Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Fetelor, la mine rezultatul este negativ, la fel ca data trecuta valoarea de 0,01. Momentan sunt blocata, parca nu simt nimic, parca nici nu am facut embriotransfer. Nu-mi vine nici sa plang, nici sa rad. Si nu inteleg care e problema noastra, totul decurge bine si nici un rezultat pozitiv. M-au chemat miercurea viitoare la comisia de sterilitate sa mai discutam ca si ei sunt mirati de rezultatele negative. Mai vorbim, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor,am facut si eu ieri HSG si m-a cam durut. Cica am avut trompele infundate si s-au desfundat acum, dar problema e ca de ieri saingerez incontinuu. Stie cineva ce poate fi?
Sper ca Dumnezeu sa nu ma uite si sa nu se fi intamplat ceva grav.
Doamne ajuta! Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ne vedem cand ma intorc de la buzau. speram sa fie bine, va fi bine cu siguranta.
plecam optimisti si cu Bunul Dumnezeu in gand.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Marijan, Hsg doare foarte rau cred ca la toata lumea, pe mine m-a durut enorm desi nu le-am avut infundate. Dar de sangerari nu stiu ce sa zic eu nu-mi amintesc sa fi avut poate doar putin dupa. Cred ca ar trebui sa mergi la dr sa-i spui.
Draga Florela imi pare foarte rau stiu ce inseamna sa pui mult suflet si degeaba. Sa ai nadejde in Dumnezeu sa te linisteasca si daca n-a fost acuma o sa fie o alta data viitoare cu siguranta. Cu Dumnezeu inainte.

Noapte buna va doresc tuturor.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Florela

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Am ajuns mai tarziu azi pentru ca am fost si mi-am facut analizele pentru sarcina.
Din pacate, azi dimineata cand m-am trezit, am vazut ca am racit Nu stiu cand si cum, dar acum ma doare in piept si sunt tare molicica... Beau ceai cu lamaie, poate-poate mai trece un pic.
Am gasit un articol interesat despre mersul femeii la biserica in perioada CM-ului. Care aveti timp, va pun linkul sa cititi:
http://www.lacasuriortodoxe.com/article-27536774.html
Va pup si multa sanatate

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Florela imi pare foarte rau pt.ce vi se intimpla.E foarte frustrant sa ai o problema si sa nu stii de ce o ai. Cred ca te simti in bezna...

Marijan si eu am facut HSG, dar nu am avut singerari. Am eliminat doar substanta de contrast, dar asta e normal. Singerarea asta nu-i in regula.Du-te la dr.!

Delphinas te asteptam vu vesti foarte bune

Anaomaria, sanatate !

pupici

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua fetelor.
ana ai grija iubita. vb cu un doctor. iar daca e sa iei ceva, stii.... numai homeopate... si daca doare in piept, stiu ca faina de mustar in comprese e buna. dar nu stiu daca e recomandata in sarcina.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Florela esti o luptatoare si Dumnezeu nu te va lasa,stie El care-i planul,hai zambeste si fruntea sus ca puiul tau e acolo sus si asteapta sa vina.

Georgi,nu merit nici un cuvintel din ce spui tu,dar sper sa ma auda Dumnezeu,ca spun din tot sufletulsa vinaaaaa bebeeeee!!!

Anaomaria,repede Oscillococcinum(pt febra) si Homeogen 9(pt dureri in gat) sa treaca repede,ca nu-i buna febra acum.Stai la caldurica si concediu medical...sper sa nu fie viroza noastra,ca-i uratica,cu dureri de cap,nas infundat si in final tuse.Doamne ajuta!!!

Marijan,stiam ca dupa HSG se ramane rapid cudaca prestezi imediat dupa ca se desfunda trompele,dar daca e sangerare...poate din cauza ca s-a desfundat pe acolo...nu te doare burtica asa-i???Oricum o ecografie ar fi buna...sa ne dai de veste cum mai esti

Delphinas,Doamne ajuta in tot ce faci si sa vii cu vesti bune.

Pogonici,ne tii in fierbere???Cum te simti???

Ce mai fac viitoarele noastre mamicute???[red]Criss,Noce,Cami[red]pe unde sunteti???

pentru toata lumea si zi usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Virginia, dar eu am niste dureri groaznice in piept, parca as avea cutite acolo. Ce sa iau pentru asta?

7+

Mergi la inceput