dar nu am rabdare(nici timp) sa caut reteta)sarumana Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |

Pupici,
bestia mica a adormit asa ca ma apuca si pe mine forumeala.
Au venit ai mei in vizita, uitasem cum e. "Vai, nu are caciulita, nu-i o fi frig", "vai ii e foame", "uite, are pantalonii prea mici" plus ca piti a fost non stop in brate.
Ma pun la somn ca maine o iau de la capat.
fericita de
Andreea-Maria
buna fetelor si de la noi
cam tarziu dar suntem prinse cu pregatirile ca maine ne botezam, DOAMNE am niste emotii....mi-au iesit si niste bubite pe mine cred ca de la stres (sa iasa totul bine si cu petrecerea de dupa)
Am si eu o intrebare la voi, la biata de a doua zi ce trebuie pus in apa???? 
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008