Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)
Raspunsuri - Pagina 18
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor, am aparut.... scuze pt. intarziere, dar am avut de studiat ceva legislatie.... si era urgent...mai jos aveti link pt. sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie05.htm
Anaomaria -
si imi pare rau ca ai racit.... sa stii ca eu vreau la Iasi nu pt. cum arata orasul ci pt. a fi mai aproape de Sfanta mea protectoare...si oricum e mult mai frumos decat in Bucuresti (scuze.... nu vreau sa supar pe nimeni)....am fost la inceputul lui noiembrie si era asa de frumos... era plin de aranjamente florale tot orasul...si oamenii mi se par mult mai calzi acolo.... cel putin asa simt eu....in sfarsit eu asa imi doresc sa ma mut acolo, dar va fi cum randuieste Bunul Dumnezeu....
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
ainigriv spune:
sa treaca durerea in piept,Anaomaria!!!Pai nu prea ai ce sa iei,decat Oscillo care-i pt gripa de fapt,deci cred ca ajuta,si ceva frectie cu spirt,iti dai chiar unde te doare in piept si te bagi la caldurica.Ceva mir ar face minuni,ca Maria incepuse sa tuseasca,chiar sub antibiotic-Augumentin-cum i-am dat cu Sf.mir pe piept de la Sfantuletii nostri dragi,cum se domoleste tusea!!!Doamne ajuta si mananca multe portocale,vitamina C,in general!!!
caciantoni spune:
Indepartarea pacatelor se castiga prin lacrimi
Un frate l-a întrebat pe avva Pimen: „Ce sa fac cu pacatele mele?“. Batranul ii zice: „Plange-te pe tine insuti, caci si indepartarea pacatelor, si dobandirea virtutilor se castiga prin lacrimi“. (Pateric, editia Polirom, 2005)
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
Anaomaria spune:
Multumesc Virginia 
Eu la 2 plec acasa si mai vin luni, daca ma simt bine. Asa ca va pup pe toate si multa sanatate.
Anadomnica, succes in misiune
7+
jesika spune:
Camy_pus, Ingeras26a, Dedus, Noce, Pogonici dati-ne un semn 
Anaomaria tare ametita mai sint
. Iti citeam mesajele si ma gindeam de fapt la Anadomnica. Si nu intelegeam de ce atita ingrijorare 

.
Pt. durerile in piept pune-ti intr-un saculet de pinza, sare mare , incalzita si tine pe zona afectata, pina se raceste sarea. Poate te ajuta...
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !
caciantoni spune:
si pentru ca tot vorbeam de lacrimi....
Pocainta: Drumul lacrimilor
Un mare bandit, dupa ce a trait o viata de nelegiuiri, si-a luat indemnul sa se pocaiasca.
A mers la un pustnic si i-a spus gandul lui.
Pustnicul l-a sfatuit:
- Ia un butoi mare si umple-l cu apa. Si cand o fi plin, sa stii ca Dumnezeu te-a iertat.
Omul merse si facu asa. Dar din ce turna, din aia butoiul ramanea gol. Turna zadarnic.
Incepu el atunci sa se mahneasca, zicandu-si: "Se vede treaba ca nu gasesc iertare la Dumnezeu...".
Asa de mare era mahnirea lui, ca incepura sa-i curga lacrimile.
Atunci s-a petrecut o minune.
Butoiul s-a umplut pe data, iar omul a simtit in suflet mangaierea iertarii lui Dumnezeu.
Numai prin lacrimile caintei putem capata de la Dumnezeu iertarea pacatelor noastre.
marijan90 spune:
Fetelor,multumesc mult pentru sfaturi si ca sunteti alaturi de mine.
Vreau sa va zic ca am avut si dureri de burta de nu puteam sa stau dreapta si aseara am eliminat un cheag foarte mare ca m-am si speriat. Nu stiu ce a fost dar am crezut ca analiza asta mi-a facut mai mult rau. Am vb cu dr si luni ma duc la control la el. Nu stiu ce se intampla dar sunt foarte speriata. Va pup si va multumesc ca existati.
Doamne ajuta!
pogonici1977 spune:
fetelor sunt suparata pe administrator- sau forum ceo fi el, ca eu vam scris si aseara cand am venit de la dct , 2 cuvinte dar vam scris si nu miam gasit mesajul
DEREGLARE HORMONALA....acesta e diagnosticul meu..poate asa a vurut Dezeu..dar eu am rog in continuare sami dea pe viitor, at cand va randui el si nu cand vrem noi
mia dat utrogestan sami vina CM, si sa iau nospa ptr durerile mele si niste antiinflamatoare ptr ovare..
si cu Dzeu inainte
imi las o perioada organismul sasi revian du[pa atatea pastile si dupa vom mai vedea
capul la pamant si multa rugaciune..ca
va fi cand av avrea doamne doamne